22.9.07

Islamilaisesta puolueesta

He haluavat alkoholimainonnan pois. Alkoholit pois kaupoista. Poikien ympärileikkauksen edistämistä. Pankkeja jotka eivät peri tai maksa korkoja. Islamin opetusta kouluihin. Muslimilapsille omat päiväkodit. Lisää moskeijoita. Lapset saunaan shortsit jalassa.

Eli he eivät saa äänivyöryä vaaleissa.

Itse tukisin alkoholin valuttamista viemäreistä alas. En itse juo alkoholia (olen kuin Hitler!).

Islamilaisen puolueen puheenjohtaja on Abdullah Tammi. Häntä haastateltiin Ilta-sanomissa viime tiistaina. Poimin vain minua kiinnostavan kohdan.

Kysymys: "Joissakin muslimimaissa aviorikoksesta on tuomittu kuolemaan. Mitä tästä ajattelette?"

Vastaus: "Siihen on varmaan sitten ollut painavat syyt. Sharia-laista löytyy tällainen kohta."

"Eli ette tuomitse sitä?"

"No, en ole näihin tapauksiin syventynyt, kun ei ole tullut omalle kohdalle. Pitäisi tietää sen maan olosuhteet, että onko se (tuomio) mennyt ihan oikein."

Tammi siis hyväksyisi kuolemantuomion *tietystä* aviorikoksista? Siis kunhan siihen on tarpeeksi painavat syyt.

Kysymys: "Avioliiton ulkopuolisista suhteista rangaistukseksi sata ruoskaniskua?"

Vastaus: "En ottaisi kauheasti kantaa, koska olosuhteet pitäisi tutkia. Sharian käsittely edellyttää vuosien opintoja. Tuomion julistajan täytyy tutkia jokainen tapaus erikseen. Ei se niin mene, että jaaha, tulit naapurin ovesta ulos, nyt se on sata raippaa."

Onneksi Tammi täsmentää ettei ole heti ruoskimassa naista. Muutenhan hänen kantansa vaikuttaisi tajuttoman tyh... Hetkinen! Hän sanoo ihan suomeksi, että olisi valmis kyllä ruoskimaan avioliiton ulkopuolisista suhteista, jos olosuhteet ovat oikeat.

Jep. Jos puoliso pettää, niin se oikeuttaa ruumiillisen kurittamisen. Tämä on ainakin sopusointuista perinteiselle suomalaiselle "äijäkulttuurille."

Ai niin, Tammi ei tuomitse sitä rangaistusta jossa varkaalta katkaistaan käsi:

"Se (käden katkaisu) on ollut aika tehokas. Ihmiset ovat joutuneet miettimään, mikä on (varkauden) seuraus."

Laitan vielä yhden lainauksen:

"Sharia on maailman oikeidenmukaisin ja paras laki"

- Abdullah Tammi

Olen kuitenkin oudon ylpeä ja onnellinen kun voin elää ja asua epäoikeudenmukaisen ja ehkä huonoimman lainsäädännön omaavassa Suomessa.

2 comments:

Arawn said...

"Jep. Jos puoliso pettää, niin se oikeuttaa ruumiillisen kurittamisen. Tämä on ainakin sopusointuista perinteiselle suomalaiselle "äijäkulttuurille.""

Toki se on. Tammihan on hanskannut tämän alueen jo ennen kääntymistään, sillä hänet on tuomittu vaimonsa pahoinpitelystä. Kenties hän kääntyikin päästäkseen pieksämään vaimoaan oikein luvan kanssa. ;)

Paholaisen Asianajaja said...

Tammi voi olla vaikka kuinka sekopää ennen islamiin "palaamista" (kuten he sanovat), mutta miehen ajankohtaiset kommentit itsessään osoittavat, ettei kaikki ole aivan kohdallaan.

Netissä liikkuu myös vihjailuja miehen neonatsi- ja mormonihistoriasta.