3.5.11

Kreationistien uudet argumentit: Ruoka & bin Laden

Kreationistien anti-evoluutiokampanjointi on saanut pari uutta vasta-argumenttia työkalupakkiinsa. Yhdysvaltalainen Institute of Creation Research laittoi uutiskirjeeseensä minulle aivan uuden syyn uskoa Jumalaan. James J. S. Johnson selvittää systemaattisesti miten ruuan olemassaolo todistaa Jumalan olevan läsnä. Särvintä ei ladota pöytään vain syömisen tähden, sillä ravinnon alkuperä kertoo ihmiskunnalla jotakin taivaallisesta kokista.

Food provides strong evidence of God’s wisdom and power as our Creator, as well as His goodness in providing for fallen mankind’s physical needs. In fact, the Bible teaches that the providentially programmed production of all food, anywhere and everywhere on earth, is itself a continuing proof that God is a caring Creator.


Elävien olentojen tarve tunkea ravintoa sisäänsä on siis peittämätön jälki Luojan keittiöstä. Jumala loi kasvi- ja eläinkunnan täyteen maukkaita makupaloja. Kuin tilauksesta ihmisten ravintolapöytiin. Monipuolinen ravintoympyrä ei voi olla sattumanvaraisen evoluution tulos. Johnson kertoo, että Jumala halusi hedelmäpuiden tarjoavan hedelmiään vuodenaikojen mukaan ihmisille. Samoin Hän halusi myös proteiinia sisältävien eläinten päätyvän teurastamoon.

God has also acted in human history, in the lives of human beings, in ways that so tellingly reveal His intervention that to fail to recognize God’s providential involvement is morally and intellectually inexcusable. No random “chance” could provide a satisfactory explanation for the results of God’s providential care, and the proof is everywhere for those with eyes to see, even in every bite we eat.


Pahus sentään! Ateistisena darwinistina joudun tästä lähtien jättämään ruokailun väliin.

Toinen uutuus evoluution turhuuden osoittamisessa on Osama bin Ladenin henkilöllisyyden varmistamiseksi tehty DNA-testi. Siinä käytettiin näytteessä olevia roska-DNA pätkiä.

Discovery Instituten asiantuntijana kirjoittava David Klinghoffer tekee uutisesta ainoan loogisen johtopäätöksen. Kuten kaikki IDeistien kirjoja lukevat ihmiset tietävät, on roska-DNA murrettu myytti. Ihmisten perimässä ei ole mitään turhaa. Joillekin koodaamattomille DNA-pätkille onkin löytynyt joitakin funktioita. Joka tarkoittaa sitä, että kaikilla koodaamattomilla pätkillä voi olla jokin toiminto. Joka tarkoitaa sitä, että pätkät ovat älyn suunnittelemia. Ei eksytä taas roska-DNA:n pauloihin. Sen sijaan keskitytään Klinghofferin bin Laden kommentointiin.

Populaarijulkaisuissa on siis sanottu, että roska-DNA:lla ei ole mitään toimintoja. IDeistit osoittavat tiedemiesten tekemiin tutkimuksiin, joissa joillekin pätkille on löydetty joitakin toimintoja.

Let's see how many Darwin lobbyists have the guts and honesty to acknowledge that another icon has fallen. They have not, on the whole, left themselves a lot of room for deniability on this.


Kuka selittäisi populaarilehtien toimittajille, että roska-DNA:ta on vieläkin jäljellä perimässämme. Eikä ainoastaan ihmisten, sillä esim. toistaiseksi suurimman perimän kunniaa kantaa kaunis japanilainen kasvi Paris japonica. 50 kertaa ihmisen perimää isompi perimä panee pakostakin miettimään, olisiko sekaan eksynyt mitään turhaa. Varsinkin kun tiedämme, että samanlaisissa elinolosuhteissa, samoille strategioilla elävät ja lisääntyvät kasvit, sisältävät murto-osan perimästä verrattuna Paris japonicaan. Onko tuo valkoinen kukka varustettu telepatialla? Ken tai Ryu tietää.

Oikeasti Klinghoffer kirjoitti vain mainostekstin Jonathan Wellsin uusimmalle kirjalle, The Myth of Junk DNA. Haluan lukaista sen läpi, jos vain saan sen jostain ilmaiseksi.

Loppuun ennuste tulevasta. Jälleen kerran fossiilista on löydetty proteiineja tai proteiinien jämiä. 70 miljoonaa vuotta vanhasta meriliskosta saatiin esiin biojätteen paloja, kollageeniä. Jälleen kerran kreationistit tulevat nostamaan tuon fossiilin todisteeksi siitä, että evoluutioteoria on kumottu.

1 comment:

Anonymous said...

Saatanako sitten loi ne myrkylliset herkkukasvit ja lihat?