1.2.08

Parantavat kristallit

Lukaisin tänään Crystal Healing: using the powers of crystals for health and harmony. Kyseessä on kauniilla kuvilla varustettu, ohut kirja. Siinä esitetään kristalliparantamisen perusteet selkeällä tavalla. Kristallien rakenne on järjestyksessä atomitasolla. Tämä järjestys tuo tasapainoa ja järjestystä kaoottiseen ympäristöön. Siksi pelkkä kristallin asettaminen huoneen nurkkaan riittää tuomaan paremman mielenrauhan. Jos tietokoneen tai puhelimen lähettämät sähkömagneettiset kentät aiheuttavat päänsärkyä, niin laita niiden viereen kristalli. Muista aina välillä "tyhjentää" kristalli huonoista värähtelyistä.

Ai miten kristallin välimuisti tyhjennetään?

Tapoja on monia. Voit puhaltaa kristalliin, kunhan ajattelet samalla poistavasi negatiivisia asioita. Toista. Voit myös käyttää ääntä. Tarvitset kellon josta kajauttaa äänen, gongi toimii myös, tai äänirauta. Kaikki nämä luovat "puhdasta värähtelyä", joka sitten pyyhkäisee kristallin puhtaaksi. Tai voit upottaa kristallin merisuolaan ja antaa olla siellä vuorokauden. Negatiivisuus taitaa silloin siirtyä suolaan. Tai voit kastella kristallin juoksevan veden alla ja jättää sitten auringonvaloon kuivumaan. Kaikki keinot toimivat yhtä varmasti.

Mutta kaikkiin vaivoihin ei voi käyttää kaikkia kiviä. Ei. Tietyillä kivillä on tiettyjä positiivisia vaikutuksia. Tyypillisesti tässäkään kirjassa ei paljasteta kivien negatiivisia vaikutuksia. Kivimafia pitää alan kirjallisuutta tiukasti hihnassa.
Jotkut kivet auttavat rentoutumaan, nukkumaan sikeästi, toiset poistavat kuukautiskipuja. Eikä kiviä törkätä mihin vaan. On olemassa erilaisia kuvioita, joiden mukaan kristallit asetaan ympäri kehoa (ehkä joskus aukkoihin).

Kivistä voi myös valmistaa parantavia juomia. Kaada läpinäkyvään kannuun vettä. Pudota sekaan jokin kristalli tai kivi. Jätä vesi hautumaan auringonvaloon, jotta kristalli voi jättää parantavaa värähtelyä veteen. Juo vesi ja tunne virkistyväsi. Tai voit kastella kasvejasi tällä ladatulla vedellä. Oma vinkkini on tällainen: upota veteen kourallinen euron kolikoita. Kolikoista jää veteen vaurauden värähtelyjä, sillä kolikot ovat olleet kosketuksissa monen muun kolikon kanssa. Anna veden kerätä tätä vaurausvärähtelyä [tm] noin 24 tuntia. Juo vesi ja vaurastu. Jos et heti huomaa eroa, niin lähetä eurot minulle tarkastettavaksi.

Kristallikirja oli lyhyt ja täynnä kauniita kuvia. En aio pitää sitä kokoelmassani, joten jos joku haluaa sen ilmaiseksi, lähetä postia tuonne emailiin: diabolieh AT yahoo.com.

No comments: