18.2.09

Vatikaani uskoo enemmän Darwiniin kuin Jeesukseen

Näin radikaalin aivop... väittämän on päästänyt kaikkien WorldNetDailyssä ateistien kauhu, Ray Comfort. Comfort on omien sanojen mukaan osoittanut Darwinin teorian saduksi. Siksi siihen uskovat vain hölmöt ihmiset. Siksi se ei voi olla yhteensopiva kristinuskon kanssa. Siksi katolisen kirkon arkkipiispa Gianfranco Ravasi on aivan väärässä.

"It seems strange that the Vatican can stand without wavering on the subject of abortion, and cave in on the subject of evolution," added Comfort. "They know the issues when it comes to abortion, but my guess is that they don't understand the issues when it comes to Darwinian evolution. I hope they rethink their decision, because atheists will no doubt use it to further their own godless agenda."


Comfortin maailmassa Aito Usko ei voi olla yhteensopiva havaitun maailman kanssa.

6 comments:

-JTW said...

http://www.youtube.com/watch?v=NkucszhRjnA

Tuossa hyvä linkki laittaa vaikka etusivulle. Siitä saa hyvän käsityksen Comfortin tietämyksestä evoluutiosta ja minkälaisia argumenttejä hän käyttää niinsanotussa evoluution debunkkauksessa.

henwli said...

Raylla on annettu hämmentävän paljon näkyvyyttä kun hän keksi lähteä kiertämään haastatteluissa Darwinpäivän kunniaksi. En usko että ennen on näin paljon tiivistettya tyhmyyttä kuljetettu ihmisten kehittämiä informaatioverkkoja pitkin. Pitkän aikaa olen yrittänyt vierottaa itseäni hänen blogistaan, mutta mielenkiinto herää aina kun näkee haastattelun tms.

Ray on minun maailmani vihatuin ihminen. Inhottaa myöntää sitä, mutta tämä pässi saa vereni kiehumaan. Oikea aikuinen myöntäisi että sekoitti lastenkirjan aikuisille suunnattuun populaaritiedejulkaisuun, mutta toiset mieluummin muuttavat kirjoituksiaan jälkikäteen peittääkseen erheensä. Arrrr.

-JTW said...

Nut enemmän Rayn videoita ja tekstejä katselleena, huomasin että Ray on hölmä mies. Kun ensi kertaa luin että Hän pystyy todistamaan TIETEELLISESTI että Jumala on olemassa, ajattelin että nyt on mielenkiintoinen kaveri.

Mutta mitäs sieltä tulikaan...
Taskukello argumentti. Sillä on luojansa joten kaikella tarvii olla luoja.

Todella epämiellyttävä kaveri. Minua ei niinkään haittaa kaverin selitykset Jumalan olemassaololle, vaan TODELLA huono käsitys mitä evoluutio yleensäkään tarkoittaa.

Suurinpiirtein koska ei ole löydetty karhun ja linnun välimuotoa, jä tässä välimuoto tarkoittaisi puoliksi karhu, puoliksi lintu, ei evoluutio ole totta.

Yhdyn henwliin (en fyysisti), saa kyllä veren hieman poreilemaan.

Anonymous said...

Niin ja muistakaa Banaani - ateistien kauhu!

-JTW said...

Kun Raylle näytettiin alkuperäinen banaani ennen kuin ihminen on sen "kesyttänyt" ja Ray sai tietää että ei se hirveen hyvin ole alkuperäisessä muodossa ihmisen käteen sopinut, sanoi Ray että: Ok, you (ateistit)can have the banana.

Anonymous said...

Mulla on yleensä tohon banaaniargumenttiin aika rivo huomautus siitä, mihin muualle se sopii, mikä yleensä saa sitten sitä esittävän kakomaan kauhusta (kun osaa loihtia vielä naamalle sellaisen "dirty old dame"-ilmeen ja tehdä "nudge-nudge-you-know-what-I-mean" perään), kun huomauttaa lisäksi, että onpas ollut ajattelevainen luoja, kun on banaanin noin hyvin suunnitellut.

Jostakin syystä sitä ei sitten enää ikinä toista kertaa mulle esitetä.

Nanny Ogg attitude for the win!

Toinen, mikä on aika hyvä näissä "välimuotoargumenteissa" on pyytää todisteeksi välimuotoa henkilön ja hänen vanhempiensa väliltä, sisarukset eivät käy, koska he tarvitsevat oman välimuotonsa todisteeksi.