18.2.09

UFO Britanniasta

Uutiskynnyksen ylittävä ufo-havainto on näyttävä. Karavaanarit huomasivat mustan esineen leijailevan taivaalla. Kamera esiin.Asiantuntijat ovat kommentoineet ilmiötä.

UFO expert Malcolm Robinson said the object was "totally consistent" with other sightings.

Mr Robinson, who runs UFO group Strange Phenomena Investigations, said: "This video of a UFO is clearly very exciting.

"While UFOs are commonly thought to be spherical in shape, we receive dozens of calls from people who have spotted similar cylinder-shaped objects.

"There is, of course, an argument that this could be a weather balloon or some other common object.

"But my research has shown that it is totally consistent with other UFO sightings, none of which have been hoaxes or naturally-occurring phenomenon."


Outo tumma esine taivaalla on kuin onkin yhteensopiva vakuuttavien ufo-havaintojen kanssa. Kuten Robinson sanoi, Somersetissä kuvattiin jotain joka eroaa huijauksista ja luonnollisista ilmiöistä. Mutta se ei ollut mikään muukalaisten avaruusalus. Uutisissa väitettiin, että musta esine on metallinen. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Ufon voi valmistaa kotona.

Jätesäkeistä!

"It looks a lot like the cylinder ufos that a lot of people have described in sightings"

You said it, mister!

1 comment:

Anonymous said...

Varsin näppärä "DIY-UFO"! ..tosin noita on saanut ostaa valmiinakin jo 25 vuotta siten. Tuli joskus sellainen "päästettyä karkuun" Pieksämäen seudulla.
"Tavallinen jätesäkki" lähtee lentomatkalle, kun sen täyttää heliumilla! (ja rivakasti lähteekin) Sellaisella tuli nöösipoikana aiheutettua hämminkiä Turun suunnalla. Jätesäkki lensi pystyasennossa, kun suljin sen suun nippusiteellä ja jätin ylijäämät leikkaamatta pois. Säkin "alakulmat" nousivat pystyyn ja näyttivät "mikkihiiren korvilta" säkin leijaillessa majesteetillisesti kohti tuntematonta määränpäätä.

"Barbakikka" ála Epa