9.4.09

Mikä vapaus on kyseessä?

Katselin tätä mainosta eilen Pharyngulassa, mutta en vielä uskaltanut kommentoida. Jos se vaikka on kuin onkin vain vitsi. Mutta se on tehty aivan tosissaan. National Organization for Marriage on huolissaan avioliiton turvallisuudesta. Siis siitä, että avioliitto on käsitteenä yhteiskunnassa teh gay agendan [sic] ikeen alla.

Mainos saa kyllä huomiosi. Taustalla synkät pilvet, joista näyttelijät puhuvatkin. Homoavioliittoja haluavat ihmiset aikovat muuttaa toisten ihmisten elämää. Saamme kuulla todella uhkaavista asioista.

Rillipäistä naista pelottaa.

Voi ei!

Harmaahapsinen mies joutuu käsittelemään asiaa omassa elämässään.

*haukkoo henkeä*

Kauniin mustahiuksisen naisen vapaus viedään pois.

Ei niin saa tehdä, perkele!

Lapsistaan huolestunut äiti joutuu katsomaan sivusta kun koulussa opetetaan, että homojen avioliitoissa ei ole mitään väärää.

Nyt joku roti tähän hommaan.

Homojen oikeuksia ajavat haluavat muuttaa näiden huolestuneiden elämäntapoja.

Eikö niille riitä mikään?

Masentunut teinityttö toteaa, "I will have no choice."

Homoseksuaalien tyrannimaisuus kyllä tiedetään.

National Organization for Marriage on muodostanut sateenkaariliiton tätä tulevaa uhkaa vastaan.

Anteeksi, mutta ironiamittarini räjähti juuri silmille.

Kysymyksiä joihin kaikki saavat vastata omalla tavallaan.

Aikovatko homot anti-eheyttää pelkäävän naisen lesboksi?

Onko harmaahapsinen mies onnellisempi, kun ei tarvitse miettiä miksi gay-advokaatit ovat barrikadeilla hedelmäkoktailit kädessä?

Lukitaanko kaunis mustahiuksinen nainen heterojen keskitysleirille?

Varmasti mainoksen kaikkiin epämääräisiin vihjailuihin löytyy vastaus. Kiinnostukseni kerkisi kuitenkin lopahtamaan.

NOM on tehnyt useita mainoksia. Oikein söpö mainos on koottu kasaan lapsityövoimalla.

Saanko esitellä Hämmentyneet Lapset:Lapsille opetetaan uusi ajattelutapa. Ja se hämmentää soppaa: "Jos isäni menisi naimisiin miehen kanssa, niin kuka olisi äitini?" "Olen sekaisin" Ja muut tokaisut tekevät selväksi, että lapsille kyllä pitää kertoa asioista. Sateenkaariperheiden lapset eivät ole näin sekaisin siitä miten vanhemmat rakastavat toisia ihmisiä. Ehkä sateenkaariperheiden opit voitaisiin viedä kouluihin. Näin päästään eroon tuosta hämmennyksestä joka näyttää vaivaavan NOMilaisia.

Kouluihin ei kannata päästää herätyskristillistä pastori Rick Warrenia. Warren on kirjoittanut Purpose Driven Life-kirjan ja on muutenkin omistautunut moraalin puolustamiseen. Warren on julistanut olevansa kulttuurisodan ulkopuolella. Se on hänen brändi. Mutta hänellä on kovin valikoiva muisti siitä mitä on tullut puhuttua esim. Proposition 8:n suuntaan. Warren taisi valehdella Larry King Live-ohjelmassa. Tai sitten Obaman virkaanastujaisissa pidetyn saarnan jälkeen hän antaa poliittisen virtauksen vaikuttaa puheisiinsa.

Loppukevennyksenä kondomimainos.

3 comments:

Arhi Kuittinen Finnsanity said...

Rituaalisen ja organisoituneen uskonnon funktio tuntuukin olevan useinmiten oikeassa olemisen autuus, jonkin varman standardin löytäminen, jolla mitata kaiki inhimillinen elämä ja tuntea olevansa hyväksytty ja kelpaava normien toteuttamisen kautta.

Me ja ne muut.
Onni on me.
Uhka on ne, jotka eivät halua olle me.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Ei kun vapauttahan nuo konsut ajaa. Vapaus on tärkeää. Siksihän evoluutio-opetusta pitää haukkua, ja homoja. Vapaus on sitä että kielletään ja bannitaan ja rajoitetaan kaikkea mistä he eivät pidä.

KEWL!

Anonymous said...

Miks mulla alkaa soida päässä "se mun täytyy kyllä myöntää, sul on pokkaa ainakin." Ei helvetti että pistää vihaksi tuollainen valehtelu ja vääristely ja vihan ja epäluulon kylväminen. Ei hitto että suututtaa.