24.4.10

Muhammad-kohua South Parkista

Yhdysvaltalainen ääri-islamryhmä Revolution Muslim laittoi nettiin epäsuoran uhkailun South Parkin tekijöiden suuntaan:

We have to warn Matt and Trey that what they are doing is stupid and they will probably wind up like Theo Van Gogh for airing this show. This is not a threat, but a warning of the reality of what will likely happen to them.


Theo Van Gogh puukotettiin kuoliaaksi, sillä hän erehtyi tekemään vähemmän mairittelevan dokumenttielokuvan muslimiyhteisöjen väkivallasta.

Revolution Muslim-ryhmän teksti laadittiin siksi, että South Park jaksossa esitettäisiin Muhammad, toki karhupukuun piilotettuna. Comedy Central sensuroi jakson. Muhammad on seikkaillut aikaisemmin South Parkissa, mutta jostain syystä tuorein ilmestyminen kiinnitti islamistien mielenkiinnon.

Jon Stewart esittää ainoan loogisen kommentin tästä asiasta. Suora palaute Revolution Muslimin suuntaan annetaan aivan lopussa.

The Daily Show With Jon StewartMon - Thurs 11p / 10c
South Park Death Threats
www.thedailyshow.com
Daily Show Full EpisodesPolitical HumorTea Party


Ennen South Parkin tekijöitä islamistien kohdelistalla oli/on Mikki Hiiri. Älä juo mitään kun katsot tätä videota.

3 comments:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Tuo hiirimies on itse asiassa hyvin samanlainen kuin kristillinen sivistyneistö Suomessa.

Hänhän ei raivoa mitään vihaa. Hän vain ihmettelee miten Mikkiä ihaillaan vaikka Islam käskee tappamaan sen samalla tavalla kuin joku kristillisdemokraatti selittää homoseksuaalejen kohtelusta nyky -yhteiskunnassa. Jopa katseessakin on "jotain samaa".

Kysymys on kahtiajaettu: Onko kyseessä todella fanatismi? Ja jos kyllä, niin mitä me olemme tekemässä sille omassa maassamme, jonka lainsäädäntöön voimme sentään ihan itse vaikuttaa?

Roope Kasvi said...

Kannattaa lukea Revolutionmuslim-liikkeen vastine South Park kohulle:

http://revolutionmuslim.blogspot.com/

O__o

RK

Anonymous said...

Huijaus-kirjassaan H. Lauerma esittää, että suurin osa näistä muslimien reaktioista olisi poliittisesti tai muilta tarkoitusperiltä ohjattuja, sillä (Lauerman mukaan) amerikkalaisilla fundamentalistisivustoilla on vuosia esitetty Muhammad muun muassa sarjakuvissa pedofiilina ilman että siitä on noussut sen suurempaa kohua.

Vaikea kuvitella että tuollaiset kuvat olisivat jääneet kaikilta huomaamatta.