29.4.09

Plasmasuojat päälle!

Loppumaton sota etenee rauniokaupungissa. Partioauto kurvaa nopeasti kohteeseen. Korttelin toisella puolen vihollisen tarkka-ampuja kohdistaa aseensa. Hän tähtää ja laukaisee. Partion kärkimies lyhistyy maahan. Muut syöksyvät turvaan. Partion johtaja laskee nopeasti vaihtoehdot. Kärkimies on vielä hengissä, mutta tarvitsee pikaisesti apua.
"Shield up!", johtaja karjaisee. Partioauton katolla oleva kupu nousee asteen verran. Sen suojakuori napsahtaa ripeästi auki. Joukko lasereita polttaa ympäröivään ilmaan tuhat pientä plasmapalloa sekunnissa 100 metrin päähän, muodostaen suojamuurin ryhmän ja ampujan välille. Salamannopeasti toinen laserpulssi kohdistuu jokaiseen plasmapalloon. Kaikki räjähtävät ja ilmaan muodostuu hohtava seinä, josta lähtee korvia huumaava ääni. Tämä toistuu jatkuvalla syötöllä. Sotilaat ovat harjoitelleet tätä varten. He etenevät kaatuneen miehen luokse. Vetävät hänet takaisin turvaan. Kun kaikki ovat taas partioauton sisällä, kytketään plasmasuoja pois käytöstä. Raivoava välke ja pauke lakkaa. Tuliryhmä kiihdyttää kulman taakse turvaan.
Tarkka-ampuja ei voinut ampua toista laukausta, sillä hän ei nähnyt mitään suojan lävitse.

Futuristista sodankäyntiä joka ei kuitenkaan ole kaukana. Pentagonin seksikkäin laitos, eli DARPA on suunnitellut ja testannut vastaavaa Plasma Acoustic Shield System (eli PASS) järjestelmää ajoneuvoissa.Mutta on tällaisilla plasmapalloilla ihan rauhanomaisia käyttötarkoituksia. Japanilaiset ovat luoneet alkeellisen plasmamainoksen. Ilmaan muodostetaan satoja valopisteitä. Vaihtamalla ilmaantuvien plasmapallojen paikkaa optiikan avulla - nopeammin kuin silmä kerkiää reagoimaan - saadaan aikaan illuusio liikkeestä. Paluu tulevaisuuteen 2-elokuvasta tuttu 3D Tappajahai-traileri on pian täällä. Tällä teknologialla voidaan teoriassa myös lavastaa avaruusolentojen invaasio. Aivan kuten NWO-teoreetikot ovat ennustaneet! Oh noes!

No comments: