12.9.11

Skientologien vaikenemisen laki

Ask the Scientologist-blogissa on havaittu havahduttava tosiasia skientologiasta. Bloggaaja Bill yritti keskustella skientologiakultin trollin kanssa. Nämä trollit tekevät työkseen sellaista nettikeskustelua, jossa esim. skientologiaan liittyvien uutisten kommenttiketjuissa ohjataan keskustelun aihe pois skientologiasta, kohti kriitikoiden puutteita. Suomen dianetiikkakeskuksessa ei ole enää tarpeeksi väkeä käymään vastaava digiajan sodankäyntiä kriitikoita vastaan. Muualla Euroopassa, Autraliassa ja Yhdysvalloissa on vielä joitakin aktiivisia skientologiatrolleja jäljellä.

Noh, Bill huomasi miten trolli solvasi skientologiakultin jättäneitä ihmisiä. Kertoessaan tosiasioita siitä mitä seinien takana oli tapahtunut, olivat ex-skientologit pettäneet skientologiakultin. Bill ymmärsi minkä kanssa tuolla ex-jäsenten tuomitsemisella oli yhteyttä: Omertan laki.

Skientologien virallisessa etiikkaoppaassa luetellaan sellaisia asioita, jotka ovat eettisesti väärin.

Skientologiaa ei saa julkisesti mollata.

Skientologiaa vastaan ei saa todistaa valtion järjestämissä tutkinnoissa.

Skientologeja tai skientologiajärjestöjä vastaan ei saa nostaa syytteitä.

Skientologi ei saa kirjoittaa skientologian vastaisia kirjeitä lehdistölle.

Skientologeja ei saa toimittaa oikeuden eteen.

Ja niin edelleen. Juuri tuolla tavalla rikollisjärjestö pyrkii suojelemaan itseään. Ja siksi skientologia onkin ytimeltään rikollisjärjestö, joka naamioituu uskonnon kaapuun.

Australiasta kuuluu ihania uutisia. Kultin orjatyövoimana toimineet jäsenet saavat pian korvauksia. Dianetiikkakeskukset eivät ole maksaneet tarpeeksi palkkaa (miksi maksaa jos saa jäsenen tekemään saman työn alipalkattuna), joten myöhästynyt tilipäivä entisille jäsenille lasketaan miljoonissa Australian dollareissa. Sakkojen maksaminen ajaisi skientologian haarakonttorin konkurssiin Australiassa. Se olisi vain hyvä asia.

No comments: