6.9.07

Annoin huumeita nuorille...

Tai ainakin se tuntui siltä. Maksoin 5 € eräästä huumeidenvastaisesta valistuslehdestä. Normaalisti olisin ollut antamatta mitään (ellei minua onnistuta ahdistamaan nurkkaan), mutta selatessani lehteä huomasin tutun nimen. Lehdessä selostettiin miten huumeista voidaan ja pitää vieroittaa ilman korvaavia lääkkeitä (subutex, jne). Metodissa, jolla on mahtava 70% onnistumisprosentti) otetaan vitamiineja ja saunotaan myrkyt pois elimistöstä. Kehittäjänä ja tutkijana on ollut viisas mies, ehkä viisain kaikista:

L. Ron Hubbard

Lehteä painaa ja myy Narconon.

Lehden lopussa paljastetaan kuin ADHD:lle ei ole olemassa mitään lääketieteellistä näyttöä, vaan nuoria myrkytetään turhilla pillereillä. Ja psykologiset lääkkeet johtavat heroiinin käyttöön, kuten Tom Cruise on vihjaillut.

Mutta jos metodi saa nuoren ihmisen pois huumekierteestä, niin en viitsi olla liian skeptinen. Kunhan sekaan ei laiteta skientologien propagandaa. Tuskin avuliaat ihmiset käyttäisivät huumeidenvastaista työtä kulissina?

Pahus!

"Narconon®: Elämän tilojen muuttamiskurssi käyttää L. Ron Hubbardin kehittämää etiikkamenetelmää sovellettaessa täsmällisiä ohjelman kohtia elämäntilanteen parantamiseksi ja aikaisempien huonojen tilojen korjaamiseksi."


Huumeet vaihtuvat Hubbartin dianetiikkaan.

2 comments:

paahtoleipä said...

Eli perinteistä perinteisin.

Olen kuullut vanhan sanonnan, jonka mukaan viinasta eroon päästäkseen tarvitaan Jumalaa tai äkästä akkaa..

Kai siinä jotain perääkin on. Ainakin siinä akassa. Miksipä ei siis uskokin jotain auttaisi?

Anonymous said...

Hubbard! Eikös se ole suurinpiirtein kaikkien maailman huuhaajuttujen isoisä ja kruunaamaton kunigas. Enpäs tuota nimeä ole hetkeen kuullutkaan.