18.4.09

Tule ID-seminaariin, kunhan läpäiset pro-ID testin

Discovery Institute järjestää vuosittaisen kesäseminaarin älykkäästä suunnittelusta. Pääset kuuntelemaan johtavien IDeistien luentoja ja opit minkälaista mikroaaltouunituoretta tutkimusta IDeistit ovat alkaneet suunnittelemaan. Kokonaiset yhdeksän päivää pelkkää p- painavaa asiaa.

Both seminars will run concurrently and explore cutting-edge ID work in molecular biology, biochemistry, embryology, developmental biology, zoology, paleontology, computational biology, ID-theoretic mathematics, cosmology, physics, philosophy of science, philosophy of mind, evolutionary ethics, bioethics, criminology, law, education, and economics. Each seminar will also include frank treatment of the academic realities that ID researchers confront in graduate school and beyond, and strategies for dealing with them.


Haluaisin olla paikalla. Mutta ei kannata kerätä matkarahoja. Timothy Sandefur huomasi jotain outoa. Seminaariin pääse vain, jos läpäisee pari testiä.

Admission Requirements: You must be currently enrolled in a college or university as a junior, senior, or first-year graduate student.


Ihan ymmärrettävää. He tarvitsevat varmasti tuoretta tietoa. Kaikille ei ole tilaa.

Required application materials include a resume/cv, a copy of your academic transcript, a short statement of your interest in intelligent design and its perceived relationship to your career plans and field of study,


Discovery Institute haluaa karsia huonot oppilaat pois. Ymmärrän tuonkin aivan hyvin. Survival of the smartest. ID tarvitsee sitä kehittyäkseen hypoteesista teoriaksi.

and either a letter of recommendation from a professor who knows your work and is friendly toward ID, or a phone interview with Dr. Bruce Gordon, CSC Research Director.


Taas aivan tavallinen menettely, tai ainakin luulen niin. Varmasti myös yliopistoissa vaaditaan ideologioiden tarkistus, jotta pääsee luentosaliin. On täysin järkevää, että vain myötämieliset pääsevät kuulemaan mikä on uutta ID:ssä. Kriittiset kommentit ovat vain haitaksi ja hidasteeksi. Juuri näin tiede etenee.

2 comments:

MrrKAT said...

Tässähän meinaa taas repiä (kesä)paitansa. Pöyristyttävä kaksinaamaisuus ärsyttää.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Intelligentdesign.fi varmaan kirjoittaa aiheesta tulenpalavaa kritiikkiä. Kolleegat moittivat. Sillä heillehän sananvapaus ja keskustelu on se pääasia, se ensimmäinen ja tärkein asia, joka sanan tasolla esiintyy.

Vaikeneminen taas on "sitä mitä jätetään sanomatta" ja kertoisi yksinkertaisesti siitä että on tekosyy koko sananvapaus. Jos heitä kiinnostaa vain vahvistaa omaa asemaa etenkin kouluopetuksessa, kaikki sopii yhteen kuin nakutettu. Tähän taustaan ei ole jännitteitä. Sananvapausasiaan kohdalla, tämänkin tapauksen nojalla, taas on.

Kun maailmankuvien kartoitus takaa on tärkeää, ja sitä käytetään metodina, kun etsitään keinoja moittia evoluutiota, miksi ei soveltaa sitä heihin itseensä?