5.10.23

Lokakuun 4. eli suuri Tapahtuma tapahtui tai sitten ei tapahtunut

Viime viikkoina TikTokin ja Twitter/X:n hörhöisimmissä piireissä supistiin varoittelevaan sävyyn. Kalenterissa lähestyvä lokakuun 4. päivä on erittäin merkittävä päiväys. Tuolloin tapahtuu jotakin suurta. Jotakin vaarallista. Jotakin joka liittyy koronarokotteisiin, auringonpurkauksiin, salaisen maailmanhallituksen temppuihin ja sekä että joihinkin muihin epäilyttäviin ilmiöihin.

Yhdysvaltain hätätilavirasto FEMA suorittaa testikäytön varoitusjärjestelmälleen. USA:n kansalaiset saavat matkapuhelimiinsa tekstiviestin. Samoin radio ja televisio saavat 30 minuutin pituisen signaalin. Se ei ole ensimmäinen kerta, kun FEMA testaa järjestelmän toimivuutta. Mutta tällä kertaa siihen valmistaudutaan stressipitoisesti salaliittoteorioihin uskovien parissa.

Hörhösomessa levitellään videota, jossa tohtori Lee Merritt varoittelee tuona päivänä, tai siitä eteenpäin lähitulevaisuudessa, tapahtuvan jotakin vaarallista. Eikä Merritt ollut ainoa, joka esitteli tällaisia varoituksia. Löydät niitä pitkin poikin vaihtoehtopiirien materiaaleista.Matkapuhelimet toimivat langattomien verkkojen kautta, jotka saavat signaalinsa tukiasemien kautta. Tukiasemat... SÄTEILEVÄT! Tämä säteily laukaisee sydänkohtauksia, kun koronarokotteista tartutettu salainen proteiini/nanopartikkeli aktivoituu tuon säteilyn takia. Tai 5G-tornien takia. Tai mahdollisesti jotain muuta terveydelle haitallista tulee tapahtumaan.

Siksi jotkut aikovat suojautua FEMA-signaalilta. He sulkevat puhelimensa, radionsa, televisionsa ja mikroaaltouuninsa. 

Skenaario on kuin Kingsman elokuvasta puhelinsignaali. Tai vähemmän tunnetussa CELL-elokuvassa. Siinä äänisignaali muuttaa ihmisiä väkivaltaisiksi ja ryhmämielen hallitsemaksi.

Eli huomenna lokakuun viidentenä päivänä voimme vihdoinkin huokaista helpostuksesta. Silloin jännitys on päättynyt. Aivan kuten se päättyi, kun sotaharjoitus Jade Helm15 vuonna 2015 oli vallankaappaus Yhdysvalloissa. Tai siis ei ollut. Tai kun sikainfluenssarokotusten varjolla väkeä vietiin joukkosurmattavaksi FEMA-keskitysleireihin. Tai siis ei viety. Tai kun vuonna 2008 avaruusolennot vihdoinkin paljastivat itsensä ihmiskunnalle. Tai siis eivät paljastaneet. Eivätkä edes ilmestyneet.

Oih miten ihania muistoja foliopipoista.

Voin vain haikalla noiden viattomimpien vuosien perään. Tuolloin nämä salaliittoteoriat eivät vielä olleen niin laajassa kierrossa kuin nykyisen sosiaalisen median aikakautena.

No comments: