4.11.09

Lokakuun sietämätön ydinpommittomuus

NWO-hypoteesejä tehoviljelevät keskustelupalstat ja blogit olivat tarkkana tämän vuoden lokakuun aikana. Syyskuun aikana levinnyt huhu liittyi Washingtoniin ja pariin muuhun kaupunkiin kätkettyyn ydinpommiin. Näyte Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä:

CNN:llä pyöri vähän aikaa sitten kovanluokan propagandauutinen jonka mukaan Pakistanissa majailevat terroristit ovat suunnitelleet iskevänsä Washingtoniin ydinaseilla. Tästä myös kertoi eräs uskonnollinen amerikkalainen radiotoimittaja joka kertoi päivämäärän olevan 11. Lokakuuta 2009 ja että ydinpommit oltaisiin jo asennettu maan alle Washingtoniin. Hän kertoi myös että CIA:n porukka tyhjennettäisiin myös ennen iskuja Virginiasta.
Kannattaa katsoa myös tunteikas radiojuontajan video tulevasta ydiniskusta.  

Kuinka kukaan voisi edes epäillä, ettei lokakuussa tapahtuisi jotain erikoisjännää? Samaisessa blogissa toistettiin varoitus ydiniskuista:

Daniel J. Hill niminen henkilö joka ennusti WTC:n kaksi aiempaa terrori-iskua (1993 ja 2001) ennalta povaa nyt USA:ssa tapahtuvaa ydinaseiskua Lokakuulle. Hän kertoo että tämä tulee tapahtumaan neljässä eri kaupungissa ja olemaan pieniä ydinpommeja jotka tullaan hänen mukaan räjäyttämään New yorkin, Washingtonin, Chigacon, Miamin, Houstonin, Las Vegasin ja Los Angelesin yläpuolella yksityisjeteistä.
Lokakuun 11. tuli ja meni. Varmasti jossain paukkui, mutta ei ydinfissioon yltävällä voimalla. Ei kuitenkaan kannata hylätä hyvin liikkeelle lähteneitä juoruja. Lokakuun aikana pohdittiin tapahtuisiko 25. päivä jotain mullistavaa:
Internetissä on pyörineet huhut lokakuulle ajoittuvasta tapahtumasta joka liittyy mahdollisesti false-flag terrori-iskuun, tai jopa Obaman salamurhaan. Eräs internet pappi ennusti että ydinpommi räjäytetään Washington DC:ssä 11. Lokakuuta. Näin ei kuitenkaan käynyt. Mutta nyt timewave niminen ohjelma joka perustuu tiettyihin algoritmeihin näyttää käyrän laskevan juuri 25. päivän kohdalle. Näin kävi myös 11.9.2001 milloin maailmanhallitus lavasti 9/11 terrori-iskut. Tällä videolla 6-vuotias etelä-amerikkalainen poika ennustaa että Obama salamurhataan 25. Lokakuuta viisi kuukautta ennen tätä väitettyä päivämäärää. Videolla on myös tämä eräs venäläinen selvännäkijä/ennustaja, joka kertoo näkevänsä että USA:ssa tapahtuu terrori-isku Lokakuussa. Missä ydinpommit räjäytetään useiden kaupunkien yllä ja New York on niistä yksi.
Lokakuu vierähti ohi. Marraskuu naksuttaa armottomasti eteenpäin. Nyt vain odotellaan milloin influenssarokotteet tappavat miljardeja ihmisiä. Luin siitä Internetistä! Aivan kuten viime vuonna melkein tapahtuneesta 10-14-08 UFO-buumista.

1 comment:

Aqua Fortis said...

"15-vuotias poika ennustaa internetissä julkaistussa kommentissa, että maito loppuu jääkaapista ennen kuin huomaatkaan."

~ Laskelma perustuu tiettyihin algoritmeihin.