18.10.10

Bioresonanssipuoskarointia Suomessa, osa 1

Suomen vaihtoehtohoitojen hurjilla markkinoilla on tarjolla bioresonanssiterapiaa. Mitä se on? Yksi monista kotimaisista puoskarointipuljuista on Bioresonassi.fi, jossa selitetään yksinkertaisella tavalla mitä bioresonanssilla tehdään.

Bioresonanssiterapiassa tasapainotetaan kehon toimintaa poistamalla kehoon kertyneitä ympäristöstä, ravinnosta ja perimän kautta saamiamme haitallisia aineita. Tällaisia ovat mm. homeet ja homemyrkyt, raskasmetallit, kemikaalit, virukset, bakteerit ja loiset sekä muovit.


Huuhaahoitojen yleisin varoitusmerkki loistaa supernovan teholla päin verkkokalvojani. Hoitomuoto tepsii kaikkeen. KAIKKEEN! Homeitiöt, metallit, virukset ja bakteerit. Yksi hoito vastaan kaikki mahdolliset vaivat on tyypillinen esimerkki puoskaroinnista. Bioresonanssiterapeutti ei välitä taudinaiheuttajista, vaan siitä minkälaisia epätasapainotiloja asiakkaalla on. Tietenkin epätasapainotilat saadaan selville bioresonanssilaitteella. Näitäkään vaihtoehtohoitoterapeutteja ei voi syyttää vaatimattomuudesta:


Tasapainotuksen myötä asiakkaat ovat saaneet helpotusta mm. seuraaviin tiloihin: alkoholismi, astma, allergiat, endometrioosi, fibromyalgia, hormonihäiriöt, ihottumat, keskushermoston sairaudet, korvatulehduskierre, lapsettomuus, makeanhimo, näköhäiriöt, muistihäiriöt, nivelsäryt, osteoporoosi, PMS-oireet, päänsärky/migreeni, refluksitauti, reuma, sappikivet, skolioosi, suolistovaivat (esim. happovaivat, ilmavaivat, koliikki, peräpukamat, ripuli, ummetus ja ärtynyt paksusuoli), suonikohjut, sydänvaivat, verisuonten tukkeumat, virtsarakontulehdus ja ylipaino.


Listalta puuttuu yksi bioresonanssiterapian merkkipaalu: AIDS. Vaikka sähköllä poltetaan mitä erilaisimpia vaivoja aiheuttavat virukset, niin suomalaiset bioresonanssisivut eivät uskalla mainostaa aidsin parantamisella. Nössöt. Pelkurit. Huijarit.

Onko hi-virus immuuni sähkölaitteen "matalajännitteiselle sähköimpulssille?"

Jos on, niin miksi?

Jos ei, niin parannatteko aids-potilaita?

Yhdysvalloissa toimi bioresonanssiterapian pioneeri Hulda Clark. Clark keksi rakentaa Zapper-aparaatin, jolla mitataan ja tutkitaan ihmisten sisällä myllertävien pöpöjen pitoisuuksia. Asiakasta kosketellaan metallisondeilla, joiden mittaamien lukemien perusteella terapeutti saa selville miksi ihmisen elimistö ei ole kunnossa. Laitteella tunnistetaan siis lähes kaikki vaivat. Clarkin uran aikana maine levisi. Hän mainosti parantavansa myös aidsin asiakkaista. Tai oikeastaan poistavansa hi-virukset.

Indianan osavaltion tarkastaja Karl Milhon tekeytyi bi-seksuaaliksi asiakkaaksi. Milhon valehteli, että entisellä seksikumppanilla oli todettu hiv. Siksi hän oli erittäin huolestunut terveydentilastaan. Saisiko Clark selville vaivaako häntä jokin? Vastaanotolle tulleet asiakkaat saivat allekirjoitettavaksi kaksi paperia. Ensimmäisessä tiedustellaan hyvinvointia. Toisessa varmistetaan, että asiakas ymmärtää, ettei Hulda Clarkilla ole lääkärin pätevyyttä. Repertuaariin kuului mm. ortomolekyläärinen ravinneterapia, vitamiinit, yrtit ja verinäytteet.

Milhonille kerrottiin, että vastaanotolla parannetaan lähes päivittäin aids-potilaita. Clarkin laite ei havainnut syöpäsoluja agentin sisällä, mutta sen sijaan - kappas vain - sieltä löytyi hi-viruksia. Milhollan oli hengenvaarassa. Onneksi Clarkilla oli lääke valmiina. Rahat-takaisin takuulla Clark poistaisi virukset kahden viikon aikana. Hän oli kuulemma tehnyt saman ihmeparantamisen jopa 70 asiakkaalle. Ei yhtäkään epäonnistumista. Siinä missä verikokeisiin perustuvat aids-testit tarvitsevat paljon virusta verenkierrossa, niin Clarkin laite havaitsee yksittäiset molekyylit. Siksi hänellä on varmaa tietoa parantumisista.

Clark virittelee laitteen Milhonin käsiin. Hän ilmoittaa, että virus tuhotaan kolmen minuutin aikana.

Jostain syystä Clarkin toimisto saa tietää, että Milhonin ei olekaan aivan tavallinen asiakas. Häneltä tiedustellaan onko osavaltion terveyslautakunnalla jotakin tekemistä visiitin kanssa. Milhon myöntää totuuden. Clark sanoo, että kaikki edelliset puheet virusten havaitsemisesta ja poistamisesta olivat "virheitä."

Hulda Clark pyöritti tyypillistä huijausta. Kerro potilaalle, että hänellä on vakava tauti. Ei hätää, sillä terapeutilla on takuuvarma keino parantaa. Rahat pois, tauti pois aparaatin nuppeja vääntelemällä. Potilaan verestä ei löydy hi-virusta. Hän on varmasti onnellinen.

Clark totesikin osavaltion tutkinnan päätteeksi, ettei hän tee diagnooseja. Sen sijaan Clark tunnistaa aineita kehossa ja poistaa ne. Aivan eri asia, joten terveysviranomaiset eivät saisi valvoa Clarkin toimia. Kuitenkin viranomaiset panivat stopin Clarkin toimille Yhdysvalloissa. Sieltä hän siirtyi jatkamaan operaatiota Kanadaan, josta tuli häätö. Viimeinen firma pystytettiin Meksikon Tijuanaan.

Clark kuoli viime vuonna. Syöpään.Hulda Clark työnsä äärellä


Lootuskauppa.fi
uhmaa kaikkea järkeä, lääketieteellistä näyttöä ja sylkee päin potilaiden namaa myymällä itse Hulda Clarkin ohjeiden mukaan valmistettuja Zappereita.

Modernit bioresonanssilaitteet on kytketty tietokonenäyttöihin, jotta ruudulle saadaan vaikuttavia käyriä. Niistä paljastuu kaikenlaista asiakkaan terveydestä.

Suomessa hakeudutaan jopa borrelioosin havaitsemisen ja parantamisen takia bioresonanssiaparaattien pariin.

10 comments:

Anonymous said...

Huh, jälleen lisää nettikauppoja ilmoitettavaksi kuluttajaviranomaisille...

Ana said...

Sulla on hieno blogi - aineistoa riittää näillä näkymin loputtomiin! :-)

Paholaisen Asianajaja said...

Kiitos kehuista.

aineistoa riittää näillä näkymin loputtomiin!

Ja kiitos masentamisesta.

Anonymous said...

Asioita joita itse ei ole koskaan testannut on helppo tuomita! Itse olen käynyt bioresonanssiterapiassa 4 vuotta ja saanut apua mm. astmaani. Äiti pääsi eroon psoriaksesta sekä astma-piipusta, ystäväni pystyi perumaan nenäontelon-laajennus-leikkauksen ja noin 30 ystävääni/sukulaistani on saanut apua ko. terapiasta. MM. Saksassa jo jotkin lääkärit käyttävät bioresonanssiin perustuvaa laitetta diaknoosissa. Suomessakin jo ainakin yksi lääkäri käyttää vastaavaa laitetta. Hän on niin ylipuukattu että ei ota uusia potilaita. Voit toki jatkaa käymistä omalla lääkärilläsi, minä en tarvitse hänen apuaan, en ole sairastanut flunssaa näljään vuoteen! Hyvää vointia vaan sinulle!

Paholaisen Asianajaja said...

Anekdootteja? MINUN blogissa?

Anonymous said...

HEI!

Olen sairastanut colitis ulcerosaa eli kroonista haavaista paksunsuolen tulehdusta vuodesta 1996. Tai siis sairastin. Olin usean vuoden tilanteessa, jossa tautia yritettiin hoitaa kortisonilla ja lopuksi uhkasivat sytostaattihoidolla; niitähän käytetään tämänkin "sairauden" hoidossa.

Sain tietää bioresonanssiterapiasta ja kävin kartoittamassa ko. tutkimuksella
kehoni tilanteen; löytyi paljon loisia, suolistossa ja muualla. Ei muuta kuin matokuurille (näin niitä tulevan ulos - siksi en epäile ettei niitä olisi ollut)ja nyt olen ollut oireettomana jo pitkään. Tilanne sitä ennen oli n. 40 ripulointikertaa vuorokaudessa, verta ja kramppeja.

Kannatta huvikseen tutkia eläinlääkärien palstoja ja katsoa, mitä niillä kerrotaan eläimistä, joita ei madoteta riittävän usein. Kas kummaa; siitä voi seurata jopa krooninen suolistotulehdus verenvuotoineen. Mutta ihminenhän on niin kovin erilainen kuin eläimet, toki toki...

Tämä vain esimerkkitapauksena. Epäilkää edelleen niin paljon kuin lystäätte. Uskottiin sitä pitkään niinkin, että maa on litteä.

Mulle on yks lysti mitä ns. "virallinen" lääketiede ajattelee asiasta. "Virallinen" lääketiede ei tiedä tautini syytä eikä osaa sitä parantaa, korkeintaan vain hoitaa oireita.

Paholaisen Asianajaja said...

Hieno kertomus, Anonyymi. Kuinka monen lääkärin luona kävit hakemassa diagnoosia ennen bioresonanssia?

Anonymous said...

Ns. virallisesta lääketieteestä olen hakenut apua vuodesta -99 ja kunto huonontunut koko ajan ja ole päätynyt vuodepotilaaksi ja työkyvyttömäksi myös virallisen lääketieteen mielestä. Mutta syytä ja apua ei ole löytynyt. Kaikki infektiopoliklinikkoja myöten koluttu.

Bioresonanssi löysi minua vaivanneet parasiitit ja häätöjen jälkeen olen jaloillani ja entiselläni! Revi siitä. ja kirjoita jostain mistä tiedät

Paholaisen Asianajaja said...

Anonyymi anekdootti, tuo skeptikoiden tuhoaja.

Anonymous said...

Mulla on immuunijärjestelmän ongelmiin mm HIV, AIDS, jne resonanssihoitolaite. Harmi, ettei kaikilla ole. Sairaudet tosin vievät useimmiten voiton hyvistäkin hoidoista. Mitä lähempänä 100:aa vuotta, sitä todennäköisemmin.