6.5.11

Glee! ja homoterrorismi
Nämä miehet myrkyttävät lapsiemme mielet

Glee -ohjelma on pyörinyt jopa Suomen siveillä kanavilla. Tuo nuortensarja kertoo koulun laulukerhosta, joka kamppailee ennakkoluuloja vastaan laulun ja asenteen voimalla. Erilaisuus on muka OK ja koulukiusaaminen esitetään negatiivisena asiana. Perhearvot ovat kuitenkin kaukana Gleestä, sillä sarjassa on mukana avoimesti homoseksuaali hahmo jos toinenkin. Eivätkä nämä hahmot ymmärrä hävetä seksuaalisuuttaan tai pyri eheytymään. Aivan ymmärrettävästi Jenkkilän konservatiivit ja perhearvojen puolustajat ovat tuominneet sarjan. Eikä ollenkaan lempein sanakääntein. MyFoxHousten -televisiokanavalla keskusteltiin aiheesta onko televisio liian gay?

American Family Associationin Bryan Fischer varoittaa katsojia homoseksin hyväksymisestä. Ei-heteronormatiivinen seksuaalisuus on yhtä vaarallista kuin suonensisäisten huumeiden käyttö. Hän vetoaa CDC:n tietoihin, mutta ohjelmassa ei pohdita mitä Fischer vastaisi sukupuolitaudittomalla miesparile. Jos miehet ovat terveitä ja he huolehtivat vaikkapa kondomien säännöllisestä käytöstä, niin Fischer on varmasti hyväksymässä pariskunnan peuhaushommat pedissä. Veikkaan, ettei Fischerin . Fiscerin sanoma on selvä: Glee -ohjelma markkinoi, eli aivopesee, homoseksuaalisuutta katsojien nuppeihin.

Varoitus ei saa unohtua. Toinen konservatiivi on huolissaan homoagendan edistymisestä. Kulttuurisodassa Glee on avainasemassa, mutta taustalla on suurempi strategia. Enää homoseksuaalisuutta ei tungeta vain viihdeohjelmiin. Se on siirtynyt yritysten pakkokäännyttämiseen pois perhearvojen kunnioittamisesta.

Family Reseach Councilin Tony Perkins ei epäröi puheissaan. Hän vetelee yhtäläisyysmerkkejä retoriikassaan seksuaalisen tasa-arvon ja terrorismin välille.

"This has moved from cultural terrorism to corporate terrorism. That's what this is. Now, back in the 80's and early 90's I worked with the state department in anti-terrorism and we trained about fifty different countries in defending against terrorism, and it's, at it's base, what terrorism is, it's a strike against the general populace simply to spread fear and intimidation so that they can disrupt and destabilize the system of government. That's what the homosexuals are doing here to the legal system"

3 comments:

Tomi said...

Joo, homous on varsin addiktoivaa, kun kerran kokeilee niin heti jää koukkuun.

Sähis said...

ei kai Tomi kerta homoa tee?

Anonymous said...

Aina löytyy ihmisiä, jotka vaativat saada sulkea silmänsä kohtaamatta erilaisuutta. Kokevat olevansa syrjittyjä, kun eivät saa elää pimeässä maailmassaan samanlaisten joukossa. Voi kyynel.