9.12.20

Aikamme suurin fläppitaulupyramidi eli Samuli Perälästä juttua

Jälleen parisen sanaa Samuli Perälän puheista. 

 En ymmärrä miksi jotkut ottavat Samulin puheet joinain suurina viisauksina. Puheet eivät ole mitenkään uutta. Samaa settiä on selitelty niin kauan kuin olen itse jaksanut seurata tuollaisten piirien puheita. Niin pedon merkeistä (milloin tatuointeja, pankkikortteja tai nyt tänä vuonna rokotteeseen piilotettuja nanokoneita) Luciferin suureen poliittiseen nousuun. Salaisesta maailmanhallituksesta on varoiteltu jokaisen sukupolven aikana modernin maailman menossa. Näistä jutuista ilmestyy jokaisena vuosikymmenenä jotain  pehmeäkantisia omakustannuskirjoja. Nykyään ne samat jutut vain laitetaan suoraan Youtubeen. Jos et ole tietoinen näistä vanhoista kirjoista, niin Samulin puheet voivat vaikuttaa gurumaiselta viisaudelta.

Järkyttävän moni suomalainen aikuinen ottaa tämän partamiehen puheet vakavasti, joten päätin kuunnella mitä asiaa Samulilla on hänen "Aikamme suurin taistelu on käynnissä osa 2" videoissaan.

Kansakunta jaetaan valtahierarkiaan. Pohjalla on tavallinen kansa, eli systeemin häviäjät. SIeltä lähdetään kohoamaan valtaeliittiä kohti. Pyramidin huipulla on se Samulin mainitsema negatiivisen energiavärähtelyn Pimeä voima. Maailmaa hallitaan ihmisten yläpuolella leijuvilla henkivoimilla.

Samuli ei uskoa koronapandemian olevan pandemia. Se on hänelle vain suurta teatteria, jonka varjolla tuo valtaeliitti haalii itselleen lisää valtaa. Se sama eliitti, joka jo valmiiksi hallitsee kaikkia yhteiskunnan tasoja. Mutta haluaa aina vaan lisää valtaa. Tuo valta saavutetaan vähentämällä maailman väestöä, koska nykyinen määrä ihmisiä ei enää ole hallittavissa.

Vain muutamassa vuodessa ihmiskunnan määrää tullaan vähentämään puolen miljardin verran. Keinot siihen löytyvät tietenkin lääketeollisuuden työkalupakista. Lääketieteen ansiosta ihmiset eivät vuosisataan enää kuolleet entiseen tahtiin ja elinikäkin paisui useita vuosikymmeniä pitemmäksi. Nyt tuo sama lääketiede alkaa soveltamaan medikalisaatiota, joka tuhoaa ihmisten luonnollisen vastutuskyvyn. Näin ihmisiä kuolee pois. Rokoteteollisuus on olennainen osa tätä tuhotyötä näissä salaliittoteorioissa. Myös ravintoteollisuus haluaa tappaa asiakkaansa pois valmistamalla köyhää ravintoa. Menetetyt asiakkaat ja tulovirrat eivät enää tässä vaiheessa haittaa näitä teollisuudenaloja. Jostain syystä, jonka Samuli tietää.

Miten näitä jäljelle jääneitä ihmisiä hallitaan? Keinoälykulttuurilla. Ihmiset eivät enää ajattele itse. Sen hoitavat tietokoneet.

Samuli väittää pandemiaa ja siihen liittyviä pelkoja illuusioiksi. Siksi niistä ei tarvitsisi välittää. Juuri tällaisella ajattelulla toimivat ne Covid-19 potilaat, jotka kuolevat sairaaloissa viimeiseen asti uskoen, ettei heillä ole koronatautia.

Rokote on Samulin mielestä "katastrofaalinen" vaihtoehto. Millä tapaa katastrofaalinen? Sitä hän ei kerro.

Samuli kertoo Ylen MOT ohjelman pyytäneen häneltä haastattelua rokotekriittisyydestään. Kyseinen jakso on katseltavissa Yle Areenassa. Samulin puheita ei ole ohjelmassa. Hän ei halunnut osallistua siihen. Videollaan hän kertoo mitä vastasi toimittajalle.

"Lyhyesti iso kokonaisuus. Mulla on luotto mennyt lähes kokonaan näiden ohjelmien ja haastattelujen lopullisen version puhtauteen. Syynä tähän on mm. aiempi tiettyjen ja usein tärkeimpien yksityiskohtien sensurointi, sanomisten manipulointi, muuntaminen ja räikeä tahallinen vääristely. Asiayhteyksien irroittelu toisistaan, ja niin edelleen. Luotto on mennyt tämän ja vuosikausia kestäneen valehtelun vuoksi myös teidän ammattikuntaan, jotka teette isoissa mediataloissa työtänne. Se ei ole tietenkään teidän yksittäisten toimittajien syy, vaan isomman kokonaisuuden, jossa myös toimittajat ovat saman aivopesun uhreja. Kuin koko muukin ihmiskunta.

Lisäksi teillä on isoissa taloissa hierarkia, jossa kuitenkin lopulta johto päättää mitä saa julkaista ja missä muodossa. Ja mitä taas ei ollenkaan. Ja juuri tuo johto on pitkään ollut se suuri ongelma. Niin median puolella kuin muissakin yhteiskunnan rakenteissa."

Samuli sattuu olemaan niitä ihmisiä, joka näkee tuon valtavan aivopesukoneiston lävitse. Eli sanomalehdet ja uutisohjelmat nähdään vihollisina. Aivan kuten skientologiassa. Siinä missä skientologit yrittävät peitellä tätä antijournalismiaan, Samuli ja kumppanit toteavat suoraan toimittajien olevan kansakunnan vapauden vihollisia. Eikä hän luota MOT-ohjelman esittävän puheitaan puhtaasti ja siivilöimättä.

Hän toivoo toimittajan selvittävän mitä löytyy rokotuskulttuurin kulissien takaa. Siellä on kuulemma yksi lääketeollisuuden suurimmista salaisuuksista.

Samuli voivottelee Maria Nordinin kokemaa vainoa. Samulin mielestä Nordin on vain jakanut luonnolliseen terveyteen liittyviä juttuja, joten naisen kohtaama palaute on aiheetonta. Nordin on jakamissaan tarinoissa kehunut näiden luonnollisten ajattelutapojen auttaman mm. astmaan. Nordin saa toki laukoa niitä uskomuksiaan taudeista ja ajatusten parantavasta voimasta. Hänen ei pitäisi yllättyä siitä, että nämä uskomukset saavat kovaakin kritiikkiä.

Positiivisena yllätyksenä Samuli sanoo, ettei tiedä mitä Qanon on. 

Samuli varoittaa, että toimittajien valehtelu tulee paljastumaan! Mistä tarkalleen on valehdeltu ja mitä kaikkea paljastuu? Sitä Samppa ei täsmennä. Hän vain pyytää toimittajaa kasvamaan aikuiseksi mieheksi. 

Jyrki Pykärin Valon kanava saa maininnan. Jos et tiedä kuka Jyrki on, niin et ole menettänyt mitään merkittävää. Profetointia, henkivoimia ja avaruudesta saapuneiden rotujen (mm. ne liskoihmiset) vaikutuksia ihmiskunnan historiaan ovat tusinatavaraa internetissä. Joitain Jyrkin videoita on poistettu Youtubesta, mikä Samulin mielestä tarkoittaa Jyrkin puhuneen asiaa. Sekä todistaa vallanpitäjien olevan huolissaan. Eihän videoita olisi muuten poistettu. Ne samat poistetut videot jatkavat kuitenkin kiertoaan Youtuben kilpailijoiden valikoimissa. Esim. Bitchute, Swarmify ja Vimeo palveluissa on runsaasti tuoretta salaliittoteorisointia.

 Samaan syssyyn Samuli kehuu Olli Postin uutta intoa somepostausten tekemisessä. Olli on jakanut ahkerasti rokotevastaista kamaa. Se on Samulin silmissä taistelua vapauden puolesta.

Eikä videolla ole muuta mainitsemisen arvoista. En vieläkään ymmärrä mikä Samulissa kiehtoo hänen seuraajiaan. Identtistä puhetta ihan samoista jutuista on tullut vastaan useilta englanninkielisiltä vaihtoehtomedian kanavilta. Johtuuko ymmärtämättömyyteni siitä, että minun silmissäni Samulin juttut ovat same shit, different YouTube-channel?

 Reagoin tähän mysteeriin samalla tavalla kuin Inugami Korone reagoi Mario-pelin vedessä pyöriviin tulipalloihin.


4 comments:

PeP said...

En kestänyt katsoa koko videota. Ehkä huomenna, jos on oikein tylsää. Se vajaa puolet, mitä katsoin, oli aivan riittävä ja vähän liikaa.
Lueskelin kuitenkin useita kommentteja. Onko monellakaan lahkolaissaarnaajalla yhtä varauksettomia opetuslapsia?
En tiedä, miten tuubivideoiden kommenttiosuus toimii, mutta ilmeisesti kaikki vähänkin arvostelevat kommentit on poistettu. Eihän tuolainen kommentointi muuten voisi mitenkään olla mahdollista... mutta silti. Mistä näitä sikiää?

Olen ennenkin valittanut menettäneeni netin myötä uskoni siihen, että kanssaihmiseni ovat pääsääntöisesti järkiperäisiä ja kaikki pahemmin vinksahtaneet ovat jossain laitoksissa. Eivät ole. Videon saarna ja opetuslasten kritiikitön halleluja nostivat kylmiä väreitä. Minun on vaikea ymmärtää, miten eri tavalla ulkoapäin tolkun tuntuinen ihminen voi nähdä maailman. Minä sentään olin nuoruudessani viidesläinen pietistinen fundiskristitty, joten normista poikkeavasta ajattelusta on ihan omakohtaistakin kokemusta. Tuo on siihenkin verrattuna ihan jotain muuta.

Pitääkö tässä itsekin vielä vanhoilla päivillään sortua vainoharhaisuuteen ja alkaa tarkkailemaan kylän raitilla vastaantulijoita "sillä silmällä"?

Anonymous said...

PeP hyvä.

Kyllä. Jos sinulla on viidesläistä taustaa olet varmasti tottunut katsomaan "sillä silmällä" ihmisiä. Pietistinä olet tosin kenties osannut pitää suusi kiinni jostain mielipiteistäsi.

PeP said...

En ole yli kolmeenkymmeneen vuoteen ollut enää viidesläisyyden sen paremmin kuin minkään muunkaan uskonsuunnan kanssa tekemisissä. Olen ollut ateisti jo pitkään, joten muistotkin mahdollisesta katsomisista ovat jo liudentuneet unhon yöhön.

Tyttöjä kyllä muistan katselleeni "sillä silmällä" ja kun siinä oli vielä vähän sellainen kielletyn hedelmän kutkuttava maku.

Mitä viidesläisyyteen tulee, tuntemani ryhmä oli ainakin vielä 70 luvulla tylsän perusluterilainen ilman karismaattisia painotuksia. Pari tuttua tyttöä vihittiin papeiksi, joten aivan äärikonservatiivejakaan se porukka ei ollut.

En rinnastaisi heitä näihin hölmöimmän suunnan rokotevastustajiin millään tasolla.

Turtsa said...

Opetuslasten yksimielisyyden salaisuus = ahkera Delete- napin käyttö kun lukee saamaansa palautetta. Tuttu monesta yhteydestä, kun halutaan antaa kuvaa, että hulluus on suosittua. Näin luodaan kuva että niitä opetuslapsia on, vaikka todellisuudessa 3/4 kommenteista on deletoitu. Tätä harrastaa kaikki folioahtut ja muuten ymmärrysrajoitteiset näissä kommenttikentissä, foorumeilla jne.