30.4.11

Obamagaten loppu, rigor mortis

Julkaistun paperin PDF-tiedosto on aiheuttanut valtavasti vastakaikuja Birtherien parissa. Paperin skannaaminen, skannauksen muuttaminen PDF-tiedostoksi ja tiedoston avaaminen muissa ohjelmissa on tuottanut valtavan läjän epäselvyyksiä. Dokumenttiin ilmestyvät kerrokset ja tekstientunnistaminen ovat hämmentäneet ihmisiä. Kuitenkin jopa FoxNewsin haastattelema Adobe-expertti toteaa, että niiden ilmestyminen on tavallinen ilmiö papereiden skannaamisessa ja muuttamisessa PDF-tiedostoksi.

Jopa Obamagatea lietsonut WorldNetDaily toteaa, että PDF-kauhistelu on turhaa. Otsikko on tietenkin sävytetty vakiolukijoita varten: Graphics pros challenge Obama birth certificate - Layers of images found in released computer document raise doubts

Tässä näyte siitä miten Youtubelaiset todistavat Obaman syntymätodistuksen väärennökseksi. Koko Yhdysvaltojen yhteiskunta on pulassa näiden paljastusten takia.Valkoisen talon julkaiseman PDF-tiedoston kritiikki ohjelmien epäselvyyksien takia on kuitenkin melko erikoinen tapa. Videoissa todetaan, että julkaistu todistus on manipuloinnin tulosta. Se on väärennös. Obamalla ei ole aitoa syntymätodistusta. Jne. Kyseistä paperia ei ole oikeasti olemassa!

Hetkinen sanoi Putkinen!

Jonkun täytyisi selittää mitä sitten tapahtui Havaijilla huhtikuun 25. päivä, kun Valkoisen talon Judith Corley kävi hakemassa kaksi virallista kopiota alkuperäisestä syntymätodistuksesta. Siis ihan oikeata paperia jota pystyy hypistelemään käsissään. Useampi ihminen oli paikalla todistamassa miten Corley maksoi osavaltion vahvistamasta kopiosta 10 dollaria, ja toisesta kopiosta neljä dollaria. Alkuperäinen syntymätodistus haettiin terveysviranomaisten kassakaapista. Havaijin osavaltio on myös julkaissut julkaisua varten tehdyt kirjeenvaihdot. Kaiken tämän rinnalla jotkut PDF-hämmästelyt ovat pientä kauraa. Jos Valkoinen talo julkaisi väärän syntymätodistuksen tiedot PDF-tiedoston muodossa, niin mikseivät Havaijin viranomaiset huomauta vääristä tiedoista? Hehän laittavat linkkiä Valkoisen talon julkaisuun. Valkoisen talon Judith Corley maksoi kahdesta virallisesta paperista, joiden pitäisi nyt olla jossakin Valkoisen talon sisällä. Tämän takia nettiin ladatun tiedoston tiirailu ei lopulta ole ratkaisevaa syntymätodistuksen aitouden takia. PDF-tiedosto on vain "skannaus" virallisesta paperista.

FoxNewsin kanavalla on myös hämmästelty PDF-dokumenttia.He ovat aivan ihmeissään yksityiskohdista, mutta myös allekirjoituksista.

BOLLING: Very quickly, Pamela, this doctor right here, the guy who signed it four days after the birth. He passed away, but his wife today, TMZ had his wife saying I had no idea.

She didn't know about it. His son said I had no idea. It came as a complete shock to him as well. If you gave birth to the president of the United States, don't you think your family would know about it?


Eli allekirjoituksen kirjoittanut lääkäri ei koskaan maininnut olleensa mukana presidentin synnytyksessä. Kerrassaan epäilyttävää. Onko allekirjoitus väärennetty? Vai onko päässyt käymään niin, että tohtori David A Sinclair kuoli vuonna 2003. Tuolloin Obama oli Illinoisin osavaltion senaattori. Eikä ollut vielä vaikutusvaltainen poliitikko.

