8.2.08

Kuolemantuomio Suomeen!

Näin sanoo Suomen Islam-puolue. Abdullah Tammi on jälleen sanomalehtien palstoilla. Kunnallisvaalien lähestyminen ajaa myös Islam-puolueen kansan ääreen. Edellisellä kerralla kauhistelin hän kommenttejaan kuolemantuomiosta. Mies ei ole muuttunut ihmisoikeuksia kunnioittavampaan suuntaan. Jos neljä ihmistä todistaa avioliiton ulkopuolisen sukupuoliyhdynnän, niin tuomioksi sopii kuolemanrangaistus. Näin toteaa itse Abdullah Tammi.

"Se on kuolemantuomio silloin. Se on ihan selvä juttu, jos on todisteet."

Vaikka moraalin puolustaminen onkin ihailtavaa, on tällainen ylilyönti parhaimmillaan noloa. Onneksi Tammi on sentään asteen verran realistinen. Hänen mukaansa kuolemantuomioon ei voida vielä siirtyä Suomessa. Suomeen saadaan sharia-laki vasta sitten, kun enemmistö kansasta on muslimeja.

Tammi perustelee sharia-lakia tutulla tavalla:

"Onhan Jumalan laki toki parempi kuin ihmisen laki"

Ei ole. Tai jos on, niin minkä Jumalan laki? Juutalaisten? Kristittyjen eri tulkinnat oikeasta Laista? Muslimien tulkinnat (huom. monikko) laista? Puolueen tiedotustilaisuudessa Helsingin yliopiston islamin tutkija Marko Juntunen meni kysymään, että keitä puolueen uskonnolliset auktoriteetit ovat. Hän ei saanut vastausta. Näyttää pahasti siltä, että Islam-puolueen tulkinnat ovat sieltä ääripäästä. Kaikki maahanmuuttajamuslimit eivät hihku innosta puolueen tuoman julkisuuden takia.

Tilane on sama kun kaikkia suomen kristittyjä edustaisi hardcore helluntailaisten tuomionppäivälahko. Islam-puolue hakee kuntavaaleissa paikkoja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Jos he saavat yhdenkin paikan Suomessa, niin ollen erittäin pettynyt maahani. Näin kiltisti sanottuna.

Islam-puolueen tiedottaja Imane Bellaminen puolestaan esitti hyvän syyn kuolemantuomion palauttamiselle: rangaistus toimisi pelotteena pedofiileille. Harmi vain, että pelotteet eivät toimi. Kuolemantuomio murhaajille ei lopeta murhia, eikä vähennä niitä. Näin asia on ainakin Yhdysvalloissa. Ja kaikkein tärkein syy kuolemantuomiota vastaan on itse ihmisten erehtyväisyys. Viattomia ihmisiä tuomitaan rikoksista.

Tammi sanoi myös muutakin puolueensa tiedotustilaisuudessa, mutta en kestä enempää [eufemismi]omalaatuisuutta[/eufemismi] tänä iltana.

8 comments:

Anonymous said...

Halla-Aho kirjoittaa osuvasti ministeri Astrid Thorsin sekoilusta aiheen tiimoilta.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Tammi käännyttää sentään itse. Näin hänet eilen Helsingissä.

Anonymous said...

Jumalan lakia parempi on Cthulhun laki: aivan sama mitä teet, Cthulhu syö kaikki kun herää. Iä! Cthulhu Fhtang! Heti Suomeen myös SMP eli Suurten Muinaisten Puolue.

Paholaisen Asianajaja said...

Tammi tallustaa ihan itse tuolla sohjossa? Missäpäin keskustaa hän oli käännyttämässä? Haluan esittää hänelle pari valittua kysymystä, ihan face to beard.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Helsingin asematunnelissa näin. Itse asiassa ihan kaksi kertaa olen nähnyt miehen. Tällä kerralla oli jotain lappuja.

Ihan itse se siellä tosiaan puuhailee. Kertooko kannattajien määrästä jotain?

Anonymous said...

Huhhuh..

ruttuvaari said...

Moi, mielenkiintoinen blogi sulla. En jaksanut meilata, joten laitan artikkelitoivomuksen tähän.

Voisitko joskus käsitellä islaminuskoisten hassuja uskomuksia, kuten vaikka kuinka sellaisia aasioita että rituaalinen puhtaus rukoilla, ns. wudu, menetetään pieraisemalla, ja eikun pesulle, tai sitä millä jalalla pitää ensin mennä vessaan, tai miksei niistä hassutuksista, ettei enkelit tule kylään jos talossa on koira tai kuvia elävistä olennoista, tai siitä kuinka saatana menee yöllä nenään ja kusee sinne, pieraisee rukouskutsun kuullessaan jne..

Noita uskomuksia on pilvin pimein, ja niistä olisi hauska kuulla pesukestävältä ateistilta ja skeptikolta. Tyyli vapaa, mutta mieluiten mahdollisimman rienaava.

Lähdematskuna vaikka tämä aluksi:
http://www.islam-watch.org/AbulKasem/IslamicVoodoos/Part1.htm

Osia on 1-13

Paholaisen Asianajaja said...

Kiitos vinkistä, ruttuvaari. Muistan ainakin yhden outouden, eli sen masturbointimääräyksen, ettei vaan pääse siemenet happanemaan. Eikös se suoritettu oikein sille tarkoitetun fallospatsaan kohdalla, vai onko se vain länsimaalaisten propagandaa?