2.3.09

Republikaanit avoimia homofobiastaan

Yhdysvaltojen republikaanit ovat tunnetusta konservatiivisempia kuin demokraatit. Heidän uusi puoluehallituksen puheenjohtaja on Michael Steele. Hän on republikaanien vastaus vaalit voittaneelle ei-valkoiselle miehelle aka Barack Obamalle. Steelen harteilla on kasata puolue kokoon seuraavia vaaleja varten.Nyt republikaaneja ei voi syyttää rasismista. Muuttunut pigmenttitiheys ei tietenkään ole vaikuttanut tippaakaan moraalisiin arvoihin. Steeleltä kysyttiin mikä on hänen kantansa homojen avioliitto-oikeuksiin tai parisuhteen rekisteröintiin.

Gallagher raised the question, "Is this a time when Republicans ought to consider some sort of alternative to redefining marriage and maybe in the road, down the road to civil unions. Do you favor civil unions?"

"No, no no. Why would we backslide on a core, founding value of this country? I mean this isn’t something that you just kind of like, 'Oh well, today I feel, you know, loosey-goosey on marriage,'" Steele said.


Kun toimittaja tarkensi, onko Steele hyväksymässä edes parisuhteen rekisteröintiä/siviililiittoa, oli vastaus selvä:

"What’s the difference?"


Ja me kun saimme kuulla Kalifornian proposition 8:n kohdalla, etteivät homot mitään avio-oikeuksia tarvitse. Heillähän on ne siviililiitot!

Tässä kohtaa ei ole ollenkaan soveliasta pohtia vertauksia mustaihoisten ja valkoihoisten välisten avioliittojen kieltämisestä. Eikä ollenkaan vaivata päätä orjuuden kieltämisestä. Kunhan ollaan epämääräisten Perinteisten Arvojen ja Yhdysvaltojen Perustajien puolella (miinus kaikki ne asiat joita ei ole enää poliittisesti korrektia kannattaa).

1 comment:

Anonymous said...

"Loosey-goosey"???