Bad Fiction on kerännyt parhaat ja pahimmat palat Birtherien vastalauseiden hyökyaallosta.

Skeptical Inquirer -lehden Ronald Lindsay totesikin parhaiten mistä tässä Obamagaten ikiliikkujamaisessa menossa on kyse:

“It’s easier psychologically to come up with a rationalization than it is to admit that you were wrong,”

11 comments:

MrrKAT said...

"Ruotsalaisnainen kertoo Obaman syntymäpaikan: "Siinä hän makasi Stigin vieressä"
"Ruotsalainen Expressen-lehti antaa asialle omat todisteensa. Sen mukaan amerikkalaisella CNN-kanavalla pyörivä Anderson Cooper 360 -ohjelma jalkautti toimittaja Gary Tuchmanin Havaijille tutkimaan Obaman syntyperää.

Tuchman löysi ruotsalaissyntyisen Monica Danielssonin. 50 vuotta Havaijilla asuneen Danielssonin poika Stig syntyi vuonna 1961.

"Hän oli ihanan söpö"
Tuchman löysi syntymäilmoituksen paikallislehdestä. Sen mukaan Stig Waidelich syntyi päivää myöhemmin, 5. elokuuta, samassa sairaalassa kuin Barack Hussein Obama.

Monica Danielsson muistaa Obaman sairaalasta.

– Obama makasi Stigin vieressä, Danielsson sanoo lehdelle.

– Muistan, että hän oli ainut mustaihoinen lapsi siellä ja minun mielestäni hän oli ihanan söpö."http://www.mtv3
.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/
2011/04/1320331/ruotsalaisnainen
-kertoo-obaman-syntymapaikan-siina
-han-makasi-stigin-vieressa

Pauliina said...

MrrKAT:

Luulin aluksi, että tarkoitit THE Stigiä, Top Gearistä. Obaman makaaminen the Stigin vieressä olisi kyllä ollut ihan loogista, uusi Stighän syntyi seimessä Beetlehemissä.

Lauri said...

Onneksi iskuryhmä myös tietää,että paperi on väärennös.

Tomi said...

Lauri, Ukkosen Anne ei koskaan petä.

Paholaisen Asianajaja said...

Olen peräti pettynyt Ukkosen tekstiin.

http://www.iskuryhma.com/2011/04/aitous-on-katsojan-silmissa-obama.html

Moni muu vaihtoehtotodellisuudessa elävä on kirjoittanut neljä kertaa vakuuttavampaa selvitystä siitä miten syntymätodistus on aivan selvä väärennös.

Tomi said...

PA, huomasitko, että Paavi Johannes Paavali II on julistettu autuaaksi?
Kuinkahan vakuuttavia hänen ihmetekonsa olivat?

Anonymous said...

Kaksi asiaa, jotka opin tänään Yhdysvalloista:
1) jokainen on väärennöksien asiantuntija
2) maalla menee niin hyvin, että on aikaa tyhjänpäiväiseen poliittiseen ajojahtiin

Ei näille idiooteille tule koskaan kelpaamaan mikään todiste Obaman syntypaikasta. Tärkeintä on, että puhetta riittää, vaikka "skandaali" onkin keinotekoinen.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Teach the controversy - You decide.

Paholaisen Asianajaja said...

Tulihan se sieltä. Obamagate on ollut Obaman juonittelua, sanovat republikaanit.

http://www.salon.com/news/politics/birthers/index.html?story=/politics/war_room/2011/04/28/newt_blames_victim

Paholaisen Asianajaja said...

PA, huomasitko, että Paavi Johannes Paavali II on julistettu autuaaksi?
Kuinkahan vakuuttavia hänen ihmetekonsa olivat?


Huomasin uutisen. Jos jää ylimääräistä aikaa ensi viikolla, niin yritän blogata aiheesta.

Paholaisen Asianajaja said...

http://blogs.newsobserver.com/tv/obama-skewers-trump-releases-live-birth-video

Obama julkaisi virallisen syntymävideonsa.