16.4.10

Foliopipojen meemi: B.E.A.S.T. supertietokone Brysselissä

Vuosi sitten NWO-havaintoja blogissa levitettiin väärää tietoa. Against NWO-bloggasi, että Brysseliin on jo rakennettu katala supertietokone, jota kutsutaan Pedoksi. B.E.A.S.T.

Lainaan uudelleen sen pätkän, jossa NWO-fanittaja paljastaa Totuuden Pedosta:

Ja lopulta eliitti yrittää sitten ottaa käyttöön uuden maailmanjärjestyksen ja uuden maailmantalouden, joka sidottaisiin tähän ihon alle laitettavaan mikrosiruun. Kun sitä varten rakennetut "supertietokoneet" ovat jo olemassa, joista Euroopan suurin sijaitsee ja nyt on jo rakennettu yksi supertietokone Brysselissä, joka sijaitsee Krypta-nimisessä maanalaisessa tietokeskuksessa Jeesuksen Pyhä Veri-kirkon alla. Kone on saanut lempinimen "The Beast", eli Peto, ja se on rakennettu maapallon kaikkien kansalaisten salaista valvomista varten 18-osaisen koodiluvun avulla. Kolmen kerroksen korkuinen Peto on kytketty 270 suurimpaan pankkiin Euroopassa ja 365 suureen maailmantietokoneeseen, joista 65 supertietokonetta sijaitsee USA:ssa. Tietokonehirviön kapasiteetti on riittävä tallentamaan jokaisen ihmisen henkilökohtaisemmatkin tiedot ja sillä on aivan tietynälainen tarkoitus. Tästä ei kerro yksikään tiedotusväline ja jos tietoa jostain vuotaisikin, perustellaan koneen tarpeellisuutta rikollisuutta vastaan käytävän taistelun helpottamisella.


Mutta oikeasti Peto mainittiin ensimmäisen kerran Joe Musserin halpispokkarissa nimeltään Viimeisen pasuunan soidessa.

Viimeisen pasuunan soidessa-kirjasta tehtiin elokuvaversio The Rapture. Elokuvan mainostamisessa käytettiin erikoisempaa taktiikkaa. Tuottajat teettivät näennäisiä sanomalehtiä, joissa "uutisoitiin" elokuvan tapahtumia ja taustoja. Sen sai mukaansa elokuvateattereista. Todennäköisesti Pennsylvanialainen sanomalehti sai jostain tuollaisen lehtileikkeen. Toimittaja kirjoitti maailmanlopusta kertovasta elokuvasta, tietämättä mistä oli oikein kyse. Lopulta Christian Life-lehti toisti uutisoinnin. Urbaanilegendasta tuli kuolematon.

Eikä tämä myytti katoa. NWO-havaintoja blogissa toistetaan Pedon tarinaa. Bloggauksessa on kuva supertietokoneista.

Kuvassa Brysseliin rakennettu B.E.A.S.T. supertietokone, jonka tarkoituksena on toimia tulevaisuudessa uuden maailmanjärjestyksen keskustietojärjestelmänä. Missä ihmisten käsien sisään laitetaan mikrosirut seurantaa varten, jotta voidaan seurata kansalaisia 24/7 ja tämän kaiken jälkeen isoveli todellakin valvoo.


Mutta kuvassa on NOAA:n (National Oceanic and Atmospheric Administration) IBM:ltä tilaamat supertietokoneet. Ne valmistuivat vuonna 2007. Ne sijaitsevat Yhdysvalloissa. Brysseli ei sijaitse Yhdysvalloissa. Se sijaitsee Euroopassa. Siinä Amsterdamin ja Pariisin välissä. Petoa ei ollut kuin fiktiossa, mutta onneksi foliopipon alla piilee valmis selitys.

Tästä Brysseliin rakennettavasta supertietokoneesta on hyvin vaikeaa löytää tietoa, koska sitä salataan ja tämä hanke ollaankin yritetty piilottaa virallisen tieteellisen tutkimuksen alle.


Todellakin. Kerrankin Illuminati tekee jotain perusteellisesti. Ehkä NWO-blogissa tehtiin virhe kuvan linkittämisessä. Siksi julkaistiin kuva NOAA:n tietokoneista, kun piti laittaa kuva Pedosta. Minua kiinnostaisi nähdä se kuva.


No comments: