14.4.10

Aavetalon tutkiminen vaarallista

Viisi nuorukaista joutui kiipeliin Pohjois-Carolinassa. He halusivat tutkia aavetalon salaisuuksia keskellä yötä. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä hylättyyn sairaalaan tunkeutui uteliaita. Nuoret miehet metsästivät aaveita. Valitettavasti joku ilmoitti poliisille, että kielletyllä alueelle oli eksytty. Aavemetsästäjät päätyivät yöksi putkaan. Edessä syytteet luvattomasta läpikulusta liittovaltion tontilla. Sairaalan ympärillä on aita ja varoituskyltit. Jos pojille napsahtaa oikea tuomio, niin edessä voi maksimi rangaituksena olla peräti puoli vuotta linnaa ja 50 dollarin sakot. Toivottavasti he selviävät säikähdyksellä, vaikka se ei tullut aaveista.


1 comment:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Hommaa tehneenä voin sanoa että virkavalta ei ole ainut mahdollinen ongelma. Kummitustalot ovat usein huonossa kunnossa ja autioita.

Voi olla hometta (periaatteessa voi tulla hallujakin, eli aavekokemuksille toisenlainen, naturalistinen lähde). Ja esimerkiksi sirpaleet ovat usein sääntö. Kun sellaiseen kaadut, on telo ja mahdollinen verenmyrkytys. Talotkin voi hajota, kun ovat vanhoja ja rikki. Tallaaminen jalalla kävellessä voi olla "viimeinen niitti". Esimerkiksi osassa taloista etenkin portaat ovat "ansa". Eli astut käytännössä läpi jos astut.

Ja jos talo on uudempi, voi teoriassa tulla ongelmia myös sähkön kanssa. (Ei jos sitä ei ole, vaan jos sitä onkin, väärässä paikassa.) Ja on sanomattakin selvää että idioottina ei kannata yöllä mennä hanasta juomaan, vaikka vettä tulisikin.