25.5.11

Raakaa rikollisuutta Israelissa, Xenu sentään!

Tässäpä erikoinen tapaus Pyhältä maalta. Israelilainen mafioso on jäänyt kiinni pahoista rikoksista. Tarinassa on mukana suunniteltu pommi-isku, valmis pommi, sekä rikollisjärjestö että skientologiajärjestö, mutta nyt toistan itseäni. Kyllä. Pitkän hiljaiselon jälkeen kansainvälinen kultti saa jälleen nimensä lööppeihin varsin epämielyttävällä tavalla.

Tel Avivissa olevan Hassan Bek moskeijen sheikki joutui salamurha-aikeiden kohteeksi, kun hän oli päättänyt, ettei erään rakennuksen lupia annetakkaan uusittavaksi skientologiajärjestön tiloille. Murha olisi lavastettu äärioikeiston tekemäksi iskuksi, jotta alkuperäinen palkkamurhasta maksanut henkilö jäisi tuntemattomaksi. Onneksi peitehommissa olevat poliisit nappasivat rikolliset ennen räjähdyksiä. Pommi löydettiin pari tuntia ennen ajastimen loppumista. Samalla koko karmea tarina paljastui.

Asianajaja Gur Finkelstein edustaa Scientology Centeriä Israelissa. Hän sai tarpeekseen laajennuslupien tuottamista ongelmista. Skientologit olivat rakentaneet 1000 neliömetrin laajennuksen ilman vaadittavia lupia. Keskus ei saanut lupia jälkeenpäin, sillä Hassan Bek moskeijan sheikki eväsi aina käsittelyt. Finkelstein palkkasi murhaiskusta sittemmin pidätetyn ryhmän välittämään aseita ja rahaa itselleen. Ensimmäinen suunnitelma olisi vaatinut skientologiakeskuksen tuhopolttoa, jotta sen tilalle rakennettaisiin kerralla isompi talo. Jälleenrakennus tekisi skientologiajärjestöstä vaikuttavamman tekijän, sillä rakennus olisi tietenkin näyttävä. Samalla Finkelstein pääsisi kuorimaan taskuihinsa omansa rakennusurankan budjetista.

Polttoiskut epäonnistuivat. Niistä kuitenkin syytettäisiin skientologiakriitikoita, kuten L. Ron Hubbard on opettanut. Finkelstein joutui entistä ahtaammalle.

Onneksi skientologiajärjestöllä oli aivan pätevä selitys kaikelle. Finkelstein on vain heidän palkkaama asianajaja. Hän - eikä yksikään pommi-iskuja tehnyt - ei ole skientologi. Joten toistaiseksi näyttää vain siltä, että skientologit erehtyivät palkkamaa moraalittoman lieron edustamaan heidän toimia Israelissa. Harmillinen ja ennalta arvaamaton käänne skientogian historiassa.

Tässä skientologien mainosvideo Tel Avivin skientologiakeskuksesta.Muuten skientologit ovat olleet hiljaisia parin viime kuukauden aikana. Saksassa he sentään aloittivat viime viikolla pienten mainosten levittämiskampanjan. Sain eilen nääs pienen inside-skuupin suoraan berliiniläisen suusta. Berliinin skientologiakeskus poisti pari viikkoa sitten julkisivultaan "Open Doors" kyltin. Ovet ovat kyllä auki uteliaille, mutta rakennuksen mainokset ovat muuttuneet hillityimmiksi. Samoin viime viikon perjantaina berliiniläisten lähiöiden postiluukuista tupsahti psyykelääkkeitä kritisoivia mainoksia, joissa varoitellaan psykiatrien vaarallista hyväksykäyttötapauksista. CCHR-järjestön kautta ihmisoikeuksia edistävät skientologit ovat avanneet entistä mediaseksikkäämmän esittelyn skientologiakeskukseensa, jota kutsutaan Saksassa Scientology Kircheksi.

"Visit our exhibit about the history of Psychiatry, about effects and side effects of psychiatric drugs, wrong diagnosis, compulsory hospitalization and psychiatric abuses."


Berliinin skientologiakeskus pitää yhden päivän pituisen Open House tapahtuman, jolloin kansa pääsee pällistelemään psykiatrian rikoksia. Tässä kohtaa skientologit eivät ole kauheasti hakuteillä, sillä psykiatrian historiassa on karmeita tekoja ja nykyäänkin psykiatrit ovat alttiita hyväksikäyttämään potilaitaan. Keskittymällä näihin rikoksiin saadaan skientologiasta uteliaan helpommin ajattelemaan, että toimiva vaihtoehto voi olla vain ja ainoastaan L. Ron Hubbardin kehittelemä dianetiikka, mielen tiede.

Jos bongaat suomalaisten skientologien keltaisen teltan jossain suvessa tai korvessa, niin muistathan mainita siitä täällä kommenteissa.

1 comment:

Anonymous said...

Jännää, että skientologian väitetään olevan uskonto, vaikka siihen ei edustajiensa mukaan kuulu minkäänlaisia yliluonnollisia uskomuksia. Samalla periaatteella vaikkapa homeopatiaa harjoittava organisaatio pitäisi laskea uskonnoksi.