2.12.20

Ja taas, osa 40 Unkarin europarlamentaarikko bilettää

Ja taas -sarja tekee yllättävän paluun vuosia kestäneen tauon jälkeen.  Konservatiivisten perusarvojen kannattajien parissa niin yleinen perhekeskeisyys otti jälleen pienen PR-horjahduksen. Tällä kertaa europarlamentaarikon toimesta.

Unkarin oma poika József Szájer oli mukana perustamassa Fidesz puoluetta 80-luvulla. Puolue otti käännöksen oikeistoa kohti 90-luvulla. Sitä kautta mies päätyi ihan Euroopan parlamenttiin puolustamaan mm. miesten ja naisten välistä avioliittoa. Julistuksissa varoitettiin, ettei homopareille saa antaa adoptio-oikeuksia. Lapset on kasvatettava kristillisin arvoin. Ja muita perinteisiä oikeiston suunnalta tulleita tuttuja Pro Family puheita. Sen nykyisistä jäsenistä tunnetuin on Unkarin pääministeri Viktor Orbán, jota ei voi syyttää vapaamielisyydestä tai löysäranteisuudesta. 

 Koronarajoitusten aikana ihmiset tulevat helposti yksinäisiksi. Vähentyneet kontaktit aiheuttavat läheisyyden kaipuun. Siksi on täysin ymmärrettävää, että Szájer yllätettiin luvattomasta biletyksestä, ekstaaripillereitä repussaan. Naapurit olivat tehneet valituksia juhlimisen melusta ja mahdollisesta liikkumisrajoitusten rikkomisesta.

Ai niin. Bileet olivat näemmä alastoman miesjoukon keskeiset bileet. Poliisien saapuessa tarkistamaan booliin laatua Szájer yritti livahtaa pois ränniä pitkin. Tuo ei ole mikään eufemismi millekään aktille, vaan ihan kirjaimellisesti yritti kiivetä alas huoneistosta ulkoseinää pitkin. Jäätyään kiinni virkavalta löysi pillerit repusta. Tietenkään hän ei tiennyt mistä pillerit olivat ilmestyneet hänen reppuunsa. Tunnistus tapahtui europarlamentaarikon diplomaattipassin avulla.

József Szájer päätti erota parlamentaarikon pestistään. Harmi. Ei olisi voinut tapahtua hienommalle tekopyhälle. Tai ehkä olen vain liian julmalla tuulella. Onhan Szájer naimisissa naisen kanssa, joten avioliitto on hänelle vain miehen ja naisen välinen liitto. Se mitä mies tekee bileissä miesten kanssa on tietenkin aivan eri juttu.

Toivottavasti Eurooppa kiinnittää huomiota Unkarin huononevaan ihmisoikeustilanteeseen.

4 comments:

Anonymous said...

Älkää tehkö niin kuin minä teen, vaan niinkuin minä neuvon.

En tiedä onko asiaa tutkittu, mutta minulla on vahva näppituntuma siihen, että eräiden uskonsuuntien harjoittama luonnollisen seksuaalisuuden kieltäminen johtaa helposti sellaisiin sukupuolisen käyttäytymisen muotoihin, jotka ovat yhteiskunnan kannalta kaikkea muuta kuin soveliaita. Enkä nyt tosiaankaan tarkoita homoseksuaalisuutta.

Anonymous said...

Belgialaisille pahaa koronamääräysten rikkominen, unkarilaiselle pahaa läheisyyden kaipuu?

MrrKAT said...

Siellä homopornojuhlista oli kuulemma jäänyt kiinni myös pari (perikonservatiivisen) Puolan diplomaattia.

MrrKAT said...

Nyt puhuu Brysselin homoseksijuhlien järjestäjä: Jopa 9 Unkarin valtapuolueen lähellä olevaa henkilöä mukana
Julkaisun mukaan brysseliläinen juhlien järjestäjä, kotonaan seksibileitä pitävä David Manzheley sanoo, että joukko korkeita unkarilaispoliitikkoja on juhlijoiden joukossa.

Manzheley ei kerro, olivatko he samassa kokoontumisessa, jonka poliisi hajoitti naapurien valituksesta, ja josta paetessaan Joszef Szaijer jäi kiinni. Manzheleyn mukaan ilmiö on laajempi ja koskee myös muiden maiden eurokansanedustajia.

– Itäeurooppalaisten äärioikeistopoliitikkojen on tehtävä näin voidakseen luoda vakavaa poliittista uraa, Manzheley sanoo.

- MTV 19 tuntia sitten