19.5.11

Kun ateisti päästelee seksiääniä

Floridan Orlandossa on aktiivisia ateisteja. He ovat järjestäytyneet. Uskonnon ja maallisen vallan erot halutaan pitää selkeinä. Siksi esim. Atheists of Florida on tehnyt valituksia kaupunginvaltuuston rukoushetkistä (kirkon ja valtion ero) sekä lahjoitusten ohjaamisesta pelkästään uskonnollisille järjestöille. Rukoushetkiä on jopa häiritty, kun valitukset eivät tuottaneet tuloksia. Aktivismi johti pidätykseen.

Floridassa reagoidaan melko vahvasti ateistien tempauksiin. Ne nähdään provokaationa - mitä tietenkin ovat - mutta suhtautuminen vaikuttaa melko ylitse ampuvalta. Yksi aktivistateisti on joutunut pulaan parikin kertaa. Ensimmäisellä kerralla Atheists of Floridan varajohtaja EllenBeth Wachs joutui kiipeliin, kun poliisi teki yllätysratsian hänen kotiinsa. Perusteluna oli Wachsin tekeytyminen asianajajaksi. Raskauttavana todistusaineisto oli Wachsin käyttämät allekirjoitukset kirjeissä, joissa oli tittelinä lyhenne Esq, eli esquire, eli oikeus harjoittaa lakia. Hän on entinen asianajaja Pennsylvanian osavaltiosta, mutta hänellä ei ole oikeutta harjoittaa lakia Floridan osavaltiossa. Syyte ei ole sieltä vakuuttavimmasta päästä.

Toinen kerta onkin pahempi, sillä Wachs päätyi putkaan asti. Tällä kertaa syyte on paljon mielenkiintoisempi: Nainen päästeli seksiääniä kotonaan, ja pihalla leikkinyt 10-vuotias lapsi kuuli äänet. Wachs oli pyytänyt pihan vierellä pesäpalloa pelannut lasta menemään pois. Kun lapsen isä saapui myöhemmin paikalla, niin hän kuuli hurjaa seksuaalista nautintoa muistuttavaa ääntä Wachsin asunnosta. Poliisit kutsuttiin ratkaisemaan tilanne.

Vielä ei ole aivan varmaa, johtuvatko oudot kahnaukset lain kanssa Wachsin tekemistä rikkeistä, vai olisiko poliisit kutsuttu vain naisen kiusaksi. Toisaalta, en tiedä voihkiko Wachs kurkku suorana "Oh God!" Itse karjaisen miehekkäästi "Oi tiede!" Tai vuorotellen "Dawkins, Hitchens, Ha-AAAAAAARrris!"

Kiitos vinkistä MrrKATille.

3 comments:

Tomi said...

Kyllä seksiäänten tuottamisesta täytyy ankarasti rangaista.
Tuomittavampaa on se, että tekijä on ateisti, sillä hän ei edes kadu tätä hirvittävää tekoaan jälkikäteen.

tyy said...

Sinä päivänä, kun ateismi järjestäytyy, siitä tulee uskonto.

Voi meitä!

Paholaisen Asianajaja said...

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1388827/Atheists-better-sex-religious-followers-plagued-guilt.html