19.11.09

Suojelkaa lapsia ateismilta

Indianapolisin julkisissa kouluissa ollaan tarkkoina siitä mitä lapset lukevat internetistä. Koulujen koneisiin on asennettu esto-ohjelmat, joilla tehdään vahingollisen materiaalin selaaminen vaikeaksi. Listalla(pdf) on tietenkin porno, uhkapelit, tupakka, aseet ja alkoholi. Sen lisäksi koululaiset eivät pääse lukemaan Wiccalaisuuteen, voodoo-taikuuteen, noituuteen, ateismiin tai paholaisen palvontaan liittyviä nettisivuja.

Hetkinen? Ateismi on vaarallista koululaisille?

Koulujen estolistalla on myös ei-heteroudesta kertovat sivustot, eli koululaisten ei tarvitse ainakaan koulussa oppia miten homoseksuaalisuus liittyy ihmisoikeuksiin ja mitä seksuaalinen tasa-arvo on. Nettisensuurilla on estetty pääsy monen LGBT-järjestön sivuille.

Viime vuonna vastaavaa siivilöintiä tehtiin Britanniassa. Silloin ei suojeltu koululaisia, vaan kaupungintalon virkailijoita. He eivät saaneet tutustua edellä mainittuihin mystisiin asioihin työaikana.

Lapset ovat kulttuurisodan keskipisteessä myös kiihkeän ateismibussikampanjan aikana. Uuden lähestymiskulman idea on muistuttaa, että lapsi ei ole marksilainen, kommunisti, kapitalisti, agnostikko, hindu, mormooni, muslimi tai ateisti. Vanhemmat voivat kutsua lapsiaan noilla sanoilla, mutta lapsi ei välttämättä ymmärrä mitä niillä tarkoitetaan. Mainoskampanjalla yritetään saada vanhemmat miettimään mitä lapselle kerrotaan uskonnoista. Ainoat oikeat totuudet näyttävät aina kulkevan suvussa.

No comments: