19.1.07

Let's not talk about sex, baby

Kirkko on ollut ihmeissään uunituoreesta Jumalan silmissä ihme-seksivalistusoppaasta joka on tarkoitettu rippileirien isosille. Ei siis heitä valistamaan, vaan jotta he osaisivat kertoa seksistä rippileiriläisille. Kirjassa kuulemma esitetään seksi asiana joka on hieman ristiriidasssa kirkon virallisen kannan kanssa. Suurin protesti tuli siitä, että kirjasta kumpuaa yleinen viesti jonka mukaan seksi kuuluisi mukamas avioliiton ulkopuoliseen elämään ja automaattisesti jokaiseen nuoren seurustelusuhteeseen. Vaikka toki kirjassa todetaan, ettei seksi kuulu automaattisesti seurustelusuhteeseen ja että "valtaosa ikäisistäsi ei ole vielä ollut yhdynnässä." Seksivalistusopas olisi kuitenkin isosten alustavan arvion mukaan voinut olla roisinpikin.

Kirjassa on kuitenkin useita pahoja syntejä. Siinä esitetään mm. itsetyydytys luonnollisena ja hyväksyttävänä asiana. Me kaikki varmasti kaipaamme aikaa jolloin itsesaastutuksesta varoiteltiin tiukka sanaisesti. Näkö lähtee, kädet karvoittuvat, selkäydin mätänee. Ja mihin ihmeeseen (no pun intended) se sukupolvia kestänyt Häpeä on hukattu? Se ihana itsensä syyttäminen, öinen itkeminen kun ajattelee olevansa saastainen syntinen. Mihin on kadonnut se seksuaaliperintö joka on muokannut meistä tällaisia?

Onneksi kirjassa mainitaan homoseksuaalisuus nopeasti ohimennen yhden lauseen kohdalla. Jos teeskentelee ettei heitä ole olemassa, ei heitä myöskään voi loukata. Tai ottaa kantaa siihen pääsevätkö homot Taivaaseen.

3 comments:

Nice Devil said...

hei
laitoin tänään linkin sivuiltani suoraan tännekin. helpottaa suosikkieni seuraamista ;)

Paholaisen Asianajaja said...

Kiitokset! Tietääkseni olet ensimmäinen joka mainitsee linkanneensa blogiani jossakin.

Anonymous said...

Ateistina voin ilmoittaa varman näkemykseni olevan, etteivät homot pääse taivaaseen. Vaan eipä sinne taida olla pääsyä kenellekään muullekaan ...