17.5.11

Ken Hamin huolet ja Homoparien huolet

Kreationisti Ken Hamilla on runsaasti huolia. Kompromisseja tekevät kristityt jatkavat pikkusormien syöttämistä Saatanalle. He kun opettavat lapsilleen, että maailma on vanhempi kuin 6000 - 10000 vuotta. He aivopesevät lapsia uskomaan, etteivät ihmiset ja dinosaurukset eläneen rinnakkain. Samoin lapsukaisille valehdellaan, ettei Raamattu ole alusta loppuun asti erehtymätöntä ja prikulleen presiissiä Jumalan päiväkirjaa. Nooan arkkia ei muka oikeasti ollut olemassa. Nämä Saatanan epätietoiset kätyrit korruptoivat kokonaisia sukupolvia. Onneksi valppaan kreationistit taistelevat vastaan.

Ham selvitti minkälaisia oppikirjoja Paholainen on livauttanut kotiopetusmateriaalien sekaan. Hän kuvailee oppikirjoja kristinuskon vastaiseksi uskonnoksi. Kunnon kristittyjä vanhempia kehoitetaan tutustumaan tarkkaan siihen minkälaisia kirjoja he antavan lapsilleen. Vain Kenin ja kumppanien hyväksymä versio kristinuskosta on Jumalalle kelpaavaa kristinuskoa. Kaikki kompromissit kivien iästä tai vedenpaisumuksesta ovat jumalattomuutta.

Taistelu ei ole ohi. Ken Hamin Answers in Genesis tarvitsee rahaa. Kotikouluja ei muuteta kreationistikirjallisuudella kyllästetyksi pelkin talkoovoimin. Rahaa tarvitaan myös potentiaalisiin oikeustaisteluihin, sillä kunnon kristityt eivät saa enää syrjiä ihmisiä ja joskus jopa kunnon kristittyjä syrjitään.

Vierastalot eivät enää saa syrjiä asiakkaiteen heidän seksuaalisen suuntautumisen takia. Eivätkä yliopistot saa palkata professoreiksi ID:tä vakavasti ottavia tutkijoita, jos Jerry Coyne saisi tahtonsa läpi.

Wisconsinin kuvernööri Scott Walker haluaa pitää osavaltionsa perinteisiä arvoja kunnioittavina. Nykyinen käytäntö osavaltiossa sallii mm. samaa sukupuolta olevien parien tapaamisoikeuden sairaalassa, vastaavalla tavalla kuin heteropareille. Sehän kuulostaa uhkaavasti sukupuolineutraalilta tapaamiskäytännöltä. Samaa sukupuolta olevien avioliitot on kielletty Wisconsinissa, joten tietenkin myös samaa sukupuolta olevien parien on oltava lain silmissä vain sinkkuja sairaalassa.

Perustelut tulevat osavaltion laista, joka antoi rekisteröidyille pareille joitakin - ei kaikkia - avioparien oikeuksia. Wisconsin Family Action heräsi puolustamaan heteroiden oikeuksia, sillä homoille annetut oikeudet ovat pois heteroilta. WFA haastoi rekisteröinnin. He sanoivat, että aikaisempi osavaltion perustuslain muutos vuodelta 2006 kieltää homoavioliitot, joten samaa sukupuolta olevien parien ei pitäisi saada mitään oikeuksia. Republikaanina toimiva puolustusasianajaja ei suostunut puolustamaan rekisteröityjen oikeuksia oikeussalissa. Hänen mielestään uusi laki on osavaltion perustuslain vastainen. Käsittelyt ovat vielä kesken, joten yli 1500 Wisconsinlaisen ei-hetero pariskunnan kohtalo on epäselvä.

No comments: