16.12.20

Samuli Perälä on väärässä pakkorokotuksista

 Samuli Perälä kirjoitti tänään pitkän rokotevastaisen tekstin. Jos et muista kuka tämä ravintovalmentaja Perälä on, niin hän on tavallinen mattimeikäläinen, joka sattuu puhumaan henkivoimien vaikutuksista, negatiivisista värähtelyistä ja siinä samassa paljastaa totuuksia maailmankaikkeuden luonteesta. Ja kehottaa seuraajiaan välttämään tulevia Covid-19 rokotteita. Tämä kehoitus kääritään valinnanvapauden korostamiseen.

Dokumentoin Samulin rokotevastaiset kommentit. Kokemukseni mukaan nämä tyypit siirtyvät ajan myötä vain radikaalimpiin puheisiin. Toivottavasti olen väärässä. Kuitenkin olen melko varma, että muutaman vuoden kuluttua Samulin ympärillä on vain entistä vahvempi rokotevastustajien piiri.

Rokotevastaisuudesta ei jätetä epäilystäkään. Samuli suosittelee välttämään niitä.


Asia 1: Koko ihmiskuntaa ja näin ollen myös Suomea koskevan rikoksen läpikäynti. Tämä koskee siis myös sinua ja perhettäsi.
Tässä artikkelissa on perusteellinen selvitys mikä tämä tarkoituksellisesti luotu pandemia on, miksi se tehtiin, kuinka sitä parhaillaan toteutetaan sekä kuka sen takana on täällä ihmistasolla.
Huomio! Laitan artikkelin linkin kommenttikenttään ensimmäiseksi kommentiksi, niin voit lukea sen halutessasi sieltä. Tämä siksi, että facebook saattaa sensuroida tuota linkkiä ja vaikeuttaa postauksen jakamista.
 
 Facebook ei sensuroi sitä, vaan kaikki eivät osaa estää kyseisen sivuston pop-up spämmi-ikkunoita. Se linkki vie Global Research sivuston postaukseen, jossa taloustieteilijä Michel Chossudovsky kertoo pandemiatilanteen tulkinnoistaan. Hänen mielestään lääketeollisuus salailee tehokasta lääkettä, jolla pandemia olisi laitettu ajat sitten kuriin. Se lääke on tietenkin hydroksikloriini. Tämän salaliittoteorian mukaan lääkefirmat eivät kykenisi tahkomaan voittoja tuolla lääkeaineella, koska sitä ei pysty enää patentoimaan. Siksi tyrkytetään koronarokotetta. Tässä teoriassa unohdetaan joko vahingossa tai tarkoituksella se miten valtavan summan pelkkä vitamiiniteollisuus kerää vitamiinipillereillään joka vuosi. Jos hydroksikloriinilla olisi selkeä hoitoteho, niin firmat pystyisivät vetämään aineella rahaa ihmisten taskuista.
 
Asia 2: Rokotukset
Laitan tähän alle kansainvälisen lääkärien tekemän videon rokotuksista (suomenkielinen tekstitys) sekä artikkelin, joka kertoo yhdestä historiamme tuhoisimmasta kulkutaudista ja rokotuksien merkityksestä siinä.
Artikkelin on kirjoittanut tilannetta aikanaan läheltä seurannut asiantuntija Eleanor McBean vuonna 1977.
 
 Lyhyesti: Maallikko Eleanor McBeanin 70-luvulla kirjoitetussa aineistossa annetaan ymmärtää, että espanjantauti johtui *rummunpärinää* rokotteista. Siinä ei selitetä miten pandemia levisi maissa (esim. Suomi), joissa ei edes ollut McBeanin mainitsemia rokotteita. McBean selittää hoksanneensa tämän yhteyden rokotteisiin, koska hänen perheensä ei sairastunut EIKÄ heitä oltu rokotettu. Hän ei käsitä mitään muuta mahdollista selitystä.


Miksi Samuli edes vaivautui kaivamaan esiin tämän yli 40 vuotta vanhan tavallisen pulliaisen kirjoittaman kirjan? Koska se sopii partamiehen tyrkyttämään narratiiviin: Rokotteet paha.
 
Samuli kertoo taustoistaan.
 
Olen jonkin verran puhunut rokotteista ja rokotuskulttuurista viimeisen 10-vuoden aikana.
Suurin osa ihmisistä uskoo edelleen, että rokotteet pelastivat meidät pahoilta kulkutaudeilta. Ja että ne ovat turvallisia, ja erityisesti, että ne ovat tarpeellisia, jotta pahat taudit pysyvät poissa.
Kenties sinäkin uskot niin?

 

Kyllä! Pelkästään rokotteet eivät kuitenkaan tehneet tuota kaikkea. Parantunut hygienia, ruokavalio, terveydenhuolto ja lääkkeiden kehitys ovat kaikki vaikuttaneet yhtälöön. Niillä vähennettiin tautien aiheuttaaa kuolleisuutta isoin harppauksin. Ennen kaikkea ymmärrys siitä miten tartuntaudit leviävät on pelastanut valtavan määrän ihmisiä. Rokotteiden turvallisuutta valvotaan erittäin tarkasti. Juuri näistä rokotevalvonnan paljastaneista haittavaikutuksista rokotevastustajat nostavat aina sen suuren haloon.

Asiani on tiedottaa sinua havainnoistani. Sinä teet tiedolla sitten mitä haluat.
 
Kiitos, mutta en ota terveystietojani henkiolennoista puhuvalta ravintovalmentajilta. Nothing personal.
 
Kaiken sen tiedon perusteella mitä olen näinä vuosina saanut selville, voin hyvin perustein sanoa, että rokotukset ovat yksi aikamme suurimmista huijauksista. Koko rokotuskulttuurin takana on lääketieteen suurin vaiettu salaisuus. Tämä alue on lääketieteen pyhä lehmä. Sen kritisoijat on alusta asti järjestelmällisesti vaiennettu.
 
Oih. Olisipa heidät vaiennettu! Minä olen puolestani nähnyt, lukenut ja kuullut jatkuvasti miten rokotepelottelijat ovat julkaisseet kirjojaan, luennoineet ympäri maailmaa ja tuottaneet valtavan määrän mielipidekirjoituksiaan sanomalehtiin, blogeihinsa ja useille nettisivuille. Heidän materiaaliaan on jatkuvasti jaossa sosiaalisessa mediassa. Jos heitä on muka yritetty vaimentaa, niin tehtävässä epäonnistuttiin. Samuli yrittää vain väsätä vaikutelmaa siitä, että hänellä olisi tarjolla salattua tietoa. Tunnistan temppusi!
 

Tämä aihe on mitä ajankohtaisin ja merkittävä siksi, että myös meillä Suomessa mietitään kenties historiamme suurinta terveyteen vaikuttavaa päätöstä. Eli sitä millainen tulee olemaan laki tulevan rokotuksen suhteen.
Olen siinä ymmärryksessä, että valtioneuvostossa olisi jo hyväksytty uusi tartuntatautilaki (poikkeustilalaki), ja se odottaisi nyt pääsyä eduskunnan käsittelyyn. Voit laittaa omia tietojasi asiasta kommenttikenttään. Olen siinä ymmärryksessä, että laki voimaan astuessaan kumoaa perustuslaillisia oikeuksia. Ja se sitten mahdollistaisi mm. mielivaltaisen pakkorokottamisen. Korjatkaa jos olen väärässä.
Jokatapauksessa edes tällaisen miettiminen on täysin käsittämätöntä.
...Mutta tässä ajassa mikään ei enää yllätä minua.
 
Tartuntatautilakiin ollaan tekemässä muutoksia. Siinä hän on oikeassa. Jos ne kiinnostaisivat Samulia, niin hän voisi itse lukea niistä Valtioneuvoston sivulta. Samuli ei ole lukenut 174 sivuista paperia läpi. Eikä hän edes halua lukea niitä. Tärkeintä on pelotella seuraajia pakkorokotuksilla. Elinkeinonharjoittajana ja kivijalkaliikkeen pyörittäjänä minä taas joudun seuramaan mitä viranomaiset määräävät ja suosittelevat. Vaikka liiketilassani on aina alle 10 ihmistä. Jotkut meistä vaan joutuvat oikeasti perehtymään asioihin ennen kun tekevät niistä Youtube-videoita tai somepostauksia. Muutosehdotuksissa ei ole pakkorokotusta. Yksinkertaisesti siitä syystä, etteiSuomessa ole saatavilla rokotetta. Sen sijaan siellä painotetaan kansalaisten oikeuksia.

"Vallitsevassa epidemiatilanteessa sekä lainsäätäjä että päätöksiä tekevät viranomaiset joutuvat punnitsemaan perusoikeuksia ja pyrkimään sellaiseen oikeustilaan, jossa perusoikeudet voivat toteutua mahdollisimman täysimääräisesti. Perusoikeuksien rajoitukset voidaan toteuttaa vain perusoikeuksien yleisten ja perusoikeuskohtaisten erityisten rajoitusedellytysten täyttyessä. Olennaisia ovat vaatimukset lailla säätämisestä, täsmällisyydestä ja tarkkarajaisuudesta, rajoituksen hyväksyttävyydestä, rajoituksen suhteellisuudesta eli oikeasuhtaisuudesta tavoiteltavaan päämäärään nähden, perusoikeuden ydinalueen koskemattomuudesta, oikeusturvajärjestelyjen riittävyydestä sekä ihmisoikeusvelvoitteiden noudattamisesta.
 
 Ehdotettava sääntely mahdollistaa julkisen vallan tehtävän suojata väestön terveyttä toteuttami-sen, mutta samalla tavoitteena on turvata elinkeinovapauden, uskonnonvapauden, omaisuuden suojan sekä kokoontumis- ja yhdistymisvapauden sekä sivistyksellisten oikeuksien toteutuminen mahdollisimman täysimääräisesti."
 
Karanteenin kohdalla ehdotus myös korostaa ihmisen toimintakyvyn ylläpitämistä.

Tartuntatautilain mukainen karanteeni ja eristäminen kajoavat myös väistämättä ihmisen perus-ja ihmisoikeutena suojattuun henkilökohtaiseen vapauteen. Niidenkin aikana on varmistettava, että ihmisen perus-ja ihmisoikeudet turvataan, että eri oikeushyviä punnitaan huolellisesti, ja että päätöksenteko ja niiden käytännöllinen toteuttaminen ovat myös menettelyllisesti kestäviä ja esimerkiksi lapsen edun periaatteen mukaisia.Vaikutuksia arvioitaessa on kuitenkin otettava huomioon se, että karanteenia ja eristämistä koskevien säännösten keskeisenä tarkoituksena on perustuslain 7 ja 19 §:n mukaisten oikeuksien eli elämän ja terveyden suojaaminen sekä riittä-vien palvelujen turvaaminen.
 
Mainitseeko Samuli näistä mit- no ei helvetti tietenkään mainitse! Tärkeintä on pelotella seuraajia.

Pyydän, että tee kaikkesi, jotta tätä lakia ei allekirjoiteta ja että perustuslakimme pysyy voimassa ja antaa kaikille Suomen kansalaisille oikeuden itse päättää ottaako rokotetta vaiko eikö.
Tee asian suhteen se minkä tunnet omaksi tehtäväksesi. Nyt ei kannata enää odotella ja miettiä.
mm tällaista asiaa seuraamme nyt täällä elämän suuressa näytelmässä. Rakkauden oppikoulussa, joka sisältää monia haastavia oppitunteja.
 


 
Juuri äsken kerroit, ettet edes ole varma siitä mitä laki sisältää. Mikä kohta mistä laista? Olisko oppitunnilla kannattanut perehtyä tartuntatautilain sisältöön? Nykyisessä tartuntatautilaissa on jo pykälä 47 pakkorokotuksista, mutta Samuli ei näytä tietävän sitä. Tällöin muutosehdotuksessa pitäisi erikseen olla se säädettävä pakollinen rokotus, jota ei siis ole tällä hetkellä mainituissa muutosehdotuksissa.

Pakollinen rokotus

Valtioneuvoston asetuksella voidaan säätää järjestettäväksi pakollinen rokotus, jos kattava rokottaminen on välttämätöntä väestön tai sen osan hengelle ja terveydelle vakavaa vahinkoa aiheuttavan yleisvaarallisen tartuntataudin leviämisen ehkäisemiseksi. Pakollinen rokotus voidaan rajoittaa myös tiettyyn väestön osaan, ryhmään tai ikäluokkaan.

Kunnan on järjestettävä 1 momentissa tarkoitettu pakollinen rokotus.



Samuli jatkaa.
 
Mun viestinä on sulle sama, jonka jo YLE:n MOT-dokkarissa kerroin: Vaikka et mitään muuta tästä postauksesta muistaisi, niin muista tämä:
Älä ota tätä tulevaa rokotetta...äläkä anna sitä lapsillesi.
Niin ja terveydenhuollon ammattilaisia kehotan mitä voimakkaimmin olemaan antamatta tätä rokotusta kenellekään.
 
En käsitä miksi yksikään aikuinen ihminen ottaisi Samulin puheita vakavasti missään terveyteensä liittyvissä asioissa. Mutta jotkut ihan oikeasti tekevät niin. Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa.
 
Samuli pelkää pakkorokotuksia. Tartuntatautilain muutosehdotuksissa ei ole pakkorokotuksia. Paperissa mainitaan erikseen, ettei tällä hetkellä edes ole saatavilla tarvittavia rokotteita. Ongelma on siis ratkaistu. Samuli oli väärässä.

5 comments:

Anonymous said...

"Niin ja terveydenhuollon ammattilaisia kehotan mitä voimakkaimmin olemaan antamatta tätä rokotusta kenellekään. "

Olen mitä voimakkaimmin sitä mieltä, että tuon kirjoittajalta on ote reaalimailmaan lipeämässä, jos ei jo livennyt.

Anonymous said...

Joo joo, Kannattaako tuommosiin typeryyksiin kiinnittää noinkaan mittavaa huomiota? Saavat samuliperälät vain lisää vettä myllyynsä.

Anonymous said...

Paholaisen asianajajan vedenheitto taitaa olla liraus siihen näkyvyyteen verrattuna, mitä MOT hempalle antoi. Eikä tuo taida enää yllytyksestäkään tuon pahemmaksi voida mennä. Näillä guruilla on omat seurakuntansa, enkä usko, että hänen saarnoillaan on yleiseen rokotuksiin suhtautumiseen juuri mitään vaikutusta.

Onhan se avartavaa huomata, millaisia hiihtäjiä yhteiskuntamme elättää. Bojot Leinivaaralle.

Paholaisen Asianajaja said...

Olen katsonut useamman Sampan videoista, mutta jättänyt bloggaamatta. Ratkaisu ei kuitenkaan ole kokonaan ignonoida hörhöjä, vaan terveyden kannalta haitallisten väitteiden kohdalla nostaa edes vähän älämölöä.

Anonymous said...

Liian paljon mielstäni näitä jätetään auktoriteettien toimesta käsittelemästä.
Toisaalta, kun kerran kaikki on NWO:ta ja Bill Gatesia, ei ne auktoriteetitkään saisi päitä kääntyyn.
Itse valitettavasti törmään enenevässä määrin just sos/terveydenhuollon duunreihin, jotka lähtee tähän soopaan mukaan.

Hanurista kaikki tuollaiset.

Rami