10.2.08

SEG

Ikiliikkujia on rakennettu vuosikymmenestä toiseen. Toimivaa mallia ei ole vaan ilmestynyt. Lupauksien mukaan sellainen on aina "melkein valmis", tai sitten se on jo täysin valmis, mutta sitä ei saa tutkia.

Eräs yrityksistä on John Searlen kehittämä generaattori. Searl tunnetaan tietyissä piireissä antigravitaation isänä, ja mullistavan muutoksen keksijänä. Hän rakensi prototyypin vuonna 1946. Omien sanojen mukaan se toimi suunnitelmien mukaan, mutta valitettavasti prototyyppi menetettiin testivaiheessa. Searlen kehittämässä generaattorissa erilaiset magneettiset kehät pyörivät ja luovat mitä erilaisempia ilmiöitä. Kun magneettiset kehät pääsevät pyörimään oikealla nopeudelle, ei generaattori enää tarvitse energiaa (lämpötilaeroja) systeemin ulkopuolelta. Searle mainitsee mm. anti-gravitaation, surpajohtavuuden olevan mahdollista hänen valmistaman laitteeen avulla. Searl Effect Generator tarvitsee melkein olemattoman määrän polttoainetta (energia tulee ympäristöstä), mutta kuitenkin sillä voidaan ratkaista saaasteettomasti maailman energiaongelmat. Kunhan Searl saa tarpeeksi rahoitusta uuden toimivan prototyypin valmistamiseen:

Most critically, John needs funds to realise the development of a working SEG prototype. Your contribution to the Searl Solution is an investment towards a better World and a brighter future for our children. There are many ways in which you can contribute, including becoming a member, purchasing products from our store, simply making a contribution or even becoming a sponsorship partner.

Voit tilata heidän verkkokaupasta mm. cd:n johon on koottu SEG:n konseptit. 437 sivua teknista tietoa. Vain 50 dollaria. Tai voit tilata Searlen järjestämien luentojen videotaltiointeja. Tai Searlen kirjoittamia kirjoja, 50 dollaria kpl.

John Searlella on uskollisia seuraajia. He ovat varmoja, että seuraava sukupolvi muistelee Searlea samalla arvokkuudella kuin Einsteinia ja Newtonia.

Searl kuitenkin valmisti toimivan laitteen 40-luvulla. Johnin ei tarvinnut maksaa suuria summia siitä, sillä osat ja valmistustilat tulivat hänen silloisen työpaikan BR Rewindsin kautta. Yllättävä antigravitaatio tuhosi prototyypin (se lensi katon läpi). Jos silloisella teknologialla pystyttiin tuottamaan "Searl efekti", niin varmasti nykyään vastaavat osat voidaan rakentaa vastaavilla - ellei paremmilla - toleransseilla. Ilman miljoonia euroja. Siksi vuosikymmenestä toiseen jatkuva varojen keruu tuottaa minussa pienoista ihmetystä.

Pure Energy Systems-wiki tarjoaa kattavan katsauksen vaihtoehtoisten energialähteiden maailmaan. Youtubessa on SEG-ammattilaisten tekemä esittelyvideo.

No comments: