4.5.11

Obamagaten loppu, raato haisee

Paranormaaliblogin Wespa toi tietoisuuteni ehkä parhaimman argumentin Obaman syntymätodistuksen epärehellisyydelle.

Todistuksen virallinen numerointi paljastaa, että kaikki ei voi olla kohdallaan. Alussa pitäisi olla numero 151, joka on Havaijin osavaltion koodi. Sitten viiva jota seuraa syntymävuosi, viimeisenä dokumentin numero. Barack Obaman todistuksessa tuo numero on:

151 - 61 - 10641

Birtherit ovat onnistuneet löytämään Nordyken kaksosten dokumentit. He syntyivät tietenkin peräkkäin samana päivänä, vain päivä Obaman jälkeen. Mutta naisten todistuksessa numerointi onkin tällainen:

151 – 61 – 10637 ja 151 – 61 – 10638

Voiko tämä olla totta? För helvete! Miten Obaman jälkeen syntyneillä naisilla voi olla pienemmät numerot syntymätodistuksissaan? Obaman on joko syntynyt kaksosten jälkeen tai sitten hänen syntymätodistusta on peukaloitu! Väärennös! Salaliitto!

Tai sitten voimme katsoa mitä CNN löysi Havaijilta. Stig Weidelich vieraili kuvausryhmän kanssa terveysviranomaisten luona. Hänen syntymäilmoitus oli vuonna 1961 vain pari palstamillimetriä Obaman ilmoituksen jälkeen. Hän syntyi samassa sairaalassa, samana päivänä, vain pari tuntia Obaman jälkeen. Stigin paperissa on numero 151 - 61 - 010920.
Mitä tämä tarkoittaa? Onko Stig syntynyt ennen Nordyken naisia, mutta Obaman jälkeen, mutta Obama on syntynyt Nordyken naisten jälkeen, mutta...

Tai ehkäpä on käynyt niin, ettei sairaala käsittele syntymätodistusten paperipinkkoja kronologisessa järjestyksessä. Näin pääsemme purkamaan aikaparadoksin. Sairaalan henkilökunta arkistoi paperit kerran viikossa. Sukunimien perusteella näyttäisi vahvasti siltä, että syntymätodistusten paperipinkat pinotaan aakkosjärjestyksen mukaan.

Muista myös katsoa miten CNN:n Anderson Cooper suorittaa Obamagaten ruumiinavauksen ohjelmassaan.

No comments: