11.9.07

Prophecy - What the Future Holds for You

Kirja on julkaistu vuonna 2004, joten Sylvia Brownen ennustukset on tehty todennäköisesti vuoden 2003 aikana.


2005 - HIV/AIDS rokotteissa tehdään läpimurto: "The good news is, there will be a significant vaccine breakthrough on humans against HIV/AIDS in 2005, nonfatal and a Godsend, believe me."
Tietyissä elintarvikkeissä täytyy olla "korkea sokeripitoisuus"-varoitustarra.
Tänä tai seuraavana vuonna Syyriassa, tai sen lähistöllä, syntyy kolmas antikristus [1 oli Napoleon, 2 oli Hitler, kuten Nostradamus meille ennusti. PA]. Saddam tai bin Laden eivät siis olleet/ole antikristus!
Halvaantumiset voidaan parantaa mikrosirulla, joka vahvistaa aivoista lähteviä signaaleja.

2006 - Lääke joka vaikuttaa stimuloivasti haimoihin kehitetään. Sen seurauksena ylipainoepidemia pienenee.
Kantasoluihin liittyvä väittely laantuu, kun tutkijat voivat onnistuneesti eristää kantasoluja suoraan napanuorasta, ilman alkiolle koituvia vahinkoja.

2007 - Amazonin viidakosta löydetään kasvi, josta saadaan tehokas reumalääke. Reuma on pahimmillaan vain ärsyttävä vaiva.
HIV/AIDS yleistyy jälleen räjähdysmäisesti kehitysmaissa, rokotteista huolimatta.
Koulujen terveystietotunneilla aletaan opiskelemaan kunnollista ja oikeaoppista ruokailutottumusta. Lapset oppivat terveelliset elämäntavat, yksilökohtaisesti, ja opettavat niitä sitten vanhemmilleen.
Magneettien vaikutuksia kehoon tutkitaan ja hyväksytään. Magneeteilla hoidetaan kehon eri rauhasia.
Lävistyskoruvillitys loppuu tänä vuonna. Tatuointi-innostus yleistyy.
Kännykät kykenevät lankapuhelimien veroiseen videokonferenssipuheluun useiden ihmisten kanssa.

2008 - Alzheimerin tautia hidastava lääkeaine löydetään naisten istukoista, joten ne kerätään talteen synnytysten jälkeen juuri tätä tarkoitusta varten.
Sairaaloissa aletaan käyttämään auraskanneria, joka on kehittyneempi MRI-laite. Se lukee ihmisten auroja, joiden perusteella voidaan määrä lisätutkimuksia. Koska aurat ovat luotettavia, niin lääkäreiden ei tarvitse enää kärsiä luulosairaista. Potilas seisoo pyörivällä levyllä, ja skannausvalo kulkee pitkin kehoa, pysähtyen aina ongelmakohdissa. Sylvia kirjoittaa: "I also can't resist smiling at the fact that even the most skeptical, close-minded doctors and patients, many of whom will insist that auras don't even exist to begin with, will find it impossible to argue with infallible accuracy of the aura scanner." [Annetaan Sylvialle pari vuotta aikaa hymyillä. PA]
Passiivinen liikunta yleistyy, kun kehitetään laite, joka lähettää elektronisia signaaleja lihaksiin. Toisin kuin nykyiset TV-shopin versiot, tämä laite toimii.
Markkinoille tulee rannekello, joka kykenee tallentamaan puhetta, sekä ottamaan ja lähettämään digitaalisia valokuvia.
Rikostutkimusta varten kehitetään iirikseen perustuva tietokanta. Ihmisten silmät liittyvät sormenjälkien joukkoon. Menetelmä on kansainvälisessä käytössä vuoteen 2014 mennessä.
Autoimmuunisairauksia aletaan hoitamaan proteiinipitoisella dieetillä.

2009 - Mielenhäiriöiden ja proteiini- sekä kemiallisten aineiden tasapainon välinen yhteys havaitaan.
Nuha on historiaa, sillä sairaaloissa on oma pieni huone, jossa tarkat lämpöaallot ja antibiootti-höyry parantavat tämän yleisen vaivan kertaheitolla.

2010 - Synnytyskammiot tulevat muotiin. Äidit riippuvat pidikkeistä ja lapsi syntyy painovoiman avulla, hoitajat ottavat kopin pehmeillä tyynyillä.
Uusi immuunivajetta vastaava tauti ilmestyy. Se lähtee liikkeelle Brasiliasta tuodusta linnusta, ja ilmenee iholla kasvavana sienenä.
Ihosyöpä yleistyy, varsinkin lapsilla.
Kännykän kokoiset kannettavat televisiot tulevat markkinoille. Ne saavat signaalit suoraan satelliiteista, täydellisellä vastaanotolla. Kuvaa voi katsoa joko pieneltä ruudulta, tai projektoida tasaiselle pinnalle.
Poliisit ottavat meediot "pois kaapista" ja paljastavat niiden suuren hyödyn poliisitutkimuksissa. Vain *aidot* rekisteröityneet meediot sallitaan tutkimusten avuksi [Vain kolme vuotta jäljellä! PA].
Yhdysvalloissa jokaisesta syntyneestä vauvasta otetaan dna-näyte, ja se arkistoidaan kansalliseen tietokantaan. USA ei tule olemaan ensimmäinen maa joka tekee näin.

2011 - Varsinkin entisiin elämiin keskittyvä hypnoosiregressio on yleistä ja haluttua ympäri maailmaa.
Kaikissa valmistetuissa autoissa on satelliittikommunikaatiojärjestelmä, jonka avulla varastettuja autoja voidaan jäljittää ja tarvittaessa sammuttaa.

2012 - Täydellinen eutanasiapilleri kehitetään. Kivuton, peloton ja rauhallinen kuolema, jossa sielu pääsee turvallisesti Jumalan luo, on vihdoinkin mahdollista.
Enemmistö deittalusta hoidetaan deittitoimistojen kautta, sillä ihmisillä ei ole aikaa muunlaiseen parinhakuun.
Hengitystiesairaudet yleistyvät, sillä valtiot ja yritykset eivät ole vaivautuneet suojelemaan sademetsiä. Ilmansaasteet lisääntyvät.
Onnistunut miehitetty lento Mars-planeetalle.
Silmälasit ja aurinkolasit saavat lisävarusteita, kun niiden sisään rakennetaan henkilökohtainen stereosysteemi. Ihmiset voivat kuunnella musiikkia huomaamattomasti.
100% varma valheenpaljastuslaite on valmis.
Kantasolututkimus on kannattanut, sillä nyt voidaan valmistaa kokonaan uusia elimiä.

2013 - Sademetsien suojelu aloitetaan ihan tosissaan, viiden valtion voimin. Ilmanlaatu paranee.

2014 - Pillerit, kapselit ja nesteet korvataan kammioilla, joissa potilas hengittää lääkitsevää höyryä, joka pääsee kehoon jopa ihohuokosista. Täten lääkeaine vaikuttaa nopeammin ja tehokkaammin.
Skitsofrenia parannetaan aivoihin asennettavalla sirulla. Se valvoo ja estää aivojen vääränlaista toimintaa. Myöhemmin sirua sovelletaan anoreksian hoidossa.
Yhdysvalloissa säädetään laki, jonka voimin vääriä syytöksiä tietoisesti tehneet henkilöt ja järjestöt voidaan tuomita siihen rangaistukseen jonka syytetty olisi saanut syytetystä rikoksesta.

2015 - Plastiikkakirurgia on kehittynyt laserteknologiaan, ja ihmiset saadaan näyttämään elokuvatähdiltä, mutta vain sellaisten jotka eivät ole enää hengissä (lakipykälät ja sen sellaista).
Kristittyjen kongressi perustetaan. Protestanttien uskojen yhteistyö alkaa luomaan maailmanlaajuista tulosta.
Invasiiviset leikkaukset ovat todella harvinaisia. Laserkirurgia kehittyy, ja saamme täysin uudenlaisen tavan muokata kehon sisällä olevia soluja. Ei enää viiltoja ja arpia.
Nykyinen paavi Benedictus on viimeinen paavi, jota seuraa kardinaaleista koostuva hallintajärjestelmä, jonka vastuulla on edellisten paavien tehtävät [Sylvia ei kerro milloin tämä tapahtuu. PA].
Uudet talot toimivat aurinkovoimalla. Kaikissa rakennuksissa on kehittyneet turvajärjestelmät. Avaimia ei enää tarvita, sillä ovissa (kuten pankkiautomaateissa) on silmäskannerit.
Pesun jälkeen suihkut kuivaavat kehot muutamassa sekunnissa.
Videopuhelimet ovat yleisiä. Puhelinmyyjiä ei ole enää olemassa [Fuck Yeah!, PA].
Jokaista kotia voidaan valvoa kodinelektroniikan kautta, satelliittien välityksellä. Siihen tarvitaan vieläkin oikeuden lupa.
Poliiseilla on käytössä atomivoimalla toimivia nopeita ajoneuvoja, jotka voivat lentää useiden metrien korkeudella. Ne käynnistyvät dna-avaimella.

2016 - [Ei mitään. Taitaa olla tylsä vuosi. PA]

2017 - Mielenterveys ei ole enää stigma, sillä kaikki voidaan parantaa oikealla proteiini/kemiallisella annostuksella.

2018 - SETI paljastuu turhaksi projektiksi, sillä meidän joukossa piileskelevät muukalaiset tulevat esiin. Heitä on YK:n, NATO:n, Scotland Yardin ja NASA:n joukoissa - mukana myös eräs nobelpalkittu. Aluksi heidät vangitaan, mutta yhä uusien muukalaisten astuessa esiin (tuhansittain), totuutta ei voi kahlita. Muukalaiset auttavat meitä rakentamaan parempia avaruusaluksia ja teknologia jyrää.

2019 - Henkilökohtaiset kotitalousrobotit ovat halventuneet ja yleistyneet. Juuri sellaiset robotit joita olet nähnyt vain elokuvissa. Ne kokkaavat ja petaavat pedit [seksirobotit ovat varmasti yleistyneet paria vuotta aikaisemmin. PA]
Sokeus on täysin parannettavissa uusien aivosirujen ansiosta.

2020 - "By 2020 we're going to see an end to the institution of marriage as we know it." "Perhearvot" eivät katoa minnekään. Jo nyt (2007) raamattuvyöhykkeellä on suurin avioeroprosentti.
Ilmastonlämpeneminen saavuttaa kriittisen vaiheen. Lisääntynyt lämpö vaikuttaa planeetan ytimeen, joka vuorostaan aiheuttaa ylimääräistä vulkaanista toimintaa. Napajäät ovat melkein sulaneet. Massiiviset tulvat koettelevat valtioita.
Avaruusolentojen ja ihmisten välille solmitaan liitto.
Tällä vuosikymmenellä USA:n valtio, joka on uudelleen muokattu ja paranneltu senaatti, ottaa kuolemanrangaistuksen pois osavaltiolta, ja tekee siitä koko valtion kattavan rangaistuskeinon.

2021 - Asteroidi törmää Maahan, mutta ei huolta. NASA ja Yhdysvaltojen ilmavoimat ohjaavat sen asumattomalle alueelle.

2022 - Keski-Amerikasta lähtee liikkeelle sammakoiden suuri lisääntyminen.

2025 - Happosateet pakottavat muutoksia kaupunkien arkitehtuuriin. Ne päällystetään kuvuilla, jotka on tehty täysin uusista materiaaleista. Massiivinen hyökyaalto iskee Aasiaan ja Floridaan (aikavälillä 2025-2030).
Kaikkien valtauskontojen välinen yhteisymmärrys lisääntyy. Kaupunkeihin perustetaan "Parannus Keskuksia", joissa ihmiset saavat henkistä ja fyysistä hoitoa. Ne ovat pyramidien muotoisia rakennuksia, joiden huipulla pyörii kristalli.
Synteettinen veri kehitetään. Uusi veri parantaa ja vahvistaa kehoa.

2026 - Voimakas tsunami iskee Japaniin.

2028 - Hurrikaanit iskevät sarjana Floridaan. Uudet teräskomponenteista tehdyt tulvavallit estävät suuret henkien menetykset.

2029 - Maahan kohdistuu vuosien varrella toistuvasti useita meteorisuihkuja.

2030 - Syyriassa syntynyt Antikristus väittää olevansa Jeesus Kristus, joka on tullut valmistelemaan Tempausta. Antikristus aloittaa tekemällä humanitäärisen työn ja auttaa köyhiä. Seuraajia löytyy. Hän kerää omaisuutta. Antikristus puhuu pasifismista, ja kerää seuraajia kuuluisuuksista, ensin Euroopassa ja sitten USA:ssa. Retoriikka muuttuu asteittain kansanmurhaa käsitteleviksi, ja hän on hankkinut pimeiltä markkinoilta ydinaseita. Sylvia painottaa kaiken tämän olevan faktaa.

2040 - Uudesta Seelannista löydetään kasvi (kuulostaa "chimungalta"), joka vaikuttaa stimuloivasti aivosoluihin. Tämä mahdollistaa aivojen muuttumisen vielä paremmiksi, ja uudet innovaatiot ja ratkaisut tulvivat keksijöiden päistä.
Kuuhun on rakennettu tukikohta, jossa turistit voivat vierailla.
Useimmat kotitalot ovat kolmikerroksisia, ja niissä on kokoontaittuva katto, jotta lentoauto pääsee sisään tai ulos.

2050 - Ihmisten keski-ikä on 120-130 vuotta. Kommuunista tulee yleisin elämänmuoto, joten samalla kaikilla on useita partnereita. Tämä ei ole polygamiaa, sillä liittoja ei enää vahvisteta avioliitoilla.
Jossain tämän vuosikymmenen lähettyvillä Atlantis/Lemuria nousee Atlantin valtamerestä.

2075 - Monogamiasta tulee taas muotia.

Siinä oli Sylvia Brownen ennustukset tuleville vuosille, ja parille menneelle vuodelle. Nyt vain odottamaan kuinka moni toteutuu ja kuinka moni menee pieleen.

5 comments:

Anonymous said...

Tuntuikin aika tutulta; ufo-kirjoissahan näitä samoja on...

Paha tuo '2029 Maahan kohdistuu vuosien varrella toistuvasti useita meteorisuihkuja'. Niitähän on nimittäin tulee säännöllisesti muutaman kerran vuodessa koko ajan.

Samoin keksintöjen vaikeusasteet on jotenkin epätasapainossa, esim kuivaustoiminto suihkuun keksitään vasta 2015 vaikka jo ennen on saatu aikaiseksi siru aivoihin... Kumpikohan on oikeastaan vaikeampi tehtävä.

Anonymous said...

"2028 - Hurrikaanit iskevät sarjana Floridaan. Uudet teräskomponenteista tehdyt tulvavallit estävät suuret henkien menetykset."

Mikäli mitään ymmärrän tämmöisistä jutuista, niin aika paljon terästä saa käyttää. Ei taida ennustajassa olla insinöörin vikaa.

Anatooli said...

2010, eikä vieläkään ole tapahtunut mitä ennustettu. Pahat henget ovat välittäneet profeetalle ennustuksia!

Paholaisen Asianajaja said...

Kappas. Nuhan olisi pitänyt häipyä historian romukoppaan viime vuonna. Toivottavasti ennustus toteutuu vuonna 2010.

Anatooli said...
This comment has been removed by the author.