18.1.13

Kärpäsestä salaliittoa, vielä kerran Sandy Hookista

 Yhdysvaltalojen FEMA pyrkii kamppailemaan hätätiloja vastaan ja valistaa ensiaputyöntekijöitä. Uhkakuvat ovat monipuolisia. Metsäpalot, tulvat, maanjäristykset, isot teollisuus- ja liikenneonnettomuudet, jne. Sekä kouluampumiset ja terrorismi. Näitä varten työntekijöitä koulutetaan, jotta palvelu olisi mahdollisimman hyvää ja uhrit saisivat parhaan mahdollisen avun.

Vielä hereillä? Hyvä, tylsemmäksi menee.

FEMA:lla on monta erilaista koulutuskurssia. Yhdessä niissä keskitytään lasten hoitamiseen tuhojen jälkeen. Kurssia on järjestetty 2010 lähtien ympäri maata. Mm. Connecticutin osavaltiossa tarjottiin kursseja useamman päivän ajan. Tiedotteessa haettiin halukkaita kursseille, joissa neuvotaan osallistumaan hätätilojen valmistautumiseen, tekemään yhteistyötä eri laitosten kanssa,  kriisien hoitamiseen tavalla joka ottaa lasten erikoistarpeet huomioon ja monta muuta tärkeää asiaa. Marraskuun 17, 27, ja joulukuun 3, 6, 14 sekä 17 päivä järjestetyille kursseille taisikin mennä väkeä opiskelemaan. Ne pidettiin vaihtelevasti eri kaupungeissa, jotta yhteydet eivät olisi este.

Tässä vaiheessa tietty joukkio internetin syövereissä on kuitenkin täpinöissään. Joulukuun 14 päivä? Samana päivänä kuin Sandy Hookissa tapahtui kummia? Samassa osavaltiossa?

Se voi olla sattumaa! Salaliitto!

Toiset voivat ihmetellä mikä tässä nyt on niin ihmeellistä. Annetaan Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin selittää miksi yhteys on ratkaiseva.


Sandy Hookin kouluampumistapaus sai jälleen uuden mystisen käänteen, kun nyt selvisi Yhdysvaltain nopean toiminnan virasto FEMA:n julkisilta sivuilta, että juuri tuona kyseisenä päivänä 14. Joulukuuta 2012 Milloin tapahtui tämä Sandy Hookin koulussa tapahtunut ampumavälikohtaus. Järjestettiin vain muutaman kilometrin päässä Connecticutin Bridgeportissa terrorisminvastainen harjoitus, joka liittyi juuri lapsiin suunnattuun terrorismiin.

 Tuo on heidän silmissään merkittävä todiste jostakin salamyhkäisyydestä. Jostain syystä blogissa on käännetty course -sana terrorismin vastaiseksi harjoitukseksi. Silloin käytettäisiin training exercises tai emergency drill termejä.

Sillä välin Daily Showssa näytetään miten presidentti Obama niittää lavastamallaan koulusurmilla poliittisia pisteitä ja valmistelee kansakuntansa lopulista orjuuttamitsa.

!!!!
The Daily Show with Jon StewartMon - Thurs 11p / 10c
Grand Theft Semi-Auto
www.thedailyshow.com
Daily Show Full EpisodesPolitical Humor & Satire BlogThe Daily Show on FacebookNo comments: