27.2.09

Konservatiivit ja tiede

Maailmalla on yleistymässä huolestuttava trendi. Konservatiivit ovat entistä useammin nyrpistämässä nenäänsä tieteelle. Kun Obaman joukot ovat koonneet laajan elvytyspaketin, niin konservatiivien pitää naureskella sen sisällölle. Rahaa kun ollaan kaatamassa aivan turhiin projekteihin. Louisianan kuvernööri ihmetteli miksi tulivuorten valvontaan pitäisi sijoittaa 140 miljoonaa dollaria. Tiedemiehet valvovat vulkaanista toimintaa aina Filippiineillä asti. Mutta turhaan. Kuvernööri tietää etteivät tulivuoret ole vaarallisia. Hänen asenne voi selittää miksi Louisinassa ei välitetty tulvavallien heikkouteen liittyvistä varoituksista. Pari vuotta ennen vallien sortumista Scientific American-lehdessä laskeskeltiin, etteivät ne kestä suuria myrskyjä.

Drowning New Orleans

A major hurricane could swamp New Orleans under 20 feet of water, killing thousands. Human activities along the Mississippi River have dramatically increased the risk, and now only massive reengineering of southeastern Louisiana can save the city.


Katrinan jälkeen oli tietenkin liian myöhäistä.

Useampi kuin yksi pappi saarnasi, että Katrina oli Jumalan lähettämä kosto homoseksuaalisuuden hyväksymisestä.

Eikä tulivuorten tarkkailu ole ainoa kauhistelun kohde. Konservatiivien kauhu - SEKSI - on työntynyt takaapäin elvytyspakettiin. Jopa 400 miljoonaa dollaria sukupuolitautien tutkimiseen. Jumal'auta!

Viesti on selvä. Ihmiskunta ei tarvitse lääkkeitä päästäkseen eroon sukupuolitaudeista. Me tarvitsemme rukousta ja Jumalaa. Me emme tarvitse teknisiä aparaatteja varoittamaan vaaroista ja monimutkaisia laskelmia turvatekijöistä. Meidän täytyy vain turvata Jumalaan, hallelujaa!

Australian suuret metsäpalot olivat pitkittyvän kuivuuden, helleaallon ja metsien hoitamattomuuden syytä. Tuhopolttajat olivat asialla, mutta tuhojen laajuus olisi ollut pienempi jos metsiä poltettaisiin hallitulla tavalla. Yli 200 ihmistä menehtyi liekkeihin. Dramaattinen tuho on vetänyt puoleensa ihmisten surulla elävät parasiitit. Korjaan; kristityt konservatiivit. Hassun hauskasti nimetty Catch the Fire Ministries ilmoitti palojen riehuessa:

CTFM leader, Pastor Danny Nalliah said he would spearhead an effort to provide every assistance to devastated communities, although he was not surprised by the bush fires due to a dream he had last October relating to consequences of the abortion laws passed in Victoria.

He said these bushfires have come as a result of the incendiary abortion laws which decimate life in the womb. Besides providing material assistance, CTFM will commence a seven day prayer and fasting campaign for the nation of Australia tomorrow Wednesday the 11th February.

CTFM has called upon all Australian Bible-believing God-fearing Christians to repent and call upon the Lord Jesus Christ for His mercy and protection over Australia once again.


Ilmoituksen alla on yli sata kommenttia. Suosittelen niiden lukemista vain jos olet masokisti.

Ehkä kaiken taustalla on kaipuu Wanhoihin Hywiin Aikoihin. Silloin kun miehet tekivät oikeata työtä pelloilla ja asiat olivat hyvin. Conservapediassa muistutetaan, ettei feodaalisuus ollut niin huono asia kuin useimmat väittävät.

Feudalism had much that many people miss today. For example, people worked close to home, and there was no commuting or traveling to a job. No one was "laid off" by a big company and left without work. Communities were strong and people defended each other against foreign enemies. Families stayed close together. Perhaps the roots of homeschooling are in feudalism!


Nyt tarvitsen kunnon viihdettä, jotta jaksaa taas lukea näitä juttuja.

10 comments:

Mette said...

Harrastin masokismia ja luin joitakin kommentteja. Jesus on the Crutch!

Maastopalot johtuvat myös siitä, että aussit harrastavat urheilua pitkäperjantaina ja kirjoittavat joulun xmas jättäen sen christ-osan pois. Pohjois-Irlannin joukkomurhakampanja johtui Englannin aborttilaeista. Yksi syy on se, että Australia antaa rahaa palestiinalaisille, jotka vastustavat Israelia. Huolen aihe on se, että rangaistiin myös miehiä, vaikka Eeva söi sen omenan.

Toivottavasti se abortin teettänyt ex-äiti oli ironinen, joka pelkäsi joutuvansa helvettiin, jossa juodaan polttavan kuumaa colaa. Vaikuttaa todella kammottavalta.

Paholaisen Asianajaja said...

Minä varoitin, Mette.

Anonymous said...

Hmm... En itse lukenut kommentteja, mutta tuo: helvetissä juodaan polttavan kuumaa kolaa; eikö se ole Simpsonien jaksossa Bart sells his soul, olisiko 7. tai 8. tuotantokausi. Rev. Lovejoy uhkailee lapsia kielimään siitä, kuka vaihtoi virsivihot rokkibiisiin: "..and you shall drink naught, but burning hot cola..." Ilmeisesti joku otti tämän uhkauksen tosissaan.

Anonymous said...

Maanantaina 1. elokuuta 2005 G.W. Bush jr julkisesti asettui puolustamaan saatanallisen intelligent designin opettamista kouluissa:
"Bush told Texas newspaper reporters in a group interview at the White House on Monday that he believes that intelligent design should be taught alongside evolution as competing theories.
-washington post 3.8.2005

Samassa elokuussa myös senaatin enemmistöjohtaja Bill Frist julkistaa tukensa saatanallisen ID:n opettamiseen julkisissa kouluissa:
"WASHINGTON, Aug. 19 - The Senate majority leader, Bill Frist, aligned himself with President Bush today when he said that the theory of "intelligent design" should be taught along with evolution in public schools."
-en.wikipedia
-New York Times August 19,2005

24. elokuuta 2005 merellä alkoi kehittyä yksi USA:n tuhoisimmista luonnonilmiöistä: Katrina hurrikaani..
joka hukutti 31. elokuuta New Orleansin 80%:sti veden alle, tappoi yli 1500 ihmistä ja teki about
200 000 000 000 dollarin vahingot.
Ja siitä alkoi Bushin ID-myönteisen hallituksen alamäki kohti tuhoa, häpeää ja rappiota ja lopullista vaalitappiota..

Joten totisesti totisesti Herran silmissä tämän saatanallisen ID:n täytyy olla lähtöisin Esterin p:stä.

Anonymous said...

Hmm. tai 29.elokuuta 2005 oli tuo tuho, en tiedä tarkalleen..

Anonymous said...

Mitäköhän pahaa ne keskiajan ihmiset tekivät kun rutto riehui..?

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Kyllähän minäkin olen aina vähän karsaasti katsonut sitä, että Jumalan uskotaan parantavan uskovaisen taudin, mutta ei jostain syystä antaneen sitä. Mutta on se näinkin päin hieman outoa.

Mutta menestysteologia se toisaalta vasta pahalta näyttää: Että kaikkien, eli myös uskovaisenkin, taudit vaivat vaikeudet johtuvat siitä että ei vain ole "kunnolla uskossa".

Että tiedä sitten sitä miten suhtautua..

Anonymous said...

Amerikassa on talouskriisi, ja oikeasti 15 % kustannuksista pitäisi karsia jokaisessa osavaltiossa, vähintään. Tulot alittavat menot reippaasti. On ihan asiallista kyseenalaistaa uusia hankkeita, jotka tuottaisivat menoja, mutta joiden toimivuudesta ja budjetissa pysymisestä ei ole etukäteen edes takeita.

Yksinkertaisesti sellaisiin ei tässä taloustilanteessa ole osavaltioilla varaa, kun ne ovat itsekin konkurssin partaalla.

Vaikka blogissa yritettiin luoda vastaanasettelua (mahdollisesti jotain poliittisesti suuntautunutta amerikkalaisblogia seuraten), sama tilanne on tosiasiassa sekä konservatiivien että liberaalien vetämissä osavaltioissa.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Ei kai blogaus esittänyt että leikkauksia ei tarvittaisi tehdä? Ei kai se väittänyt että talouskriisiä ei olisi?

Kyse ei minusta oikein järkevästi mitenkään ole että leikkauksia ei tarvitsisi tehdä. Pointtina on se, että millä perustein niitä tehdään. Näyttää siltä että "konsuilla" on kaksisuuntainen häiriö.
~
Projekteja ei pistetä pystyyn, olipa talouskriisiä vai ei. (Eihän myrskynkesto ole järkevää, on niin epätodennäköistä, eikä ole varmaa että saadaan mitään etua.) Kun osoittuu että projektia tarvittaisiin, syy ei ole niissä jotka projektin jättävät tekemättä (Jumala kostaa homoille.)

Mielestäni kommentti veti pointin sivuraiteille. Toki ymmärrän miksi jonkun tietyn näkemyksen edustajat yrittävät erinäköisin keinoin siirtää asian sivuraiteille niin että enää ei keskustellakaan perusteluista vaan vedotaan siihen mikä molemmat ovat samaa mieltä.

Talouskriisi on, ja se on ratkaistava. Kaikki leikkaukset eivät ole kenestäkään yhtä hyviä. Toiset vaan näyttävät perustelevan asioita hieman kummallisesti. Ja ongelmien tullen luistavat pois vastuusta erittäin kummallisin, suorastaan naurettavin, perustein.

Haluammeko todella että ydinase on näinkin "rationaalisilla" tahoilla?

Mette said...

Anonyymille mustasta surmasta:ainakin yksi pappi Englannissa toi julki, että rutto oli Herran rangaistus siitä, että jotkut naiset esiintyivät turnajaisissa miesten housuissa, jonkalaisen riekkumisen Raamattu oli nimenomaan kieltänyt.

Tavanomaisempi (ja yleisempi) selitys oli, että juutalaiset myrkyttivät kaivot.