6.4.09

Petomainen kone Brysselistä

Tuhlasin aikaani Havaintoja uudesta maailmasta-blogin parissa. Aina sieltä irtoaa jotain jännää juttua. Huomasin että siellä mainitaan tyypillinen foliopäiden juoru:

Ja lopulta eliitti yrittää sitten ottaa käyttöön uuden maailmanjärjestyksen ja uuden maailmantalouden, joka sidottaisiin tähän ihon alle laitettavaan mikrosiruun. Kun sitä varten rakennetut "supertietokoneet" ovat jo olemassa, joista Euroopan suurin sijaitsee ja nyt on jo rakennettu yksi supertietokone Brysselissä, joka sijaitsee Krypta-nimisessä maanalaisessa tietokeskuksessa Jeesuksen Pyhä Veri-kirkon alla. Kone on saanut lempinimen "The Beast", eli Peto, ja se on rakennettu maapallon kaikkien kansalaisten salaista valvomista varten 18-osaisen koodiluvun avulla. Kolmen kerroksen korkuinen Peto on kytketty 270 suurimpaan pankkiin Euroopassa ja 365 suureen maailmantietokoneeseen, joista 65 supertietokonetta sijaitsee USA:ssa. Tietokonehirviön kapasiteetti on riittävä tallentamaan jokaisen ihmisen henkilökohtaisemmatkin tiedot ja sillä on aivan tietynälainen tarkoitus. Tästä ei kerro yksikään tiedotusväline ja jos tietoa jostain vuotaisikin, perustellaan koneen tarpeellisuutta rikollisuutta vastaan käytävän taistelun helpottamisella.


Kuulostaa kuin suoraan roskiin heitetystä 70-luvun häröilypokkarista. Ja niinhän se melkein on. Tarinan Peto-surertietokoneesta keksi amerikkalainen kristitty kirjailija Joe Musser. Hän kuvailee teknologista hirmua pokkarissa Viimeisen pasuunan soidessa (Behold a Pale Horse). Kirjassa Peto tarkkailee kaikkien ihmisten tekemiä ostoksia ja näin He voivat valvoa ihmisiä. Supertietokone osaa ohjelmoida itseään. Eli tietokonetason masturbaatiota.
Musser on itse kirjoittanut korjauksia niihin lehtiin joissa väitetään Peto-supertietokoneen olevan totta.

Viimeisen pasuunan soidessa-kirjasta tehtiin elokuvaversio The Rapture. Elokuvan mainostamisessa käytettiin erikoisempaa taktiikkaa. Tuottajat teettivät näennäisiä sanomalehtiä, joissa "uutisoitiin" elokuvan tapahtumia ja taustoja. Sen sai mukaansa elokuvateattereista. Todennäköisesti Pennsylvanialainen sanomalehti sai jostain tuollaisen lehtileikkeen. Toimittaja kirjoitti maailmanlopusta kertovasta elokuvasta, tietämättä mistä oli oikein kyse. Lopulta Christian Life-lehti toisti uutisoinnin. Urbaanilegendasta tuli kuolematon.

Tässä varmin todiste siitä että Peto on vain juoruilua: Peto on kytketty satoihin tietokoneisiin, se on valtion byrokration alaisena, ja kuitenkin se muka toimii. Pah!

Lähteet: Silicon.com, Truth or Fiction.

4 comments:

Anonymous said...

Monet uskovaiset pelkäävät todella, että ilmestyskirjan ennustus "lopunajoista" toteutuu siruja laittamalla ihmiskehoon. Raamatun mukaan ihmisten otsaan ja oikeaan käteen laitetaan pedon merkki, jota ilman ei saa ostaa ja myydä. Monet ovat todella huolissaan miten tulevaisuudessa saavat edes kaupasta ruokaa. Tämä ei ole vain satunnaista hömppää vaan aito pelko niillä, jotka uskovat raamattuun. Muutoin juttusi otteen alkuperä saattaa olla fiktiota enkä ota siihen kantaa.

Anonymous said...

Peto tai ei, itse ainakin odotan innolla aikaa jolloin kehossa oleva mikrosiru korvaa lompakon ja kaikki avaimet, ja jos mahdollista, kännykän.

Paholaisen Asianajaja said...

Marjaisa, joo. Olen puhunut kasvotusten erään naisen kanssa joka ottaa nämä Viimeiset Päivät totisen totena. Hänen mukaansa vuoden 2004 tsunami oli suoraan Jumalan tekosia. Jännä nainen.

Arhi Kuittinen Finnsanity said...

Höpöttää eri salaliittolaiset mitä tahansa tuntemattomista organisaatioista niin FBI:lla on jo tietokanta, jossa on myös mormonien Suomesta mikrofilmille (kirkon luvalla 1960-luvulla) kuvaamat kirkonkirjat, Amerikan passitarkastuksen läpi menneet suomalaispassien tiedot, NSA:n tuottamat profiilitiedot ja SUPO:n luovuttamat tiedot "epäilyttävistä" kansalaisistaan.

SUPO:llahan on tuore lupa antaa amerikkalaisille mitä tahansa tietoa ja kansalaisiltaankin salattua arvioita suomalaisisten henk koht uskonnosta, rikosrekisteristä, kansalaisaktiivisuudesta, puoluetoiminnasta ja veriryhmästä lähtien. Kohta sormenjäljetkin uuden passiasetuksen kautta.

http://www.digitoday.fi/tietoturva/2007/12/23/fbi-rakentaa-maailman-suurimman-biometrisen-tietokannan/200732694/66

Netin dataminingista henkilöiden nettikirjoittelun suhteen nyt puhumattakaan.

Luulettekö salaliitoille aktiivisesti naureskelijat tosiaan että NSA:n 50 miljardin budjettia ei käytetä suomalaisten kartoittamiseen ja poliittiseen profilointiin ollenkaan?
Really?