14.2.08

DaveScot, Uskonnon puolustaja

DaveScot, joka on Uncommon Descent-blogin moderaattori/banninaattori, ei tykännyt siitä kuinka eräs bloggaaja käsitteli Denyse O'Learyn (UncommonDescent-blogin kanadalainen ylläpitäjiä) kirjoittamaa viestiä. Dave ei raaskinnut edes kopioida PTET:in viestin otsikkoa, sillä se on niin rajua kamaa:

"Denise O'Leary: Douchbag For Christ"

Voimme vaikka sopia, että PTET ei ymmärtänyt Denysen tekstiä ja on täten aivan väärässä. Ja hän on aivan asiaton kutsuessaan Denyseä ääliöksi (Douchebag). Sillä ei ole väliä. Tarinan nerous on tässä:

DaveScotin mielestä PTET:in teksti ei ole ollenkaan soveliasta luettavaa.

DaveScot ei tykkää kun uskonnollisia asioita mollataan, mutta ei selitä mikä PTET:in tekstissä kohdistuu uskontoon.

Mutta historia on julma asia. PTET:in blogissa Hermagoras muistuttaa mitä kaikkea DaveScot on itse kirjoittanut Denyse O'Learystä. Dave käytti O'Learystä nimeä "morphodyke." Sen epävirallinen käännös taitaa olla "transurekkalesbo." En keksi parempaa tähän hätään. Dave on myös kirjoittanut viestin, jossa Denyse saa kuulla kunniansa:


DaveScot
Posted July 18, 2006 at 4:44 pm | Permalink
I hate to disappoint the church burnin’ ebola boys but I won’t be commenting on UD in the future. I just told the smarmy Canadian cross dresser to go fuck itself in an email. It would have banned me in any case as it’s nowhere near as cool as Bill Dembski. The stick up its disgusting ass could make a redwood feel inadequate. I’m going to go ahead and forgive Bill for this monumental brainfart as he’s going through some long term bad shit on the homefront with a sick child. I felt bad about bailing out on him at a time like this but he forced my hand. No big deal. I had a few extra hours today to finish rebuilding the carbs on my jetboat (it’s back together and running great) and throw a ball in the water for my puppy. He’s napping at my feet on the houseboat at the moment. I think we’ll go out for a swim and then take the jetboat for a longer validation run.

P.S. if my dog was as ugly as the Canadian cross dresser I’d shave his ass and teach him to walk backwards.

HAHAHA - I kill me sometimes!


Suomennoksia tärkeistä kohdista: En palaa UD:hen, sillä olen juuri kirjoittanut sille kanadalaiselle transseksuaalille [Denyse O'Leary, suom. huom] "vedä kätees!". Sillä on keppi vastenmielisessä perseessään.

PS. Jos koirani olisi niin ruma kuin se kanadalainen transu, niin ajelisin sen perseen ja opettaisin kävelemään takaperin.

HAHAHA - Olen joskus tappavan hauska!


Eli DaveScotilla ja Denysellä on ollut pientä kitkaa suhteessa. Ei siinä mitään. Tekevälle sattuu ja muuta sellaista. Dave onkin selitellyt purkauksiaan.

Dave ei sentään loukannut Denysen uskontoa. Ne olivat vain tavallisia solvauksia. Dave oli merijalkaväessä. Hän kirjoitti loukkaukset erään "lesbon" blogissa, maassa maan tavalla, jne. Hän ei loukkaa naisia käsittelemällä heitä silkkihansikkain. Hänellä ei ole uskontoa.

Voi veljet! Minun ei enää tarvitse katsella komedioita tai lukea sarjakuvalehtiä. Uncommon Descent tarjoaa kaiken huumorin jota tarvitsen. Onneksi Dave ilmestyi vielä PTET:in kommentoijien joukkoon.

12 comments:

Paholaisen Asianajaja said...

Jaahas. DaveScot meni ja muutti ketjussa olevan linkin johonkin bbc uutiseen, eikä PTET:in blogiin. Tämä on hyvää vaihtelua tuttuun "ketju haihtuu eetteriin" kikkailuun, jota UD:ssä harrastetaan. DaveScot jaksaa viihdyttää.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

DaveScot, O'Learyn usean blogin pito ja ristiinlinkittäminen itseensä, "itse itseni referenssiksi saaden" mallia "maksimoidaan Googlehitit" ja Salvador Cordovan tekstit tuovat aina iloa elämään.

Puhumatta tietysti aina yhtä ilahduttavasta Egnorista.

Ilman heitä elämäni olisi köyhempää. Voisi miltei sanoa että "Kuka tarvitsee ystäviä, kun on heidän kaltaisiaan vihollisia"?

Anonymous said...

Hello we're talking about your blog about davescot and denyse o'leary at this site:

http://www.antievolution.org/cgi-bin/ikonboard/ikonboard.cgi?s=47b4c042a1688ac9;act=ST;f=14;t=1274;st=25380

But no one speaks your language :-(

Feel free to join us!

-An American

Anonymous said...

AD, the boys at AtBC would be grateful if you could provide an English Translation of the post and the running commentary. Just post it in the UD thread, if you get the time and inclination.

Thanks

J-Dog said...

Hello!

I think if would be good if you tell us dumb Americans how to say "DaveScot is a fat bully in Icelandic, and also Densye is a Douchebag.

I am sure that this would lead to a greater understanding between our two great countries. It would also be very funny!

Thank You, J-Dog

Anonymous said...

PA, älä suostu mihinkään yhteistyöhön ennenkuin ulkomaanpellet pyytävät anteeksi, että puhuivat "Kuu-kielestä".

Paholaisen Asianajaja said...

Heimonen, laitoin heille ultimaatumin. Joku raja!

J-Dog said...

I Notpologize fully and immediately for calling your moon language "Icelandic". This was totally tardariffic of me. Of course your moon language is Finnish!

Please remember though, we would still like to be able to say "Densyse is a Douchbag" in Finnish.

Also, "DaveScot is a fat bully" in Finnish.

Finnishly Yours,

J-Dog

Paholaisen Asianajaja said...

J-Dog, I specifically asked for a notpology for calling the Finnish language "Moon-language". You did not adress this at all! In other words, you gave a perfect notpology. Dembski would be proud. I forgive you.

Rauhaa ja rakkautta!

Paholaisen Asianajaja said...

Nyt se tapahtui. Dave meni ja poisti koko ketjun kommentteineen UD:stä. Jälleen yksi ketju leijailee ketjutaivaaseen.

Anonymous said...

Notpology accepted. Please note that "ulkomaanpelle" (foreigner clown) is entirely self-ironic, emphasizing the cosmopolitan attitude of elderly Finns. :)

Anonymous said...

...vaikka tuskinpa te sotahullut kirkiisit saatte edes kääntäjän avulla koskaan selville, mitä meitsi aiemmin kirjoitti.