29.2.08

Pohdintaa blogini nettiliikenteestä ja Paljastus

Nyt kuukauden päättyessä katsastin Sitemeter.com antamat tiedot tämän kuukauden "saaliista." Näyttää siltä, että kirjoitteluni vetää puoleensa n. 7000 vilkaisua per kuukausi. Se taitaa olla ihan hyvin näinkin epämääräisistä aiheista kiinnostuneen ihmisen kannalta. Sähköpostiini on tupsahdellut vinkkejä, palautetta ja huomautuksia virheistäni. Siitä kiitos kaikille! Muistakaa moittia minua jatkossakin.

On myös hauska huomata millaisilla hakutermeillä ihmiset löytävät blogiini:

"Seksiä miesten kanssa"

"Dildo perseessä"

Sen siitä saa kun bloggailee republikaaneista.

Maaliskuussa laajennan paperiselle puolelle. Skeptikko-lehden päätoimittaja pyysi minua pakinoitsijaksi neljän pakinan ajaksi. Saisin teksteistä jopa jonkinlaisen korvauksen. Lakimieheni neuvottelevat vielä heidän lakimiesten kanssa, joten en osaa sanoa varmaksi mihin maahan rakennan kartanon ja helikopterikentän. Toivottavasti saan puristettua pihalle tarpeeksi hauskoja ja opettavaisia juttuja. Haluaisin jatkaa kyseisen lehden parissa vielä monta vuotta. Olen pitkään pohtinut sitä miten voisin auttaa Skepsis ry:n toimintaa. Itse en aikataulujeni takia pääse luennoille tai kokouksiin. Ensimmäinen pakinani on vanhan bloggauksen tuunausta, mutta sitä seuraavat ovatkin sitten yksinoikeudella Skeptikko-lehden sivuilla.

8 comments:

Sampsa Suominen-Suvisaari said...

Onneksi olkoon pakinapalstasta, mielenkiinnolla jään odottamaan!

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Concraz palstasta. Sinä taidat sopia siihen hommaan aika hyvin. Esim. itse en tarpeeksi selkeää tekstiä osaisi tuottaa. Siitä voi siis tulla jotain mielenkiintoista.

Saapahan kerrankin "näkevää kelloseppää" paperimuodossakin.

Vaiheinen said...

Hienoa, jään odottelemaan postiluukun iloista kilkatusta!

Meinaatko pistää pystyyn oikein mediaimperiumin? Toivottavasti lakimiehesi pitävät huolen siitä, että mahdolliset elokuvaoikeudet yms. tulevat neuvotelluiksi oikein:-)

paahtoleipä said...

Miten ihmeessä kaikki onnistuvat kaivamaan noita "hakusanoja joilla on löydetty googlesta"? En ole keksinyt, miten se onnistuu. Sen tarkastaminen voisi kuitenkin olla mielenkiintoista...

Anonymous said...

Onnittelut,
tämähän panee ihan harkitsemaan Skepsis ry:hyn liittymistä..

Paholaisen Asianajaja said...

Hyvänen aika onpas täällä ollut ruuhkaa. Kiitokset onnitteluista!

En vielä tiedä mihin suuntaan tästä voisi edes laajentaa. Pärstäni on niin ruma etten näytä sitä Youtubessa ja ääneni on nariseva. Täytyy siis tyytyä teksteihini.

Paahtoleipä, itse katson hakutermmit Sitemeter.comin References-listalta, klikkaamalla niitä linkkejä jotka ovat googlesta. Siihen voi olla fiksumpikin tapa, mutta en osaa.


Jos blogini olemassaolo aiheuttaa lisäystä Skepsis ry:n jäsenistöön, niin olen erittäin onnellinen skeptikko.

Anonymous said...

Kolumnistielämän glamouri odottaa sinua kaikessa runsaudessaan: kauniit isoryntäiset misut, huvijahdit, huippukalliit urheiluautot sekä luksushuvilat - sinun on tarvittaessa oltava jotakin mieltä niistä kaikista.

Ja onneksi olkoon!

sexdollmarts said...

I want to buy a sex toys. I need the company of a sex dolls for men . Where can I buy life size doll?