20.4.09

Saudi-arabia oppii käyttämään teknologiaa

Saudi-arabia ei ole mikään teknologisesti jälkeenjäänyt maa. Siellä osataan käyttää tietokoneita. Maan sisäministeriö on valmiina puolustamaan Ainoaa Oikeaa Totuutta. Kansalaiset ovat jo vuosia altistuneet internetillä, jota valvotaan tiukan sensuurin kautta. Kuitenkin jotkut muslimit ovat valmiita kiertämään sensuuria ja katselevat kiellettyjä sivuja, esim. sivustoja joissa voi katsella vain kokovartalohaalareihin pukeutuneita naisia. Pahimpia synninpesiä ovat internetkahvilat. Nyt niiden käyttäjiä aletaan valvomaan. Ministeriö on laatinut kahdeksan ohjetta:

1. Kahviloihin asennetaan salaiset kamerat.
2. Käyttäjien henkilötiedot rekisteröidään ennen kuin kahvilassa saa surffailla.
3. Prepaid-liittymien ja satelliittiyhteyksien käyttö kielletään.
4. Vain luvanvaraisten modeemien käyttö sallitaan.
5. Internetkahvilan valvojan täytyy olla saudi.
6. Alle 18-vuotiaat eivät saa käyttää internettiä (PA kannattaa tätä kohtaa. Teinit pois netistä!)
7. Kahviloiden aukioloajat täytyy rajoittaa muiden kauppojen kanssa. Ne eivät saa olla auki keskiyön jälkeen.
8. Kaikki kahvilassa olevat puhelimet kuuluvat vain ja ainoastaan kahvilalle.

Tästä tunnistaa heikon ja murenevan ajatusmaailman. Se ei kestä edes vaihtoehtojen pohtimista. Se vaatii aktiivista sensuuria. Se rankaisee kriittistä ajattelua. Ja lopulta se katoaa historiaan.

(AtheistNewsBlog)

3 comments:

paahtoleipä said...

Aika usein tulee sitä että kristitty sanoo että "miksi et kritisoi islamia?" Tässä hyvä esimerkki siitä, että sitäkin tehdään. Murenevaksi ja tuhoutuvaksi et kai ole kristinuskoa maininnut? Odotamme islamistien reagointia. Saammeko pian syytteet siitä että olemme kristityille lepsumpia?

Pidätämme hengistystä.

Siina said...

Kokovartalohaalareihin verhoutunut nainen on varmaan aika extremea maassa, jossa joissain kolkissa nainen saa kuolemantuomion mikäli astuu talosta ulos, oli lupaa tai ei.

Toivottavasti tämä kulttuuri joko avaa silmänsä ja kääntää kelkkansa tai tuhoutuu á la natsit, mahdollisimman pian.

Anonymous said...

Ihan asiasta kukkaruukkuun. "Asianajaja", tsekkaas South Park aihe http://nwohavaintoja.blogspot.com/

"todellisuudelta kaivaa omaa kuoppaansa. - James Baldwin
Saturday, April 18, 2009
Uusimmassa SouthParkissa mainittiin galaktinen liitto (galactic federation) ja Suomi tuhottiin ydinkärjillä

Eilen oli Suomen mediassa juttua, että heidän huumori ja satiiripitoisessa piirrossarjassa SouthPark tuhottiin Suomi ydinpommeilla.

Katoin tuon sarjan ja tarkemmin ottaen siinä oli myös mainintaa valon galaktisesta liitosta, sekä galaktisista poliisivoimista. Kaikki oli tietenkin esitetty tuttuun tapaan SouthPark huumorilla ja kyllä tuolle tuli myös itsekin naurettua.

Sitten sarjassa muukalaiset ottivat yhteyttä SouthParkin asukkaisiin ja he olivat varastaneet jotain avaruusvaluuttaa (space money), jonka SouthParkin asukkaat sitten kavalsivat itselleen muiden maailman valtioiden kanssa.

Sitten kävikin ilmi että Suomen valtio oli vasikoinut tästä kavalluksesta eteenpäin ja lopulta muut suurvaltiot päättivät että Suomesta on päästävä eroon ja ampuivat muutaman ydonohjuksen Suomeen.

Pieni pätkä tuosta jaksosta on nähtävissä alempana:Näin yhteenvetona tuo juoni liittyy selvästi tähän tulevaan maailmanvaluuttaan ja tämä ollaan nyt taas kertaalleen tuotu ihmismassoille tällä hienolla keinolla. Eli ujuttamalla sitä tietoa juuri tämänlaisten huumoripitoisten sarjojen joukkoon. Koska jokainen sana mikä tuonkin ihan hauskan piirrossarjan kautta mainitaan jää meidän kunkin jokaisen alitajuntaan. "