18.9.11

pH-tasapainottomuutta jalkapohjissa

Happy pH Oy näyttäisi mainostavan täysillä puhdasta puoskarointia. Tuo puoskarointi on tarkoitettu jalkojen puhdistamiseen, eli vanha tuttumme Detox-jalkakylpy on taas täällä. Siinä missä jalkakylpylaitteella on tarkoitus imaista ihon läpi kehoon kertyneitä myrkkyjä, on Happy pH:n tarkoituksena tasapainoitella pH-arvoja. Naturopaatti Robert Young on ideoinut, että pH-arvot vaikuttavat merkittävällä tavalla ihmisten terveyteen. Terveyttä tarkastellaan verinäytteiden tiirailulla mikroskoopin läpi. Veren happamuus on se ainoa sairaus, jolla on mitään väliä. Omnioireen ylistäminen onkin eräs selkeimmistä huuhaan merkeistä.

Elävän ja kuivan veren pika-analyysi osoittaa, kuinka päivittäinen elämätapa ja ruokavalio vaikuttaa vereen ja kudoksiin. Omat ajatuksemme, tekomme ja nauttimamme ravinnon laatu määrää mitkä olosuhteet kehossamme vallitsevat - terveet solut vai bakteerit, hiivat ja käymistila. On olemassa vain yksi sairaus: Veren ja kudosten jatkuva ylihappamoituminen, joka johtuu vääristyneestä tavasta elää, syödä, juoda ja ajatella.


Uskoisitko, että jopa lapsuusajan tapahtumat jättävät jälkensä verisoluihin?

Kuivaveri kertoo kehon tilan koko elämän ajalta. Kuivaveri kertoo solumuistiin mahdollisesti jääneet erityisen merkittävät tapahtumat lapsuudesta nykyhetkeen.


Verianalyysiä on mainostettu Hesarissa asti, kun Robert Young kävi vierailemassa Suomessa.

Jalkakylpy onnistuu jotenkin poistamaan haitallisia ioneita ja happoja jalkapohjien huokosten kautta. Sivustolla on kuvasarja siitä miten kylpyvesi muuttuu hoidon aikana ruskeaksi. Valpas kuluttaja tietää, että kylpyvesi muuttaa väriään kylpylaitteen takia, eikä minkään kehosta poistuvan materiaalin takia. pH-fanit voivat erehtyä luulemaan, että jalkapohjista poistuu jotakin.

pH-jalkakylvyn avulla kehosta poistuu paljon kuona-aineita. Jalkakylpy kestää yleensä 30 minuuttia kerrallaan ja sen vaikutukset kestävät 48 - 72 tuntiin. Puhdistusten välillä on pidettävä muutaman päivän tauko.

Puhdistuksen avulla voidaan poistaa kehosta lymfa- ja verenkiertoon irtoavia kuona-aineita ja palauttaa elimistön solujen tasapaino - turvallisesti ja tehokkaasti. Menetelmän hyötyjä on mm.
• Poistaa myrkyt ja kuona-aineet kehosta
• Auttaa passivoittamaan viruksia, bakteereita, sieniä ja hiivaa
• Myönteinen vaikutus painonhallintaan
• Nuorentaa ja energisoi koko kehoa
• Poistaa raskasmetalleja
• Lisää energiaa


Varpaiden imeskely maksaa vain 45 euroa.

2 comments:

MrrKAT said...

Minulla oli vaikeaa suhtautua tähän Detox-laitteeseen kun eka kerran ilmiöön törmäsin.

Taustaa:
Jo joskus lapsena/teininä muistan tehneeni elektrolyysikokeita ja huomasin että rautanauloja ei kannata tarjota elektrodeiksi. Hajotin ruokasuolaliuosta mm. klooriksi ja vedyksi. Tiesin että oikeat kemistit käyttää platinaa mutta se on kallista tai muutoin mahdotonta saada.
Luin tai keksin että hiilielektrodit ei syövy, niitä saa tavan 1,5V-pattereista kun ympäryksen kuorii ja raaputtaa pois.

Tässä taustavalossa en olisi kuuna kullan valkeana voinut uskoa että he ovat niin tomppeleita hienoine kalliine laitteineen, että käyttäisivät tavan terästä/rautaa elektrodeina. Ja Skeptikko-lehden testistä tms tajusin että laitteen käyttäjät ovat n.s. hyvässä uskossa/kemiasta tietämättömiä.(Sääliksi kävi).

Vähän sama kuin jos arvokkaan laserhoitolaitteen "lämmittävä laservalo" osoittautuisi 1,5V-taskulampunpolttimoksi (siis hehkulankalampuksi)..

Dom de Lidom said...

Jos iho ei olisi rasvaliukoinen, väite, jonka mukaan ihon läpi imeytyisi happoja (käytännössähappojen anioneita) ja muita poolisia aineita, olisi kenties järkevä. Koska se ei ole, talin ja kuolleen ihon lisäksi laite poistanee iholta rasvahappoja, NaCl:ää ja muita suoloja - jotka kulkeutuisivat joka tapauksessa hikirauhasten ja hien mukana ulos. Ihon läpi ei voi siis diffundoitua mitä tahansa.