22.5.11

Sana sunnuntaille: "Perhepuolue"

Kristillisdemokraatti Hiienkoski muistuttaa Suomea siitä miten lähellä luonnollisen elämäntavan sukupuutto on. Teksti on kuin kirjainten muotoon aseteltu piiskaus liberaalien ja muiden homoystävällisten pakaroille. Hän kertoo miten paljon luonnonmukaisuus merkitsee kristillisdemokraateille. Valitettavasti lukijalle ei paljasteta mitä Hiienkoski tarkoittaa luonnonmukaisuudella. Oletan sen olevan konservatiivinen määritelmä, eli vain heteroseksuaalinen elämäntapa on luonnollista. Kaikki poikkeamat ovat poikkeamia, joten ne ovat vääriä.

Kristillisdemokraatit on ”perhepuolue”, joka puolustaa luonnonmukaista avioliittoa ja lasten luonnollisia oikeuksia. Joka KD:sta tietää jotain, tietää ainakin sen, että se vastustaa ns. homoliittoja- ja -adoptiota.
Hiienkoski ei ole yksin julistaessaan vain sekasukupuoliset parittelumallit perheiden ylläpitäjiksi. Termi "luonnonmukainen avioliitto" ei ehkä aukene modernissa maailmassa eläville itseriittoisille hedonisteille, joten saanen valaista asiaa. Luonnonmukainen avioliitto tarkoittaa vain yhden miehen ja yhden naisen välistä liittoa, jossa lisäännytään avioliiton sisäisten sukusolujen välityksellä. Luonnonmukaisuus tarkistetaan näin: Kurkistetaan linnunpesään tai myyränkoloon. Jos siellä on uros ja naaras, niin samanlainen meno täytyy pitää ihmisten parisuhteissa. Juuri näin ihmiset ovatkin tehneet vuosisatojen ajan. Luonto todistaa suurella hartaudella, että heteronormatiivinen lisääntyminen on ainoa oikea tapa lisääntyä.

Älkää tässä kohtaa kuunnelko eksyttäjiä ja Beelzepupin propagandisteja. Ne heteronormatiivisesta lisääntymisestä poikkeavat lisääntymistavat luonnossa ovat luonnottomia perhemalleja. Me tiedämme tämän siitä, etteivät ne ole heteroparien lisääntymistapoja. Samoin meidän ei pidä tiedostaman miten luonnossa eläimet muodostavat perheitä sekä uskollisesti puolisoilleen, että täysin aviovaloja rikkoen uskottomasti toisilleen. Lintuperheissä on poikkeava sääntö, että puoliso käy peuhaamassa vieraassa pesässä. Se tarkoittaa vain sitä, että tässä langenneessa maailmassa on paljon Saatanan tekosia.

Hiienkoski kirjoittaa jotakin myös Suomen poliittisesta pelikentästä, mutta nukahtamisvaaran takia jätän ne pätkät pois. Jatketaan perheen tarkastelulla.

KD ei missään tapauksessa voi osallistua hallitukseen, joka romuttaa avioliittolain hyväksymällä homoliitot tai adoptio-oikeuden homopareille.


Kyllä! Rohkea Hiienkoski uskaltaa sanoa asiat kuten niiden toivotaan olevan. Homoliitot romuttaisivat avioliittolain. Seuraamukset olisivat katastrofaaliset, eiväthän kristillisdemokraatit muuten vastustaisi lainmuutosta. Loput aloitustekstistä eivät tarkenna, mitä nämä romuttamisen seuraamukset olisivat. Onneksi Hiienkoski palaa asiaan kommenteissa.

Yhteisöllä, joka ei panosta luonnollisen jatkuvuuden edellytyksiin, ei ole tulevaisuuttakaan. Luonnonmukainen avioliitto, johon meidänkin lainsäädäntömme perustuu, muodostaa puutarhan, jonka taimia lapset ovat. Kun tämä puutarha ei voi hyvin, se ei tuota hedelmää vaan kuihtuu. Avioliiton ja perheiden hyvinvointi on yhteisön tulevaisuudelle ratkaisevaa. Sen tietävät Amazonin villi-intiaanitkin.


Jälleen kerran Suomea muistutetaan siitä, että ihmiskunnan sukupuutto on lähellä. Lisääntyminen on tapahtunut kautta historian pelkästään heterojen avioliitoissa. Avioliiton ulkopuolella syntyneet ihmiset eivät ole oikeita ihmisiä. Senhän tietävät villi-intiaanitkin. Jopa sellaiset intiaaniperheet, joissa lasten isät vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, kun äiti hakee isähahmon ns. seisovasta pöydästä. Ei mitään kaksimielistä edellisessä!

Yhteisö, jossa ei ymmärretä avioliiton ja perheen perustavaa merkitystä hyvinvoinnille ja tulevaisuudelle, aiheuttaa itselleen ja jäsenilleen henkisiä, sosiaalisia ja taloudellisia ongelmia. Viime kädessä kaikella sillä on myös hintalappu.
Hintalappu on oleva karmaisevan korkea. Homoseksuaalisen elämäntavan yleistyminen tarkoittaa loogisesti sitä, että heteroseksuaalinen elämäntapa harvenee. Homoudelle altistuneet lapset kasvavat homomyönteisiksi. He eivät enää valitse heteroelämää. He jättävät lapset hankkimatta. Näin ihmiskunta hiipuu hiljalleen historian havinaan, kun luonnollinen yhdyntä poistuu muodista. Kuten kaikki tietävät, homothan eivät halua kasvattaa lapsia. Siksi he vaativatkin niitä adoptio-oikeuksia itselleen. Hetkinen...

Yhteisestä edusta piittaamaton, vastuutonta vapautta ihannoiva individualismi, sanalla sanoen itsekkyys, mistä homoliittojen vaatimisessakin pohjimmiltaan on kysymys, nakertaa yhteisön perusteita ja tulee kalliiksi. Seuraukset pistetään muiden etenkin tulevien polvien kärsittäväksi. Se kuuluu uusliberalistiseen aatemaailmaan, minkä seurauksista kärsimme kaikilla yhteiskuntaelämän alueilla. Vaalitulos osoittaa, että huomattava osa äänestäjistä havahtui tämän politiikan mielettömyyteen.


Homovallankumouksen uhkakuvat eivät välttämättä toteudu heti, tässä ja nyt, mutta meidän on pidettävä tämä tuleva maailmanloppu mielessämme. Jos kunnon kristityt antavat periksi tässä asiassa, niin seuraavat sukupolvet maksavat hinnan hengellään. Eli jäämällä syntymättä. Silloin perhepuolueelle ei löydy perheitä äänestämään perhepuolueen puolesta.

Hiienkoski on seuraamisen arvoinen kirjoittaja. Ei vielä aivan yhtä hyvä kuin Jouko Piho. Piho panikoi Brasilian perhearvojen murenemista. Siellä annettiin joitakin oikeuksia ja etuja samaa sukupuolta oleville pareille.

Toivottavasti Hiienkoski ja Piho eivät tule tietoiseksi tästä uutisesta: Yhdysvalloissa hieman yli puolet kansalaisista on homoavioliittojen hyväksymisen puolella. Varsinkin nuoret ovat kadottaneet arvomaailmansa ja korvanneet sen moraalittomalla homoseksuaalisuuden hyväksymisellä.

6 comments:

Anonymous said...

Kritiikkiä. Hiienkoskella ei näytä olevan etäisesti järkevältä kuulostavia argumentteja, tai edes uusia huonoja. Bloggauksen anti jääkin jonkun satunnaishemmon kajahtaneiden mielipiteiden esittelyyn. En koe sitä kovinkaan mielenkiintoiseksi.

Muut jutut ovatkin olleet ihan hyviä. Kiitos ja anteeks.

anki.heikkinen said...

Jäätävän hienoa tekstiä! Tämähän tuli kuin tilauksesta, juuri eilen illalla laitoin s-postiisi tiedon tästä hourup... siis poliitikosta.

Paholaisen Asianajaja said...

Tosiaan, vinkkikehu unohtui tuon lopusta. Anteeksi, Heikkinen. Olen nuhakuumeessa ja aivot tavallista limaisemmat vielä pari päivää.

anki.heikkinen said...

Eipä mitään, pääasia että juttu on taattua laatua. :D

MrrKAT said...

Uudessa Suomessa tänään: homomyönteinen kristillinen savustettiin ulos.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/112383-homomyonteinen-kristillinen-savustettiin-ulos-%E2%80%9Drankkaa%E2%80%9D

Tuon puoluesihteeri Östmanin lausunnon perusteella körttiläiset (homo ja naispappimyönteinen liike) olisi myös suljettu ulos.

Jo keväällä Kari Kärkkäinen ei asettunut edes KD:n ehdokkaaksi. Oli saanut myös KD:n fundeista tarpeekseen.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Arvostan anonyymin tarkkaa laatua ja kliseen ja toisteisuuden välttämistä. Kuitenkin jos otamme ohjenuoraksemme sen, että hylkäämme kannanotot jos "ei näytä olevan etäisesti järkevältä kuulostavia argumentteja, tai edes uusia huonoja" niin emme voisi kirjoittaa uskovaisten lausunnoista suunnilleen mitään koskaan missään.