12.4.15

Suomen koulusurmat selitetty ja W.L. Craig rukoilee tuomarin kuolemaa

Jyväskyläläinen kaupunginvaltuutettu Juhani Starczewski on selvinnyt viime vuoden kohusta. Hänellä on kuitenkin vielä synnynnäinen taipumus kirjoitella internettiin. Sekä muistuttaa meitä muiden samalla tasolla liikkuvien kirjoittajien tuotoksista. Eikä hän välitä mitä muut voisivat siitä ajatella. Se on hieno piirre ihmisessä. Samalla se tarjoaa minulle jonkin verran materiaalia. Sain vinkin siitä miten kaupunginvaltuutettu on tällä kertaa turvautunut profetoinnin suomiin viisauksiin. Hän muistelee miten David Wilkersonin ennustus Suomen tulevaisuudesta toteutui. Profeetta Wilkersonin kirjoitukset ja puheet ovat melko usein siteerattua kamaa jopa täällä Suomessa. Parisuhdelain hyväksyminen vuonna 2001 toisi Jumalan hyväksynnällä koulusurmia kotimaisiin kouluihin.
Wilkerson sen tiesi etukäteen: Jumala aiheutti koulusurmat. Tosin kaikkivaltiaan kalenteri on niin täynnä, että ensimmäinen niistä tapahtui vasta kuusi vuotta parisuhdelain hyväksymisen jälkeen. Ihmisillä voi olla vaikeuksia yhdistää näitä kahta tapahtumaa keskenään, mutta miten muuten profetiat voisivatkaan toimia? Meidän täytyy ymmärtää, että Hän saa valtavasti rukoustoiveita ja toteuteuttavaksi ilmoitettuja profetioita. Starczewskin ja kumppanien logiikalla Jumala olisi estänyt koulusurmat, jos parisuhdelaki ei olisi mennyt läpi eduskunnassa.

Hetkinen? Ehkä Wilkerson vain tarkoitti, että parisuhdelain hyväksyntä aiheuttaisi koulusurmia, koska surmaajat ajautuivat siihen tilanteeseen parisuhdeisen rekisteröimisen takia? Eikä Jumala sinällään ollut mitenkään aktiivinen osallinen koulusurmissa.  En ole perehtynyt koulusurmaajien kirjoituksiin tai filosofiaan. Kokivatko he oikeasti ahdistusta tai raivoa siitä, että seksuaalinen vähemmistö sai joitain etuja yhteiskunnassa? Osaisiko joku illuminoita miten parisuhdelaki yhdistyy koulusurmien aiheuttamiseen?

On myös tärkeätä huomoida, että Juhani Starczewski ei itse väittänyt koulusurmien johtuneen parisuhdelain hyväksymisestä.

Tällaista tulevien kuolemien ilmoittamista tapahtuu myös paremmissa piireissä. Apologi William Lane Craig käytti rukouspyyntöjä joulukuussa 2014, kun Yhdysvaltojen korkein oikeus ei ottanut samaa sukupuolta olevien avioliittoa käsittelyynsä. Craig ehdotti yleisöön rukoilemaan muutoksen puolesta. Muutosta jossa korkein oikeus tekee perinteistä avioliitto tukevan päätöksen. Ja jos se muutos tapahtuu jonkin tuomarin kuolemalla, jotta tilalle tulee perusarvoja kannattava tuomari, niin se olisi vain Jumalan tahto. Tuomarin tappaminen olisi täysin Jumalan tehtävissä. Kyseinen kohta alkaa videolla 3:15.Ehkä lähiaikoina joku korkeimman oikeuden tuomari kääntä kuppinsa nurin ja heittää viimeisenä eleenään lusikan nurkkaan.  Silloin tiedämme kuka on syyllinen murhaan.

Rukousmurhaan!

1 comment:

Anonymous said...

USAn korkeimman oikeuden tuomareista taitaa suurin osa olla 70 ja kuoleman välissä, että kovin vaikea tehtävä jonkun heistä tappaminen ei ole, edes ajalla.