23.3.16

Brysselin false flagit

Uusi terrori-isku. Uusi automaattinen false flag huutelu. Uusi kooste siitä miten niitä salaliittoteorioita yritetään väsätä Belgian tapahtumista. Ilmiö on toistanut itseään yllättävän tarkasti tragediasta toiseen. Vaihtoehtomedioiden maailmassa maailmalla ei näyttäisi enää tapahtuvan mitään muuta kuin lavastettuja räjähdyksiä. Valtamedian uutisointi on muuttunut entistä nopeammaksi, mikä lisää uutisoinnissa olevia virheitä entisestään. Nämä virheet tulkitaan lavastusoperaation elkeiksi.

Esim. nettiuutisoinnissa kiersi Moskovassa vuonna 2011 tapahtunut terroristi-iskun kuvamateriaali, jota väitettiin taltioinniksi Brysselin lentokentältä. Väärää versiosta esittivät belgialainen Dernière Heure ja La Libre. Ne uutiset poistettiin nopeasti, kun moka tuli ilmi. Siitä ei kuitenkaan vielä saa todistetta salaliitosta, sillä todennäköisin selitys on klikkejä kerjäävät kiireiset nettitoimittajat.

Eikä sovi unohtaa numerologian ja esoteeristen uskomusten käyttöä sapluunana salaliittoteorioille. Iskun päiväys kun sopii yhteen epäilyttävien asioiden kanssa, koska kuinkas muuten asiat voisivat olla. Päiväys 22.3. on jenkkilätyylillä merkittynä 3/22. Ja sehän on Skull and Bones salaseuran numero 322! Todisteena tämä numeroiden pyörittely ei ole sieltä vakuuttavimmasta päästä.

Suosittu tyyli on myös vihjailla joidenkin tienneen etukäteen iskuista. Varsinaisen todistusaineiston puuttuessa Brysselin kohdalla on ihmetelty joidenkin europarlamentaarikkojen kommentteja päivän tapahtumista. Liisa Jaakonsaari kommentoi Iltasanomat -lehdelle havaintojaan näin:

JAAKONSAARI kuvailee tunnelman parlamentissa olevan levoton ja liikkeellä olevan paljon huhuja.

– Joka paikassa on poliiseja. Kun lähdin Joséphine-Charlotten metroasemalta aamulla Maalbeekiin, oli tuolla pienellä metroasemalla jo paljon poliiseja koirien kanssa, vaikka metroräjähdyksiä ei vielä ollut tapahtunut. Selvästi tiedettiin, että jotain on tapahtumassa, Jaakonsaari sanoo.

Siinähän on se savuava ase! Poliisi tiesi, että iskut tapahtuisivat sinä päivänä! Tosin jäljelle jää se mahdollisuus, että poliisit olivat liikenteessä ja oikeasti odottivat jonkinlaista iskau, koska olivat saaneet vinkin tiedustelupalvelulta. Tiedustelupalvelu puolestaan saanut vihiä terroristien suunnitelmista jotain kautta. Joko kuulusteluissa tai signaalitiedustelun kautta. Skenaario ei ole mitenkään mahdoton selitys. Eli tästäkään ei saada näillä eväillä todistetta salaliitosta.  Poliisi oli muutenkin erittäin aktiivisella tuulella, sillä he olivat ratsanneet terroristiepäiltyjen asuntoja edellisinä päivinä. Poliiseilla oli ns. tilanne päällä viikkokausia Brysselissä. Salah Abdeslamin pidätyksen jälkeen viranomaiset eivät lyöneet hanskojaan naulaan, vaan muiden epäiltyjen etsintä jatkui.

Toinen "ennustaja" false flag kirjoituksissa oli Turkin presidentti Erdogan, joka puhui 18. päivä marraskuuta näin:

Turkish President Recep Tayyip Erdogan on Friday warned Europe that it, too, could fall victim to attacks by Kurdish militants following a terror attack in Ankara that killed 37 people.
Speaking at ceremony to commemorate the 101st anniversary of the Battle of Gallipoli in the coastal town of Canakkale, Erdogan said, "there is no reason why the bomb that exploded in Ankara cannot explode in Brussels, in any other European city." 
"The snakes you are sleeping with can bite you any time," he added.

Siis ouuu maiii lack of god. Brysseli mainittu! Sattumaako vai ennakkotietoa? No sattumaa, sillä Brysseli oli jo pitkään kärkisijoilla tuollaisella iskulistalla. Salah Abdeslamia etsittiin Brysselissä heti Pariisin iskujen jälkeen jo viime vuoden puolella. Kaupungilla on muutenkin suuri symbolinen status EU:n pääkaupunkina. Tämä fakta vaan tuntuu unohtuvan Brysselin ulkopuolella, kun valtiot keskittyvät omiin pääkaupunkeihinsa.

Pienenä edistysaskeleena salaliittoteorioissa ei tällä kertaa vihjailla, että uhrit olivat näyttelijöitä. Eli lentokentällä ja metrossa räjähti oikeita pommeja ja valokuvissa näkyy oikeasti siviiliuhreja. Toistaiseksi vastaani on tullut vain väite vauvanuken käytöstä, mutta senkin lähteenä on video josta ei voi päätellä onko miehen sylissä vauva vai nukke. Iskuista on kuitenkin kulunut vasta reilu vuorokausi, joten salaliittoteoreetikoilla on vielä aikaa etsiä todisteita.

Liikkeellä on myös ne tutut kysymykset, joissa ihmetellään miksi tapahtui näin eikä jotenkin muuten. Niitä onkin vaikeampi kommentoida, sillä ne eivät itsessään vielä edes väitä olevansa muuta kuin epämääräisiä vihjailija vilunkipelistä.

Brysselin ja edellisen Pariisissa tehtyjen terrori-iskujen väliin mahtuu useampi Isis-järjestön suorittama terrori-isku. Pommeja räjähteli Jemenissä, Afganistanissa ja Ankarassa. Kuolleita kertyi yhteensä yli 300 ja loukkaantuneita huomattavasti enemmän. Uhrien harmiksi he eivät kuitenkaan olleet eurooppalaisia uhreja, joten heidän kärsimyksensä ei ylittänyt vastaavalla tavalla uutiskynnystä. Eikä heistä täten vaivauduttu tekemään salaliittoteorioita.

2 comments:

MrrKAT |=|;|,|,|==- said...

Näin vain teksti-tv:ssä muuten mediassa peittyi Brysselin tapahtumien alle, että samaan aikaan Malissa tehtiin EU-sotilaskoulutustukikohtana toimivaan hotelliin neljän asemiehen hyökkäys, terrori-isku joka epäonnistui. Suomalaisia solttuja olisi voinut olla uhreina jos se olis onnistunut.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews
/africaandindianocean/mali/12200559
/Mali-attack-Gunmen-storm-EU-military-training-base-in-Bamako.html

Anonymous said...

Ei liene ihme, että monia tapahtumia pidetään false flag iskuina, koska niin moni on terroriteko on false flag, kuten 911 ja Lontoon 7/7. Olen tutkinut molempia vuosia, fysiikan kannalta sekä esitettyjen todisteiden, niiden aitouden kannalta ja yleisen logiikan kannalta.

Käytännössä meidän pitäisi uskoa jenkkien ja brittien väitteitä, että näissä iskuissa fysiikan lait eivät päteneet. Jos vaivautuu murtautua mediapropagandan läpi ja etsiä todella todisteita, niin niitä löytyy loputtomasti. Kuten kuvia pentagonista ilman lentokonetta, olematon reikä talon seinässä. Vaikeinta on hyväksyä, että koko länsimaiden uutisointi, käytännössä siis Rothschildien Reuters, tuuttaa pelkkää propagandaa.

Viisas vedonlyöjä laittaa rahansa aina false flag iskun piikkiin. Tämä ei tarkoita, etteikö isku voisi olla todellinen. Se tarkoittaa vain, että terroristit eivät ajattele saavansa tusinoittain neitsyitä taivaissa, jonka yllätys länsimaiden media on meidät saanut vuosikymmenien aikana uskomaan. Terroriteko kaukana omasta kotimaasta on loogisesti täysin järjetön teko, se pelaa aina vain iskun kohdemaan pussiin. Mutta meidän on aivopesty uskomaan, että terroristit ovat idiootteja. Kannattaisi katsoa peiliin.

Länsimaiden media on globaalien asioiden suhteen 100% propaganda väline, jolla kansalaisia aivopestään tukemaan massamurhia, orjuutusta, valtioiden ryöstämistä raaka-aineista, ja pakotetulla keskuspankkilainoituksella saadaan imettyä kaikki, lopullisesti.

Hankkikaa niin paljon toisenlaista informaatiota kuin mahdollista, älkää uskoko mitään, kun informaatiota on tarpeeksi, totuus paistaa läpi kuin kevätaurinko sulavien aivopesuhankien läpi, kasvattaen totuuden nurmikon uuteen kukoistukseen :D