22.5.09

Vanhemmilla on oikeus tappaa lapsensa

Daniel Hauser on kolmetoistavuotias oppimisvaikeuksista kärsivä poika. Hän ei osaa lukea. Vuoden aikana Daniel kärsi väsymyksestä ja painonmenetyksestä. Tammikuussa pojalla todettiin imukudossyöpä. Lääkärien arvion mukaan kyseinen syöpä on parhaiten parannettavissa sädehoidolla ja solunsalpaajilla. Kuusi hoitokertaa riittäisi. Varhaisessa vaiheessa oleva syöpä on vielä hoidettavissa ja toipuminen on varmaa. Vanhemmat ovat eri mieltä. He luottavat vaihtoehtohoitoihin. Daniel kävi kerran sädehoidossa. Mutta sen jälkeen he vaihtoivat takaisin vitamiineihin, "ionisoituun veteen" ja yrtteihin. Tutut puoskaroinnit jotka perustuvat "kehon oman paranemisvoiman tehostamiseen." Tieto täydentävistä hoidoista saatiin internetistä. Poika ilmoitti ettei hän halua jatkaa hoitoja. Perhe vastusti lääkärien hoitomääräyksiä. He pyysivät eri klinikoilta (mm. Minnesotan yliopisto) toisia mielipiteitä Danielin hoitamiseksi. Lääkärit vastasivat uudelleen, että sädehoito ja solusalpaajat olisivat paras hoito. Pian viranomaiset saivat tuomarin "tuomitsemaan" Danielin syöpähoitoihin.

Äiti ja Daniel lähtivät karkuun.

Lääkäreiden tutkimuksissa selvisi, että Danielin kasvain kutistui ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parissa kuukaudessa se on kuitenkin taas kasvamassa. Jos hän ei palaa sädehoitoihin - ainoaan todistettavasti toimivaan hoitoon - Daniel kuolee. Tietenkään sädehoidot eivät ole mikään helppo nakki. Tutkimuksissa on selvinnyt, että yksi 800 kuolee hoitoon. Sivuoireet ovat rajuja: Väsymys, ripuli, pahoinvointia, hiusten lähtöä ja ihon ärtymistä, kilpirauhasen vajaatoiminta, luuytimen heikkenemistä. Kun nämä laitetaan vaakaan syöpään kuolemisen kanssa, niin painavin puoli on vielä syöpähoidon puolella.

Jos Daniel ei pääse/joudu lääketieteelliseen hoitoon, niin todennäköisesti tuloksena on tapaus Kara Neumannin uusinta. Vanhemmat ovat aikaisemminkin tapattaneet lapsensa uskonnolliseen vakaumukseen vedoten. 25 vuoden aikana n. 300 lasta on kuollut juuri uskonnollisiin ja kultuurisyihin vetoavien vanhempien takia. Children's Healthcare Is a Legal Duty on luetteloinut tapauksia.

Tietenkin vaihtoehtohoitojen edustajat ovat barrikadeilla vanhempien oikeuksien puolesta. Vanhempien lakimies Philip Elbert on sanonut:

"If a parent is given a choice of two rational choices, you can't just say 'I don't like that choice,'" ... "We may not agree with the decision, but it's not our decision to make."


Vanhemmilla on siis oikeus tapattaa lapsensa.

Vaihtoehtohoitajat sanovat ettei sädehoito ole 100% toimiva. Ei se olekaan. He sanovat ettei se ole täysin turvallista. Ei se olekaan.

Mutta se on kuitenkin tutkitusti paras hoito.

Hauserin tukijat mainitseva Billy Bestin, jolla oli myös imusolmukesyöpä. Hänkin kieltäytyi sädehoidosta, mutta selvisi hengissä! Bestin sädehoitokuuri jäi kesken, mutta hän kyllä sai sitä. Useammin kuin kerrran. Ja näköjään se riitti kasvaimen tuhoamiseen.

Perheen uskonnollinen vastustus kumpuaa Nemenhah heimouskonnosta. Sen johtaja Phillip Landis on aikaisemmin tuomittu petoksesta kahdessa osavaltiossa.

NaturalNews
kommentoi tuomarin päätöstä:

Daniel was diagnosed with Hodgkin's Lymphoma, a health condition that is widely known by alternative cancer practitioners to be reversible (curable), especially in younger patients. Conventional medical doctors have told the courts that unless Daniel is subjected to toxic chemotherapy treatments, he has a 95% chance of dying.

That statistics is an outright lie. It is one of the many deceptive statistics put forth by the cancer industry in order to scare patients into submitting to extremely toxic protocols that cause far more harm than good.

There is not a single cancer patient that has ever been cured by chemotherapy. Zero. They don't exist. Not a single documented case in the history of western medicine.


He voivottelevat, että nyt vanhemmat määrätään myrkyttämään lapsensa myrkyllisillä kemikaaleilla.

Tietenkin jotkut esittävät asian hillitysti ja asiallisesti.

No comments: