3.4.09

Lakimiehet tarkkoina

Kerrassaan omituinen keissi Yhdysvalloista. 22-vuotias äiti Ria Ramkissoon on tehnyt erikoisen sopimuksen syyttäjän kanssa. Koko tapahtumaketju alkoi, kun alle kaksi vuotias poika Javon Thompson löydettiin kuolleena matkalaukusta vuonna 2007. Tutkimuksissa selvisi miksi poika kuoli. Hän ei osannut sanoa "aamen" ruokapöydässä. Pahaksi onnekseen Javon eli kultin sisällä. Kultti hoksasi heti mistä oli kyse: selvästikin poika oli demonin vallassa. Ratkaisu: näännytetään nälkään.

Kultti tunnetaan One Mind Ministries nimellä. Johtajana toimii Kuningatar Antoinette. He näkevät itsensä kristillisenä totuutena, jossa ei tarvita terveydenhuoltoa tai kouluopetusta. Kultti yritti taikoa Javonin vielä henkiin, mutta jostain epäihmeellisestä syystä magia ei tepsinyt. Jäännökset piilotettiin matkalaukussa pieneen vajaan.

Äiti pidätettiin. Hän myönsi syyllisyytensä ja pienentää tuomiotaan tekemällä yhteistyötä syyttäjän kanssa. Neljä muuta kultinjäsentä ovat myös syytettynä osallisuudesta Javonin kuolemaan. Mutta äidin antamaan apuun liittyy pieni ehto.

Jos poika herää kuolleista, niin häntä vastaan nostetyt syytteet täytyy hylätä.

Psykiatrin mukaan äiti ei ole niin pöpi etteikö häntä voisi syyttää oikeudessa. Lakimiehet ovat tarkkoina. He tietävät, että aina voi yrittää vetkotella karkuun vastuusta, jos ehdot eivät ole tarkat. Siksi he laativat tarkennuksia sopimukseen. Äiti ei saisi väittää, että pelkkä reinkarnaatio toisessa ihmisessä tai eläimessä laskettaisiin henkiin heräämiseksi. Siihen tarvitaan Jeesuksen tekemää temppua vastaava suoritus.

2 comments:

-JTW said...

Kuinka kaukana todellisuudesta tarvii olla että pitää ihan normi-hommana tappaa 2-vuotias nälkään.

Siina said...

Eipäs nuolaista ennen kuin tipahtaa. Kuolleista nouseminenhan tapahtuu tunnetusti kerran 2000 vuodessa.

Mutta ihan lasten oikeesti: hyvä, ettei äiti vetoa syyntakeettomuuteen mielenvikaisuuden perusteella. Sehän tarkoittaisi jumalan hylkäämistä hänen kannaltaan, oikeuden toteutumista meidän muiden kannalta. Kysymys kuuluukin kuinka kauan äiti pysyy hengissä vankilassa kun sinne päätyy; lastentappajia ei varmaankaan katsota hyvällä, jeesushulluja lapsentappajia luultavasti vielä vähemmän.

Mitähän sille kätensä jumalan käskystä leikanneelle tyypille kuuluu tällä haavaa?