1.11.09

Steven Fishman oli Jeesuksen isä

Steven Fishman on ex-skientologi. Hän oli skientologiajärjestössä ja kipusi korkealle. Sitten Fishman jäi kiinni petoksesta. Hän oli vedättänyt työnantajaa ja tienasi miljoona dollaria. 30 prosenttia siitä meni skientologien kursseihin ja materiaaleihin. Seurasi oikeussalidraamaa, jossa hän antoi oikeudenkirjoihin skientologien materiaalia. Dokumenttien seassa oli OT, Operating Thetan, papereita. Juuri niitä joissa paljastetaan L. Ron Hubbardin sanelemat tiedot maailmankaikkeuden oikeasta historiasta. Sekä siitä mitä ovat maailmanuskontojen oikeat totuudet. Skientologiajärjestö itse ilmoitti, että materiaalit ovat heidän omaisuutta ja tekijänoikeuden suojeluksessa, eli ne tulivat melko varmasti juuri skientologien salkuista. Myöhemmin skientologien lakimiehet vaihtovat vastalauseet. Dokumentit olivatkin väärennöksiä. Oikeussalissa käsiteltävät paperit olivat julkisesti saatavilla, mutta skientologit kävivät systemaattisesti lainaamassa niitä, jotta muut eivät pääsisi lukemaan Xenusta. Sitten ex-skientologi Arnie Lerma skannasi dokumentit ja laittoi ne nettiin. Skientologiajärjestö aloitti laajan haastekampanjan, jossa palvelimien ylläpitäjiä kehotettiin poistamaan paperit. Taas vastalauseena oli tekijänoikeudet.

Hmmm.

Pientä esimakua Fishmanin elämästä on seuraavassa haastattelussa.Termit voivat olla sinulle outoja. Skientologit ovat täysillä mukana entisissä elämissä. Auditoinnilla käydään läpi "sielun" historiaa, eli thetanin vaiheita. Aina triljoonien vuosien taakse. Matkan varrella voidaan oppia, että on entisessä elämässä ollut Jeesuksen isä.

Fishmanin haastatteluissa huomaa myös, että skientologien kasvatuksessa käytetään aivan omaa kieltä. Näin kultin ulkopuoliset eivät pääse helposti jyvälle siitä mistä skientologit puhuvat.

Ehkä kultti vain vetää puoleensa hulluja. Tai sitten se tekee ihmisistä hulluja. Siis joistain ihmisistä.

No comments: