7.5.11

Madeleine McCann muka kateissa?

MTV3 muistuttaa suomalaisia Madeleine McCannin katoamisesta. Neljä vuotta sitten pikku-Madeleine katosi Portugalissa. Olen täysin hämmästynyt siitä, ettei Madeleinia ole muka vielä löydetty. Arvoituksen piti ratketa vuonna 2008, kun Etelä-Afrikkalainen ex-poliisi Danie Krügel ilmestyi auttamaan. Hänelle oli kainalossaan teknologinen ihmelaite. Matter Oriented System (MOS) laittaisi luonnonlait uusiksi. Danie väitti, että laite havaitsee lähes kaikkea vaikka kuinka kaukaa. Näytteeksi kelpaa raaka-aine. Sen informaatiota käytettäisiin GSP-laitteen ja kvanttiperiaatteiden kera, ja presto, aparaatti osoittaa missä informaation lähde sijaitsee. Ihmisten löytäminen hoituu tietenkin dna-näytteellä. Yksi Madeleinin hius riitti Krügelille.

Mutta Madelein on vieläkin kateissa.

Epäonnistumisen ei pitäisi olla ylittämätön este. Danie on tehnyt mitä mainiompia löytöretkiä laitteellaan, kun tv-kamerat ja toimittajat ovat olleet paikalla. Hän löytänyt piilotettuja öljytynnereitä ja pudonneita lentokoneita kymmenien kilometrien päästä! Ei tietenkään oikeasti satunnaistettuna ja sokkoutettuna. Sellaiset olosuhteet eivät sovi ihmisille, joka haluaa auttaa toisia ihmisiä. Epäilijöiden negatiiviset värähtelyt haittaavat, jne. Krügel ei veloita rahaa palveluksistaan.

Krügel teki selväksi epäonnistuneen McCann -tapauksen jälkeen, että hän tarjosi tärkeitä tietoja etsijöille. Ihmelaite oli havainnut huovan, jolla Madeleine oli maannut. Tosin laite ei paljastanut missä tuo huopa oli. Tarkin arvio olinpaikasta rajoittui vain 100 000 neliömetrin alueelle. Madeleine on vieläkin kateissa, joten voimme päätellä jotakin Krügelin laitteen tarkkuudesta.

MOS-laitetta ei koskaan luovutettu puolueettomiin testeihin. Krügel oli huolissaan siitä, että laitteen toimintaperiaate paljastettaisiin, ennen kuin hän pääsee patentoimaan sitä. Huoli oli turha, sillä testeissa olisi testattu toimiiko laite. Ei sitä miten laite toimii. Krügel onkin ollut hiljaa pari viimeistä vuotta. Hiljaisuus päättyi viime kuukauden aikana. Google Translator paljastaa mistä on kyse. Uusimpaan tarinaan liittyy rituaalimurha, saatananpalvojia ja Krügelin kommentointia murhan luonteesta. Okkultismirikoksia tutkinut Danie tietää, että murhattu Michael van Eck joutui saatananpalvojien puukottamaksi. Ihan hauska juttu, mutta kiinnostavin kommentti on artikkelin lopussa.

Krügel sanoo, että laitteen toimintaperiaatteen paljastaminen on lähellä. Hän erehtyi käyttämään laitettaan ennen sen toiminnan selittämistä. Siksi skeptikot hyökkäsivät MOS:in kimppuun - aivan syyttä, tietenkin. Nyt Danie tietää, että hän erehtyi käyttämään kynää, mutta ei selittämään miten kynä jättää jäljen paperiin. MOS toimii, Danie toistaa väitteen, joten tieteelliset teoriat sen toimintaperiaatteesta eivät ole kovin tärkeitä. Mutta uhoaminen nostattaa varmasti paikalliset skeptikot kyselemään uudelleen, milloin laite saadaan oikeisiin testeihin.

No comments: