18.3.09

Luonto on vieläkin rivo

Tieteen Kuvalehdessä singotaan viattomien ihmisten silmille puhdasta homopropagandaa. Monisivuinen juttu eläinkunnan rivosta käytöksestä pyrkii muovaamaan kansan ajatusmaailmaa liberaalimpaan suuntaan. Yli 1500 lajin kaapissa peuhataan luonnonvastaisella tavalla. Oman sukupuolen kanssa parittelulle on löydetty jopa syitä, jotka eivät suoraan liity Raamatun ilmoittamaan syntiin.Sekaseksi luo yhteisöllisyyttä laumaeläimille. Avoimella seksillä taataan sopuisampi ja tasa-arvoisempi elämä. Aggressiot puretaan seksillä. Tässä ryminässä ei olle niin tarkkkoja minkälaiset värkit vastapuolella oikein on. Tieteen Kuvalehti mainostaa tietenkin klassisesti bonobojen kommuuneja.

Mielihyvällä selitetään samaa paria olevien sukupuolielinten harhautuminen kosketusetäisyydelle. Grönlanninvalaat hinkkailevat toisiaan. Pullokuonodelfiinien urokset hiplailevat peniksillään jopa toisten uroiden hengitysaukkoja. Eläimet ovat tunnetusti älykkäitä ja tarkkaavaisia, joten ilmiötä ei selitetä perheystävälliseksi sukupuolesta erehtymisellä. "I accidentally your blowhole." Homoseksi vahvistaa urosryhmien yhteenkuuluvuutta. Ravinnonhankkiminen ja puolustaminen tehostuvat.

Jotkut linnut voivat käydä vieraissa eri sukupuolen luona, ja sitten hautovat munaa sateenkaariperheessä. Naarat kasvattavat poikaset yhdessä. Koirasta ei tarvita yhden kiksautuksen jälkeen. Näin luonnossa yritetään mainostaa homoseksuaalisen elämäntavan luonnollisuutta. Onneksi moraaliset ihmiset tietävät totuuden.

Luonnottomuutta selitellään myös terveyttä edistävillä seuraamuksilla. Juuri tuollaiset naaraspariskunnan linnut ovat esimerkki tästä strategiasta. Naarasparit ovat hedelmällisempiä kuin koiraiden kanssa elävät. Naaraspareilla on havaittu vähemmän aggressiota, vähemmän stressiä ja vähemmän energian kulutusta. Naisparien elinikä ylittää heterosuhteessa kituvien.
Biisoneissa, kirahvien ja thomsoningasellien uroksissa on vastaavaa pro-homoseksuaalisuus propagandaa. Jotkut urokset peuhaavat mieluummin urosten kanssa. Toiset top, toiset mieluummiin bottom. Jotkut näistä yksilöistä kyllä aina joskus temmeltävät myös naaraiden kanssa. Biologien mielestä homobiisonit saavat etulyöntiaseman terveydellä. Ne ovat paremmassa kunnossa, joten ne saavat todennäköisemmin terveempiä jälkeläisiä. Vaarallinen kosiskeluseremonia jää homoilta väliin, joten ne eivät saa samoja vammoja kuin heterot. Niistä tulee isompia ja voimakkaampia. Ja juuri näitä naaraat himoitsevat.

Kaikkein järkyttävintä on se, että TK:n mukaan homoseksuaalisuus ei olisikaan virhe. Evoluutioteorian yksinkertaisen tulkinnan avulla "homoseksuaalista aktia on pidetty virhetoimintona." Kaiken pitäisi kohdistua yksilön hengissäsäilymiseen. Homoseksuaalinen toiminta ei tuota jälkeläisiä, joten se on luonnotonta.
Mutta nyt biologit uskaltavat kirjoittaa avoimesti siitä mitä he ovat nähneet vuosikymmenien aikana. Homoseksuaalinen käytös on yleistä.
Asenteet vaikuttivat jopa tutkimusrahahakemusten tekemiseen. Konservatiivisessa USA:ssa jouduttiin viilailemaan hakemuksia siten, että tunnetuimmat homofoobikkosenaattorit eivät hoksanneet estää rahoitusta. Tutkimuskohteen kuvailtiin elävän "esimerkillistä perhe-elämää."

Tässä vaiheessa täytyy kysyä mikä on kirkon kanta homoeläimiin. Seurakunnat siunaavat lemmikkieläimiä, mutta salliiko kirkko uroskoirien parisuhteen? Vai onko tilanne sama kuin ihmisillä, eli siunata saa jos omatunto sallii?

2 comments:

Anonymous said...

Sukupuoli(hormoni)eroista ja/tai fyysisistä eroista johtuen mieshomojen välillä voi olla heteroita enempi joitain tautiriskejä(HIV) tai yhteiselämän epäsopuisuutta (2 urosta tappelee rajummin/useammin/enempi/syrjähyppäilee enempi kuin yksi?). Mutta moraalisormea heiluttavat piirit unohtavat naispuoliset, lesbot joilla nää riskit on usein heteroita pienempiä.. joten terveysargumentilla meidän pitäisi suosia yhteiskunnasssa lesboelämää.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

L -koodi on kyllä kova.