10.12.07

Vuosituhannen keikka tulossa Suomeen!

Takakadun pojat, Blokin uudet skidit, N-synkkaus ja muut poikabändit voivat astua syrjään, sillä jotain paljon parempaa on tulossa:

Altar Boyz

Alttaripoikiin kuuluu;

Kuuma latino Juan.

Paha aasi Luke.

Bändin juutalainen (päätyi mukaan vahingossa) Aabraham.

Herkkä poika Mark.

Altar Boyz on mehevä musikaalikomedia kristillisestä poikabändistä, joka saapuu maailmankiertueeltaan Suomeen. Bändin jäsenet, Matthew, Mark, Luke, Juan ja Aabraham, pyrkivät pelastamaan eksyneet sielut yksi kirkuva fani kerrallaan. Tämä energinen show sisältää mm. poikien megahitit ”Rytmin mä Häneltä sain” ja ”Jeesus kännykkääni soitti”. Pojat ovat saaneet aikaiseksi paljon hyvää, mutta mitä käy kun usko tuo heidät Helsinkiin? Pärjäävätkö pojat ilman kiellettyä hedelmää? Tarvitsevatko pojat enemmän kuin 30 hopearahaa?

Kriitikoiden ylistämä Altar Boyz on muodostunut maailmalla jopa ilmiöksi. Niin nuoret kuin vähän vanhemmatkin ihmiset ovat ihastuneet näihin rakastettavan inhimillisiin hahmoihin. Viimein he saapuvat Suomeen joukossaan vahva yllätysnimi...

Enkelimäisillä lauluäänillään, sykähdyttävillä tansseillaan ja koskettavalla tarinallaan Altar Boyz rokkaa Aleksanterin teatterissa 13.3.2008 lähtien.

1 comment:

Anonymous said...

Hei!

olen mukana tuossa Altar Boyz -prokkiksessa ja satuin törmäämään sivuusi Googlen kautta. Sanotaan nyt ensin kiitos tuotanollemme antamastasi huomiosta, mutta yksi roolihenkilö puuttuu listalta: Matthew, bändin johtaja. Eipä muuta, ajattelin, että sinua saattaisi kiinnostaa tietää. Toivottavasti pääset myös katsomaan esityksen jonakin päivänä!