19.4.09

On aika vastustaa tasa-arvoa

Kuusi minuuttia ja kolmekymmentä sekuntia. Suosittelen, että sijoitat niin paljon tästä päivästä seuraavan videon katseluun. Vaikka se sisältää rajuja kohtauksia todellisesta Amerikasta. Nykyisessä yhteiskunnassa kristityt pakotetaan bussin perälle. Opettaja pakottaa lapset osallistumaan Hiljaisuuden päivään, jollain muistetaan samaa sukupuolta olevien oikeuksia. Kunnon moraalinen kristitty ei sellaista tee. Yksi poika uskaltaa vastustaa pro-homous propagandaa. Hän kaivaa repustaan Raamatun. Mutta en paljasta enempää. Katso video.Näin siis Yhdysvaltalaisissa kouluissa. Opettajat heittävät lasten Raamattuja roskiin. Uskovaisia ihmisiä pakotetaan hyväksymään moraaliton ja syntinen elämäntapa. Mitä tapahtui vapaudelle?

Illinois Family Institute on tuon tekeleen takana. Jostain käsittämättömästä syystä tekijät ovat saaneet negatiivista palautetta:

IFI's staff is receiving threatening voicemails and emails in response to the posting of a video protesting the Day of Silence.

Day of Silence is supposed to be a campaign against name calling, bullying, and harassment. In messages from Day of Silence supporters, staff members at the Illinois Family Institute and another pro-family organization are called "bigots," "disgusting," "evil spawn," and much more.


Tietenkin toisten solvaaminen on väärin, mutta jotkut kuvauksista eivät ole solvauksia. Jos jokin ryhmä on vaatimassa oikeuksien eväämistä toiselta ryhmältä, niin ei tule ihmetellä miksi heitä kutsutaan tietyillä adjektiiveilla.
IFI on muutenkin aivan törkeän mustamaalauksen kohde. Laitos on laitettu Southern Poverty Law Centerin mustalle listalle KKK:n ja muiden rasismijärjestöjen kanssa. Kaikki vain sen takia, että IFI vastustaa homoseksuaalisuutta. On se nyt kumma. Selvästikin SPLW on puolueellinen järjestö. Joka mainitsee kirkkoja ja uskontoja vastaan tehdyt viharikokset vain peitelläkseen jyrkän anti-pro-homo agendansa.

Aikaisemman NOM:in Tuleva Myrsky-mainoksen tekemisessä jätettiin jostain syystä käyttämättä seuraavan herrasmiehen koe-esiintyminen:Loppuun Colbertin tekemä NOM:in puolustusvideo.

The Colbert ReportMon - Thurs 11:30pm / 10:30c
The Colbert Coalition's Anti-Gay Marriage Ad
colbertnation.com
Colbert Report Full EpisodesPolitical HumorNASA Name Contest


Hatun dippausta Paahtoleivälle.

1 comment:

Siina said...

Juu, on se kyllä kamalaa kun lapset pakotetaan olemaan empaattisia ja miettimään tekojensa seurauksia muiden silmin.

"Evil is called good, and good evil." Tajuaakohan tämä porukka ollenkaan, että tämä lausahdus pätee heihin ehkä kaikkein parhaiten? Ja miksi homojen oikeudet ovat muka heteroilta jotenkin pois? Tuohon haluaisin yhdenkin fundiksen vastaavan viittaamatta Raamattuun.