2.5.09

Sana sunnuntaille: Pidättyväisyys

Seksiä on kaikkialla. Sitä myyydään ja mainostetaan kaikille. Viattomat lapset altistuvat sille. Kouluissa annetaan yhdyntäoppia ja aamunavauksessa jaetaan kondomeja. Lapset oppivat mikä kondomi on ja mihin se kuuluu laittaa. Moraalisten ihmisten on aika panna tälle touhulle loppu.

On vain yksi moraalisesti hyväksyttävä tapa kertoa lapsille seksistä. Se on pelottelu tautien vaaroista ja vankkumaton usko pidättyväisyyden voimaan. Jos et harrasta seksiä, et voi saada tautia, etkä voi tulla raskaaksi. Pidättyväisyys on täten ainoa 100% tehokas ehkäisy keino. Siksi se on ylivoimaisesti paras. Kaikki muut tavat voivat olla vain sekundaa tämän rinnalla. "Rinnalla" kuulostaa liian kuumalta. Tarkoitin "tämän vieressä", siveän etäisyyden päässä.

Jos lapselle kerrotaan mikä kondomi on, niin hän haluaa heti ensimmäiseksi käyttää sitä jossain orgioissa. Jos jostain syystä haluaa käyttää kondomia, niin se kuuluu vain avioliiton sisäiseen aktiviteettiin. Jos yleensäkin haluaa sekstailla, niin se tapahtuu vasta papin aamenen jälkeen. Esiaviollinen seksi tuhoaa selkärangan ja aiheuttaa kuolemaa.

Kaikki hyvät konservatiivit tietävät tämän. Juuri tätä moraalinen yhteiskunta tarvitsee.

Vaikka moraalista kantaa yritetään kaataa faktoilla, niin me voimme aina taistella vastaan. Tietenkin nämä sekulaarit tíedemiehet menevät kyselemään nuorilta miten heidän seksuaalinen elämä on alkanut. Tietenkin nämä jumalattomat tutkijat vertailevat miten pidättyväisyydellä karkaistut nuoret pärjäävät pro-pornovalistuksesta kärsineiden nuorten kanssa. Tietenkin nämä tutkimukset kertovat vuosi toisensa jälkeen, että pelkästään pidättyväisyyttä oppivat nuoret kuitenkin päätyvät kuitenkin seksin julmaan maailmaan esi-teineinä ja teineinä. Teiniraskausluvut ovat korkeammat pidättyväisyyttä oppineilla. Sukupuolitaudit ovat yleisempiä samalla porukalla. Kaikki pidättyväisyyttä oppineet lapset eivät pysykään siveinä ja puhtaina avioliittoon asti. Avioitumisikä on vain noussut vuosien vieriessä. Liberaalit pervoilijat yrittävät tuhota lasten elämän faktoilla.

Onneksi me tiedämme, ettei sillä ole väliä. Ahkera pidättyväisyyden saarnanainen, Pam Stenzel, selitti sen parhaiten vuonna 2003. Pidättyväisyys Pam puhui Reclaimin America for Christ konferenssissa. Häneltä kysyttiin miten pitäisi suhtautua näihin pidättyväisyysopetuksen toimimattomuudesta kertoviin uutisiin:

"You know what? Doesn’t matter. Cause guess what. My job is not to keep teenagers from having sex. The public schools’ job should not be to keep teens from having sex.”[...]“Our job should be to tell kids the truth!”

“People of God, can I beg you, to commit yourself to truth, not what works! To truth! I don’t care if it works, because at the end of the day I’m not answering to you, I’m answering to God!”


Myöhemmin hän selitti miksi "toimiminen" ei pärjää "totuudelle":

“Let me tell you something, people of God, that is radical, and I can only say it here. AIDS is not the enemy. HPV and a hysterectomy at twenty is not the enemy. An unplanned pregnancy is not the enemy. My child believing that they can shake their fist in the face of a holy God and sin without consequence, and my child spending eternity separated from God, is the enemy. I will not teach my child that they can sin safely.”


Tässä on puhdas katsaus moraalisen ihmisen näkökulmaan. Kyllä, me tiedämme ettei pidättyväisyys toimi. Kyllä, me tiedämme että se pelottaa lapset pois kondomien käytöstä ja lisää näin seksitauteja. Mutta tässä on kyse periaatteesta. Ei sillä ole väliä mikä on totta ja mikä toimii. Vain synnillä on väliä. Lapselle ei saa opettaa, että jokin asia on ihan ok, vaikka Jumala tuomitsee sen. Olkoonkin, että se altistaa lapsen vaaroille. Ne ovat toissijaisia vaaroja Jumalan vihan edessä.

3 comments:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Katsoin TV:stä jotain hyvää krapulaohjelmaa. Eli jokin huono esiteinikouluelokuvahömppä. Siinä opettaja sanoi sisällöltään jotain seuraavan suuntaista (en muista elokuvan nimeä saati suoraa sitaattia.) : "Seksi tappaa. Tai jos ei tapa, niin värkit syöpyy. Saatte AIDSin. Ja vaikka pääsisitte pälkähästä, niin tulee eitoivottu raskaus. Pidättäytykää! Ottakaa mukaanne kortsuja." Siinä taitaakin olla USA:n seksivalistuksen sisältö.

Tuo rankaisuteema on itse asiassa värittävä elementti koko kristillisoikeistolaistyyppisessä ajattelussa. Esim. aborttikeskustelukin näyttää yhtenäiseltä sen valossa. Pääasia on se, että kerrotaan mikä on oikein ja väärin, muu on epäolennaista: Faktoilla on arvoa jos ja vain jos ne tukevat tätä heidän näkemystään. Muuten se on irrelevanttia.

On sentään hyvä nähdä tässä kohden rehellinen uskovainen. Ei tietty mikään ylpeilyn aihe tuollainen etiikka, mutta ainakin miljoona kertaa parempi kuin maton alle lakaiseva ja teeskentelevä tyyli.

-JTW said...

Seksistä pidättäytyminen ei toimi 100%. Kysykää vaikka Jeesuksen äidiltä.

henwli said...

Seksistä pidättäytyminen ei toimi 100%. Kysykää vaikka Jeesuksen äidiltä.*aplodit*