25.4.09

Kun darwinistit hyökkäävät

Discovery Instituten akateeminen vapaus on jälleen hyökkäyksen kohteena. Heidän Nota Bene-uutiskirjeessä pyydetään apua.

Otsikko ei jätä mitään epäselväksi:

Darwinistit yrittävät häätää Teksasin koululautakunnan puheenjohtajan

Uutiskirjeessä käytetään "retaliation" sanaa, eli jumalattomat darwinistit ovat kostoretkellä koulustandardeihin tehtyjen muutosten takia. "Darwin lobbaajat" ovat ajamassa Don McLeroyn poliittista uraa pois kaupungista. Darwinin puolustajat aikovat estää McLeroyn uudelleen valinnan osavaltion senaatissa. Asialla ovat tietenkin demoniset demokraatit. Kirk Watson ja Eliot Shapleigh vaativat perinpohjaista keskustelua McLeroyn tekemisistä koululautakunnassa. Edessä on pitkä sessio. Toistaiseksi republikaanit ovat olleet hiljaa tästä asiasta senaatissa.

Nota Bene pyytää ihmisiä ottamaan yhteyttä senaattoreihin ja vaatimaan McLeroylle uutta kautta pätevänä päättäjänä kouluasioissa.

Ja minä kun luulin, että Dawkins on rynninyt paikalle pumppuhaulikon kanssa, tai PZ Myers on lähettänyt palvojansa riehumaan. Mutta Discovery Instituten hätätila tuli kahden senaattorin vaatimuksesta keskustella kohua aiheuttaneen lautakunnan teoista.

No comments: